- Konu Sahibi poyrazmurat
kızlar benimki dert değil ama yardımlarınızı bekliyorum. kısaca anlatayım. bu sene açıköğretim işletme 4.sınıfa geçtim. okul bittikten sonra kpss düşünüyordum. şu anda özel sektörde çalışıyorum ama bayramdan sonra çalıştığım yer kapanacak doğal olarak işsiz kalacağım. eski konularımdan bilenler bilir. bi 5-6 milyar düğün için çekilen kredi borcumuz var. eşim annesiyle konuştu bu konuyu. şöyleki annesi babası varlıklı değil ama dedesi varlıklı bi sürü tarlaları falan var. ve dedesinden borç isteyip borcu kapatıp dedesine borçlanalım dedik ama dedeside bi tarlasını satışa çıkarmış annesinin payına 60-80 milyar civarı düşecekmiş. tarlaya alıcıda varmış ama parada anlaşamıyorlarmış. bayramdan sonra belli olur herhalde bakalım. bizede payımızı verecekmiş borçları ödicez inş. bi aksilik olmazsa. asıl konuya geliyim biz kiradayız eşimde özelde çalışıyor maaşı çok değil ama ben hazır işten çıkarsam borçlarıda ödersek çalışmasam da evde durup hem okulumu bitirip hem kpss çalışsam acaba ne kadar başarılı olabilirim arkadaşlar. daha önce böyle yapan varmı aranızda. ama ayrıca kpss ye başvurabiliyormuyuz okul bitmeden. netten az biraz baktım son senede olanlar başvurabilir diye ama ne kadar doğru bilemiyorum. kıt kanaatta olsa geçinsek ama biraz dişimi sıkıp çalışsam acaba başarabilirmiyim kursa falan gitmeden tabi. cvplarınızı bekliyorum.