Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

öle dedim de balcım vermedim yine de ellerine küçük küçük parçalara ayırdım,hani mevlütlerde yaparız ya pilavın üzerine işte öyle yaptım pilavın üzerine azar azar paylaştırdım....

:) 2 BUT yetmezdi ama ikisine versen kupa gibi olurdu :)):65:

ahhhh ahhhh tarifi mümkün deil ne anne ne baba nede koca nede kardeş sevgisi gibi deil yok böle bişey yokkkkk

Rabbim kimseye kalıcı ayrılık vermesin..senin ciğerlerin yanıyo hissediyorum ama onlar napsın..hiç göremiyecek koklıyamıyacak olanlar napsın..bak bugün 8 yawru şehit oldu..Allah sabırlar versin yakınlarına...

:) 2 BUT yetmezdi ama ikisine versen kupa gibi olurdu :)):65:

Rabbim kimseye kalıcı ayrılık vermesin..senin ciğerlerin yanıyo hissediyorum ama onlar napsın..hiç göremiyecek koklıyamıyacak olanlar napsın..bak bugün 8 yawru şehit oldu..Allah sabırlar versin yakınlarına...
AHHHH AHHHH BALL DEME KIZ VALLA DÜŞÜNDÜKÇE İNSAN KAFAYI YER İÇİM YANDI RABBİİM ÇOKKKKKK SABIRLAR VERSİN ONLARA
hımm tatildeler yaniii)::) iibakammm allah kavuştursunn:):)

saol cnm

ada verirkende bi konuşma yapardın..sizi bu kupaya layık gördüm filan..:65:evde sucuk varsa onada ip geçirip boyunlarına asardınn:46:

ada verirkende bi konuşma yapardın..sizi bu kupaya layık gördüm filan..:65:evde sucuk varsa onada ip geçirip boyunlarına asardınn:46:

KIZzzzz yarabbim daha güldürmeyin millet tip tip bana bakıyo delirdi diye tutamıyom kendimi irezil oldum yawwwwww

böcük bide tül ütülüyosun allah sana akıl fikir ihsan eylesin canınmı sıkılıyo:1:

iş arıyorum kendıme
yok böcük ozmn kadın tutucam mutlaka..şimdi biraz daha idare edebilirim..sağol yakın olsak gelirdin hemiii

ada ben en çok butları vercem ellerine...kısmına güldüm....

sağol cnm çok temizimdir çooookk :))

gelırdım gercekten:70:
aman işte napsın mecburıyetten adamcagız yapıyor sabah gıyecegını utuluyorr eskıdn utu gunm vardı hepsını utler kaldırrdım artk okdr duznlı deılım bebik olduktn sonra hesaplar degısyorrr:):) dşünsenize akşam iştn geldıktn sonra sürekli paçama yapışannn birr çikin böcükk:):)

yardımcı olması cok ıyı zaten öle olması gerekıyo
ayy yerım onu ben merakta ettım kendısını:1:

iş arıyorum kendıme

gelırdım gercekten:70:

yardımcı olması cok ıyı zaten öle olması gerekıyo
ayy yerım onu ben merakta ettım kendısını:1:

biara foto koyrm buraya bıkac tane inşallah:) bugn kk da sorun var snrm ya benm pc yavas yada kk
çok çikinn çokkk:):)

Allah hayırlısını versin 2 sene sonra düşünüom inşallah :34:

hayırlısı bakalmm ben evlendım 2sene bıtımı bebişmz geldi:):)

Back
X