bence de bi dr git canım
yoook telaş falan canım iste dikkat et kendine diyip duruo yeni bi sutyen almistim o takiliydi yok goguslerin buyumus yok gobegin cikmis dedi durdu
yoook telaş falan canım iste dikkat et kendine diyip duruo yeni bi sutyen almistim o takiliydi yok goguslerin buyumus yok gobegin cikmis dedi durdugobek varda gogusler sutyendendi ama herkesin icinde demesine sinir oluyorum....
Ins güzel güzel yumoslarin olmuştur kuzum benim
sorma esra abla evlendikten sonra duzelemedim.Allah beterinden korusun da hep hastayım muhtemelen kanama.oldu diye ole oldu heralde
hayırlısı olsun esrammm önümüzdeki aylar sizindir ins
Çalışıyorum oyüzden zor oluyor bde sürekli doktora gidiyorum
günaydın.....hayırlısı olsun inş.bidahaki ay olmassın
nerde yasiyorsun ki canim sen pahali.... Daha önce gecikmelerin oluyor muydu sebebi arastirilsin
İnşallah esra abla bendeki hata devamli bi doktora gitmiyorum hep farkli
canım olur öyle evlilikten sonra takılma yani
bende ilk evlendiğimde çok hastalanmıştım
düzelir merak etme
sen bikaç gün daha olmassan bi doktora git bence canım yinede
ana bazen çekilmez oluyor ya herkesin içinde denir mi 47.5 kg idim simdi 48-49 iste...
nerde yasiyorsun ki canim sen pahali.... Daha önce gecikmelerin oluyor muydu sebebi arastirilsin
zaman güzel şeyler gösterecek ins canim benim
himm düşükten sonra düzen bozulabiliyormus canim.... Devlette yaptir sende test ben ilk kez yaptirdim acilde bir bucuk saat sonra cıktı sonuç
adetten sonra gene.kanamam.olmustu oyuzden gecikti dyrm ben ama.anladım canım burdada aynı özel has.40 tl alıyodu eskiden devlette nasıl bilmyrm ben hiç yaptırmadm:26:bekle o zaman kuzum yapacak bişey yok
bide fortel diye bi test varmış erken gebelik testi..bende burdan gördüm netten baktım ilşki üstünden 1 hafta geçse bile %90 sonuç veriyomuş fiyatıda 15 galiba
bende hep öyle yaptım canımeşim dr istniyordu o yüzdende onu ikna dedene kadar zaman geçiyodu yılda 1 kez 1-2 kez gidiyoduk sonra birakıyoduk ama artık işin ciddiyetini anladık şimdiki dr umda oldukça yoğun ve eziyetli ama yinede devam edecm inş.
ben çıkıyrm canlar aeolungüne gidecem
zaman güzel şeyler gösterecek ins canim benim
merhabalar aranıza yeni katıldımm bende 9 yıllık evliyim bebek hasreti çekenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?