Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

burdayim sekerim her gece bakiorum kimseyi goremeyince yazmiyorum 😊ne var ne yok durumlar nasil ? ☺️☺️

haa anladım ama olsun sen yaz yinede başka nasıl sohbet ortamı kurulacak

bende aynı canım iğnem yarın son salı yada çarşmba dr a gidip ölçüm yapıtıracaz sonrada çat..iğnsi olacak muhtemelen..ve ondan sonra çalışmalara devam işte
sende nasıl durumlar??sen nerde yaşıyorsun canım rizeli misin yoksa

Hayirlisi olsun tatlimm Mevlam yardimcin olsun.bende durumlar ayni simdilik. İst yasiyorum canim evet rizeliyim

Hayirlisi olsun tatlimm Mevlam yardimcin olsun.bende durumlar ayni simdilik. İst yasiyorum canim evet rizeliyim

sağol canım hepimizn inş...oyy ne güzel karadeniz haaokadar istedimde daha bi gidemedim oralaraçok güzel görünüyor fotolarda bile hele o uzungölll

canım sen bi doktoramı gitsenki
kaç gün geçti adetim biraz garip oldu senin
ya testte çıkmadı yada adetin arasında kanaman olduğundan gecikti anlamadım

sorma esra abla evlendikten sonra duzelemedim.Allah beterinden korusun da hep hastayım muhtemelen kanama.oldu diye ole oldu heralde

Gunaydinn fistiklaaarrrr

Hafta sonu kv deydim yeni geldim eve

Siz ne yapionuz

zaten girmediğin gün anlıyorz canımnasıl geçti bakalım bebek telaşı başlamışmı babaannede
bizde iy canım ne olsun ben yarın yada çarş dr a gidecem ölçüme...öyle işte sonrada malum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…