Hemoroid Ve Normal Doğum

sibelncr

Dünyada ki tüm güzellikler bizimle olsun.
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
9
2
29
Merhaba, hamile anneler. Benim sorunum şu...
Ben 37 haftalık hamileyim ve hemoroid sorunum var. Hem de ileri derece ve ben normal doğum yapmaktan çok korkuyorum ıkınırken daha da ilerleyebilir diye.
Sizce sezeryan mı olmalıyım yoksa o kadar acıya rağmen normal doğum mu beklemeliyim. Bu benim ilk hamileliğim ve tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum.

halamın kızı senın gıbı muzdarıpdı
doktoru hazır sıkıntın varken normal dogumada engel yokken dogur
dogumdan sonra 10 dk hemoroıd operasyonu ısını kokten cozer bosuna sezeryan olma dedı
kuzenımde oyle yaptı normal dogurdu
o gun hastanede yatılı kaldı cunku sabahına hemoroıd amelıyatı oldu 15 dk surdu lokal anestezıyle
aksamına cıktı gıttı evıne
2 gun sonra hıcbırseyı yoktu
lazerle yapıyorlar en basıt ıslem bende oldum hemoroıd amelıyatı benımde 10 dk surdu bosuna sezeryan kesıgı olmasın vucudunda sonrakı dogumlarında oyle olur hep

halamın kızı senın gıbı muzdarıpdı
doktoru hazır sıkıntın varken normal dogumada engel yokken dogur
dogumdan sonra 10 dk hemoroıd operasyonu ısını kokten cozer bosuna sezeryan olma dedı
kuzenımde oyle yaptı normal dogurdu
o gun hastanede yatılı kaldı cunku sabahına hemoroıd amelıyatı oldu 15 dk surdu lokal anestezıyle
aksamına cıktı gıttı evıne
2 gun sonra hıcbırseyı yoktu
lazerle yapıyorlar en basıt ıslem bende oldum hemoroıd amelıyatı benımde 10 dk surdu bosuna sezeryan kesıgı olmasın vucudunda sonrakı dogumlarında oyle olur hep
Canım iyi güzel de benim ki dışta değil ki hemen oldu bitti olsun. İçte bu yüzden de doğum sonrası ameliyat olursam 2-3 hafta tıpa ile dolaşacağım. Benim korkum bundan dolayı..

benımde ıcteydı ustelık hem fissür hem ıc hem dıs amelıyatdı tıpa ıle gezmedım :)
bence 1-2 doktora sor kendı doktoruna da sor derım
hemoroıd bı cok hamılelıkte olan hıc olmayanın dogumunda zaten olan bırsey
o dogum anında cok guzel ıkınırsın bunu hıc dert etme
acının nasıl bırsey oldugunu endısenıde cok ıyı anlıyorum
bence hemoroıd ıcın sezeryan olmayı dusunme derım
hemoroıdı kokten coz derım :)

X