Hep Belirti mi olcak Belirtisiz Hamileler lütfen bakın!

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
39
Slm Arkadaşlar başlıktan anladığınız gibi belirtisiz hamileliğini öğrenenler yok mu bize ışık olsun, benim adete 4 gün var yine 1 senedir olduğu gibi belirtim falan yok yine mi tutmadı bu ay lütfen paylaşın ,benim gibi her ay belirti bekleyenlere umut olsun...

ben hemen hemen belirti yasamadim hatta regl olacam diye koca paket ped bile aldim.
ama 5 gun kala aksami esim elini karnima koyup sanki bebek var inaniyorum bu ay tuttu demesinden iskillenip 4 gun kalanin sabahi test yaptim ve oda ne silik cizgi :) ve her gecen gun koyulasti :)
esim hissetti hala da muhabbet ettigimizde konusu oluyor ben hissettim ki kizimi diyor:KK45: ve ilk basindan beri kiz olacak diyordu :anneadayı:

ne güzel vişneli_ turtam sizin konunuzu inceliyorum belirtiler üzerine konu açmışsınız merak ettim konunuzda belirtilerinizin olduğunu yazmıştınız ne kadar zaman sonra hamile kaldınız ?

Rüyamda özellikle sabaha karşı hamileymişim sonunda oldu diyorum ama mutluluktan deli oluyorum sonra sabah 6 gibi lavaboya kalktım tekrar yattım hamileliğimin devamını gördüm nazar değer hemen söylemeyelim diyorum 9 da uyandım hala hamileydim :)
dedemi kaybettim o kadar çok ihtiyacım var ki böyle güzel bir habere ,Rabbim vakti zamanını bekliyor 1 yıldır olmuyor ama son zamanlarda başka hasret oldum bebeğe..

Merhabalar canım bende dün öğrendim hamile olduğumu,geçen ay nisanda düşük yapmıştım 6 haftalık kaybettim,bu aydan hiç umudum yoktu ne doğru dürüst ilişki oldu nede yumurtlama takip ettim. Dün düzenim bozulmuştur ne durumdayım diye ov.testi yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı yumurtluyorum sandım,forumdaki kızlar düşükten 35 gün sonra yumurtlama olmaz gebelik testi yap dediler çok ümitsiz yaptım ama 5 dk içinde koyu çift çizgiyle karşılaştım,hiçbir belirtim yok gibi ne göğüs hassasiyeti,ne mide bulantısı nede halsizlik sadece arada hafif bir kasık sızlaması o kadar. Herkesin belirtisi bir değil canım inşallah sende ve bekleyen herkes tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz

yapmadım canım ,içimden gelmiyor ypmak yine tek çizgi çıkcak ,geçen ay 4 gün önce geldi adetim serophene kullandığım için bu ayda 1-2 gün geçikmeli gelcek gibi geliyor,hem hamile olsam mutlaka ufak da olsa belirti olur hiç umudum yok anlıcağın.

Bende aynı durumdayim :KK43: adetim 7 gün gecikti 4. Gun test yaptim negatif çıktı umudum kırıldı tekrar yapmadim hala bekliyorum hicbir belirti falan da yok adet de yok :/

X