Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar diş budayı ben yapmadım annemde gecn dedı ankaraya geldıgınde yapsaydık keşke dıye 1.5 yaş cokmu gec bıara gttgmzde yapmk istyrz ama:)

nasıl istemiyor anlat bakalım çözelim konuşalım

ya zatn sureklı k.v anney dıyordu ama bunu k.v bılerk yaptrdı hep annem anem annem annem dıye dıye cocugada ogrettı ztn babanne demesını ıstemyrmus neyseee bende uzlyrdm sonra dedım aman boşver sımdıde aksmlrı cocuk bana gelmek ıstemıyor onn bacagına yapısıyor benm suratıma kapıyı kapatyr cocuk o aksama kadr onunla haklı napsn ama işte bende bazn cok uzluyorum kv bir annesı var ztn oda sınr edıyr benı surklı oturmadayken bana baslıyor sneı hıc ıstemıyorr ahhh senı tanımıyor bıleeee ..
işte kaynanama.... hep senı anne bılıyor delı edıyr benı arada takmıyrm anası benm nasılsa anlıck cocuk dıyorm ama bazı donemler bunalıma gırıyorm buaralr yıne bunalımdaym anlıcanız:((:
ya hayrrr sabahda bazn uyankken bendn gıtmk ıstyr ama k.v cok sahıplnms elımdn daha opmdn cekıp alıyr bazn hatta bıkac fırcaladm bısanıye bı cocugmla vedalasym dıye ama ona yapsnca ben cekemıyrmmm ztn ceksm 2 hafta kusyr oyy oıyy ne derdım varms dert anltmayı sevmyrm ama bugn patlama noktsndydm demekkı

yok bee niye geç olsun yap bence pek eğlenceli oluyo :1::1:

gunaydın cnmm ozmn bıara gttgmzde yapalm ztn kendı aramzda yapıcz benm k.v cok hevslı deıl öle seylere ne gerk var hedıye ıstyr gıbı deyp duryr bır mevlut yaptk ztnnn kımseyı cgrmadıı bellı bıkac kısı banada bır ton ezıyt ettı ozmnn pişman oldm yaptgıma yapacgıma ank annmlerle yapsm eglncelı olrdu

ya zatn sureklı k.v anney dıyordu ama bunu k.v bılerk yaptrdı hep annem anem annem annem dıye dıye cocugada ogrettı ztn babanne demesını ıstemyrmus neyseee bende uzlyrdm sonra dedım aman boşver sımdıde aksmlrı cocuk bana gelmek ıstemıyor onn bacagına yapısıyor benm suratıma kapıyı kapatyr cocuk o aksama kadr onunla haklı napsn ama işte bende bazn cok uzluyorum kv bir annesı var ztn oda sınr edıyr benı surklı oturmadayken bana baslıyor sneı hıc ıstemıyorr ahhh senı tanımıyor bıleeee ..
işte kaynanama.... hep senı anne bılıyor delı edıyr benı arada takmıyrm anası benm nasılsa anlıck cocuk dıyorm ama bazı donemler bunalıma gırıyorm buaralr yıne bunalımdaym anlıcanız:((:
ya hayrrr sabahda bazn uyankken bendn gıtmk ıstyr ama k.v cok sahıplnms elımdn daha opmdn cekıp alıyr bazn hatta bıkac fırcaladm bısanıye bı cocugmla vedalasym dıye ama ona yapsnca ben cekemıyrmmm ztn ceksm 2 hafta kusyr oyy oıyy ne derdım varms dert anltmayı sevmyrm ama bugn patlama noktsndydm demekkı

güneşim yaa kayınvalidemi okudum sanki..
o da torununu bü şekilde yetiştirdi ve çocuk annesine gitmek istemiyo bile poff..
sırf bu yüzden işi bırakıp kendim bakıcam çocuğuma

ben kaç kez konuştum çocuk annesini blmiyo anne dedirtme die ben bakıyom anası mı bakıo dedi çıktı işin içinden :(
hoş görümcem şikayetci deil aman annem bakıo ona anne desin diyo tuhaf biraz..

çpok yoğunum gelcemm özlen emı

patron fb lı yaa hahaaah karşısına gecıp gülüp duruyomm sana ızın falan yok dıoo:60:

günaydınn güzel ablalar :1:
Nasılsınız bakalımm
hoşgeldiniz casper ve kuzusu
kızlar diş budayı ben yapmadım annemde gecn dedı ankaraya geldıgınde yapsaydık keşke dıye 1.5 yaş cokmu gec bıara gttgmzde yapmk istyrz ama:)

kız çocuğu dişleri çıktı nerdeyse delüüüü
bende yapmadım kız diş buğdayını o zamanlar bi nişan düğün vardı yapamadık işte koşturmacadan

yap ama içinde kalmasın nolcakk

Günaydın herkese...:3::3:

alya mantıyı denemek istiyorum ama hamuru incemi olcak kalın mı bide bu tarif kaç kişilik oluyo
bide kalıbın bi tarafına hamuru koyup ters çevirip harcı koyup üstüne hamuru koycaz değil mi merdaneyle kesince harclar fırlamaz mı :)

gunaydın cnmm ozmn bıara gttgmzde yapalm ztn kendı aramzda yapıcz benm k.v cok hevslı deıl öle seylere ne gerk var hedıye ıstyr gıbı deyp duryr bır mevlut yaptk ztnnn kımseyı cgrmadıı bellı bıkac kısı banada bır ton ezıyt ettı ozmnn pişman oldm yaptgıma yapacgıma ank annmlerle yapsm eglncelı olrdu

yap canm içinde kalmasın
hem ankaraya gelince akrabalar görmeye mutlaka gelir annenlere ee buğdayda bahane olur :)
bende doğum iznine ayrıldığımda mevlüt okutmak istiyorum canm bebek doğunca ne zaman fırsat bulurum bilmiyorum o yüzden önce bi okutayım diyorum bakalım..
aslında doğumdan sonra annemlerde okutmak istiyorum ben ev geniş diye ama bakalım o zaman naparız

sinan yağmurun okuduğum 3.kıtabı kımya hatunda yazan bişey o kadar hoşuma gıttıkı sızınle paylaşmak ıstedım

ınsan anne karnında VAV şeklınde yaşar ve doğar bebeklıkten cıkıp büyüyp bı ara kendını ELİF sanır
ınsan ıkı büklüm yaşar
oysa en doğru olduğunda öldüğündedır

Günaydın kızlarr nasılsınız....

Güneşim kıyamam ben sana çocukların bazen böyle dönemleri olabiliyor...
Abimin kızı bile anneme çok düşkün annesi çalışmadığı halde...Annemi görünce dünyaları unutuyor.Ama annesine tabi aşırı soğuk davranmıyor ama annemi daha çok istiyor.Daha çok minikler evet insan çok üzülüyor.Annem varken beni istemiyo hiç ben çok üzülüyorum geçen gün ağlıcaktım benden soğumuş die.Seni anlayabiliyorum.
Ama kayınvalidenin tutumuda çok yanlış güzelce anneyle vedalaş die oğlunu teşfik etmesi gerek.Onunda hoşuna gidiyo demekki.Ne hasta ruhlu insanlar var yahu...Üzme kendini evlat senin evladın...

çpok yoğunum gelcemm özlen emı

patron fb lı yaa hahaaah karşısına gecıp gülüp duruyomm sana ızın falan yok dıoo:60:
:1::1::1:
Günaydın herkese...:3::3:

alya mantıyı denemek istiyorum ama hamuru incemi olcak kalın mı bide bu tarif kaç kişilik oluyo
bide kalıbın bi tarafına hamuru koyup ters çevirip harcı koyup üstüne hamuru koycaz değil mi merdaneyle kesince harclar fırlamaz mı :)

günaydın canmm hoşgeldiniz..

alyacıımm hoşbulduk kuzumm..
bugün kuzum karnımda top gibi duruyo galiba sol tarafım taş gibi :1:

Işte kaynanama.... Hep senı anne bılıyor delı edıyr benı arada takmıyrm anası benm nasılsa anlıck cocuk dıyorm ama bazı donemler bunalıma gırıyorm buaralr yıne bunalımdaym anlıcanız:((:
Ya hayrrr sabahda bazn uyankken bendn gıtmk ıstyr ama k.v cok sahıplnms elımdn daha opmdn cekıp alıyr bazn hatta bıkac fırcaladm bısanıye bı cocugmla vedalasym dıye ama ona yapsnca ben cekemıyrmmm ztn ceksm 2 hafta kusyr oyy oıyy ne derdım varms dert anltmayı sevmyrm ama bugn patlama noktsndydm demekkı

1- dert anlatmayı sevmiyom diye bişiy yok hepimiz insanız sadece laylaylom yapmicaz ya burda
2-şimdi kafaya takma bak inan benimkinede annem bakıyor alıyoz kızı ananaeeeeeee diye ağlıyor
zoruna gitmesin bu annen olsa bu kadar zoruna gitmez iyi düşün bi
3-şimdi daha küçük bi 2 yaşına gelsin nasıl anneci olacak tecrübe konuşuyor
4-yaşlılat konuşur benimde eşimin babannesi bişiler der der duymam hiç

sakın kafaya takma kendini yıpratma geçii bu dönem tatlım

ayy şeyi atlamışım güneşş kendine anne dedirtmek çok büyük yanlış
bizim kızda anneme diyo anne ama annem hemen düzeltiyo
tabi her zamanda uyarmıyo neticede çocuk o
ama kasıtlı yapılması çok yanlış

Son düzenleme:
sinan yağmurun okuduğum 3.kıtabı kımya hatunda yazan bişey o kadar hoşuma gıttıkı sızınle paylaşmak ıstedım

ınsan anne karnında VAV şeklınde yaşar ve doğar bebeklıkten cıkıp büyüyp bı ara kendını ELİF sanır
ınsan ıkı büklüm yaşar
oysa en doğru olduğunda öldüğündedır
gerçekten çok hoş..
Günaydın kızlarr nasılsınız....

Güneşim kıyamam ben sana çocukların bazen böyle dönemleri olabiliyor...
Abimin kızı bile anneme çok düşkün annesi çalışmadığı halde...Annemi görünce dünyaları unutuyor.Ama annesine tabi aşırı soğuk davranmıyor ama annemi daha çok istiyor.Daha çok minikler evet insan çok üzülüyor.Annem varken beni istemiyo hiç ben çok üzülüyorum geçen gün ağlıcaktım benden soğumuş die.Seni anlayabiliyorum.
Ama kayınvalidenin tutumuda çok yanlış güzelce anneyle vedalaş die oğlunu teşfik etmesi gerek.Onunda hoşuna gidiyo demekki.Ne hasta ruhlu insanlar var yahu...Üzme kendini evlat senin evladın...

günaydın canmm hoşgeldiinnn

günaydınnnnnn okuldan yazıyorum yine......bir slm verem çıkam dedim......
alyacım hiç sorun değil yeseydin kuzum eskidenmiş o ayyyy canım çekti falan şimdi herşey elimizin altında hazır alıp yapıp yine nefsimizi köreltebiliriz ben böyle düşünüyorum aslında.....rahat olun.....

güneşcim sinir oldum desem o nasıl şey ya ne demek anne dedirtecek vallahi ben dayanamazdım......

diğer güzeller hepinizi öpüyorum,bugün randevumuz var kuzumu göreceğim inşallah......haber veririm dönünce.....Allah'a emanet olun.....

Hoşgeldiniz böcük kelebek brckkkk

kelebek
şimdi kalıbı koyuyon masaya
yuvarlak açıyon 1 tane kalıbın üstüne koy
sonra az bastır yuvarlağı yerler belli olsun içten koy içlerine
yuvarlak aç tekrar en üstüne koy ve merdaneyle hamur açar gibi gel git kalıbın üstünde ki onlar birleşsin ayrılın
parmağınla düşür sonra mantıları
yani ters falan çevirme yok tatlım

bu arada hamur ne çok ince nede kalın alacak tatlım tamam
ya kaç kişilik oldunu inan bilmiyom ben

Son düzenleme:
aklımda kalanı yazdım
devamı öle hoşkı

şensın kımya hatuna armağan ettığı kolyenın anlamını anlatıyor

Günaydın ballar smil ekleyemiyorum çok ilginç herneysem dün markafoni muhabbetini yarım kesmek zorunda kaldım hastaydım sevgili patronum(amcam) dayanamadı beni eve yolladı gittim yattım dinlendim ama uyuyamadım bu uykusuzluk deli edicek beni :( böcük bende hep giy dene beyenirsen al tekniğinden yanayım ama görünce dayanamıyorum bide herşeyin bir ilki vardır ya ne zaman ilk kez int ten alışveriş yapıcam bilemiyorum.Kargo bedeli 5 tl filanmış sanırım yanılıyorsam beni bilgilendirin :) caspercm git görümcecinle keyif yap ohh benim 3 görümcem var 3ünüde sevmiyorum :D

mantı dediniz dün akşam benimde cnm çekti gittim hazır mantı aldım super freshin ay çok iğrenç hazır mantılar hiç sevmiyorum ama canım çekti die aldım.içinde kıyma bile yok:(ev mantısı satan yerde yok bizim oralarda:50:

Son düzenleme:
Back
X