esrammm canımın içi içinden ne geçiyorsa onu yaz derdimizde ortak huznumuzdecanlarimsinizzz ablaniz kurban olsun size
kızlar burdan arkadaş lduğum biri daha bugün doğum yaptıçok mutlu oldum
arkadaş üçüz hamile kalmıştı diğer 2si öldü 1 oğlan doğdusizinlede paylaşayım dedim...çünkü ben çok sevindim
merhaba bende 14 aylık evliyim 10 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor bende incir kuru corek otu bal tarcın denedim bu ayda bele bardak cekme duydum onu denicem bakalım. rabbim hepimizin tez zamanda kucagını doldursun hayırlı bi sekilde ins. amin.
canım tabiki üzmek istemssin zaten şuraya içimzden gelmyeni hiç birimiz yazmayız...biz birbirimizi anlıyoruz o yüzdende böyle bağlandıkben bir gün açmasam burayı merak ediyorum ne yaptınz nasılsınz diye
umut kememende çok güzel canım
Allah razi olsun ya insann yaninda birilerinin olduğunu bilmek cok guzelhoşgeldin canım bu arada
Allahım isteyen herkese nasip etsin
zaman herşeyin ilacı unutma
biz her zaman burdayız dilediğinde yaz canım anlarız seni sıkılma
cuma gunu gidicem canim ilk kez muayene olcam kese gorunur bebiste buyumustur icinde kalp atisinida duymayi umuyorum cunku 6+2 olcam o gun
canım bizde düşük bile yok yani o kadar
Allah razi olsun ya insann yaninda birilerinin olduğunu bilmek cok guzel
cuma gunu gidicem canim ilk kez muayene olcam kese gorunur bebiste buyumustur icinde kalp atisinida duymayi umuyorum cunku 6+2 olcam o gun
Rabbim Allah yolunda hayirli saglikli evlatlar versin Rabbim inşallah
:2:
Dusukten sonra aranizda hamile.olan var mi
evet canım insan derdinin ortağını nerede bulacağını blmeli
bende sizleri buldum
bu ay senden umutluyum hadi hayırlısı canım
ne zaman şu senin adet günün
[/B]
Allah razi olsun ya insann yaninda birilerinin olduğunu bilmek cok guzel
canım ben seni iyi anlarım benimde ilk bebeğim düştüama acele etme benim 1 yıla yakın bi zaman olmadı ama sonra kendiliğinden oldu oğlum şimdi 8 yaşında sende hiç meraklanma senin daha kısa bi zamanda olu inş.....vücut eski haline gelene kadar belli bi zaman geçiyr sabret ve dua et
ohooo canım sen burda bizi bi görsen can ciğer olduk desem yeridirhergün bakmadan birbirimizden haber almadan,birbirimizin derdiyle dertlenmeden,sevinciyle halaylar çekmeden duramaz olduk
senide bekleriz yani
canım adet tarihim 4 -7 kasım arasıda 14.gün test yapılıyomuşya bende hicran gibi cuma günü eğer adet olmassam kan testi verecem
aşılamadada tam 14.gün test vereceğimde adet olmuştumbakalım mevla ne eyler illaki ne eylerse güzel eyler
bide kızlar ovitrelle topiğinde ankette 11.gün öğrenen sayısı çok fazla evdede test var ama hiç yapmak aklımdan geçmiyor çıkmaz demi şimdiden:26::26:bi fikir verin bakem:26:
ohooo canım sen burda bizi bi görsen can ciğer olduk desem yeridirhergün bakmadan birbirimizden haber almadan,birbirimizin derdiyle dertlenmeden,sevinciyle halaylar çekmeden duramaz olduk
senide bekleriz yani
Cok sevindim vallabende burrdaim artık Allahin izniyle...beni de alin araniza
amin canım
ciden her zaman yaz bize
sorun nedir ne değildir niye olmuyor bilmek lazım
doktora gittinmi
ayıp ettin canım ya ne demek gel tabi
o zaman anlat bakalım kimsin kimlerdensim
biraz tnıyalım seni
yaş kaç filan bunları bilmem lzım çatlarım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?