Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

yoook telaş falan canım iste dikkat et kendine diyip duruo yeni bi sutyen almistim o takiliydi yok goguslerin buyumus yok gobegin cikmis dedi durdu gobek varda gogusler sutyendendi ama herkesin icinde demesine sinir oluyorum....

Ins güzel güzel yumoslarin olmuştur kuzum benim

aaaaa o ne alaka yaa şimiden neden büyüsün göğüslernbende sevmem hiç öyle herkesin içinde denmesnini ama işte yapacak bişi yok anne....kaç kilosun canım:26:hamile kalalı aldınmı kilo

sağol canım bakalım inş

sorma esra abla evlendikten sonra duzelemedim.Allah beterinden korusun da hep hastayım muhtemelen kanama.oldu diye ole oldu heralde

canım olur öyle evlilikten sonra takılma yani
bende ilk evlendiğimde çok hastalanmıştım
düzelir merak etme
sen bikaç gün daha olmassan bi doktora git bence canım yinede

Çalışıyorum oyüzden zor oluyor bde sürekli doktora gidiyorum

anladım canım burdada aynı özel has.40 tl alıyodu eskiden devlette nasıl bilmyrm ben hiç yaptırmadm:26:bekle o zaman kuzum yapacak bişey yok
bide fortel diye bi test varmış erken gebelik testi..bende burdan gördüm netten baktım ilşki üstünden 1 hafta geçse bile %90 sonuç veriyomuş fiyatıda 15 galiba

İnşallah esra abla bendeki hata devamli bi doktora gitmiyorum hep farkli

bende hep öyle yaptım canımeşim dr istniyordu o yüzdende onu ikna dedene kadar zaman geçiyodu yılda 1 kez 1-2 kez gidiyoduk sonra birakıyoduk ama artık işin ciddiyetini anladık şimdiki dr umda oldukça yoğun ve eziyetli ama yinede devam edecm inş.

ben çıkıyrm canlar aeolungüne gidecem

adetten sonra gene.kanamam.olmustu oyuzden gecikti dyrm ben ama.

Sende.Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…