Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

pofuduk evet sanırım senin deiğinden bu böğürtlen kökü . kızlar bunu içiyorlardı yumoşlar için çok faydası var . Ve greyfırt yemiyoruzzzzzzzzzzz

yazılanlar mantıklı valla ben çok su içerim ve günde en az 1 saat yürürüm .

Bugün adet olmam gerekiyor normalde fakat henüz birsey yok.
Aklima birsey daha geldi kocaniza bol miktarda vitamin c,d ve zink gerekiyor eger hap olarak istemezlerse komplexe girip :)) ozaman o vitaminleri iceren meyve ve sebzeleri bol bol sofrada caktirmadan önüne koyun :)))

Frambuaz mi bögürtlen mi bilmiyorum malesef ancak kök degil yapragi bunu icende zaten yumurtlamayi öyle hissediyorki ovulation testlere gerek bile kalmiyor.

evet canım aynen ben bu ay böğürtlen kökünü yapmıştım yumurtladığımı ancak o kürü yapınca anlıyorum kasıklarımda ağrı oluyor ama malesef bu ay fos çıktımhakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım ovulasyon testi aldım netten bir kaç saat önce adetimin bitmesine yakın elime ulaşır yarında doktora gidiyorum hayırlısı olsun bakalım....senin fikrin ne canım neye karar verdin?rabbim kolaylaştır zorlaştırma işlerimizi inşallah

Günde 15mg gerekiyor, yumurta en cok sarisinda, mercimek en cok yesili,cigdem Galiba aycicek cekirdegide deniliyor,Kabak cekirdegi,dana eti ve dana cigeri.
Havucda cok önemli erkegin yemesi daha cok ise yariyormus.Ben salataya rendeliyorum yada sirf havuc rendeleyip icne salatalik kesip sirke yag ve tuz koyuyorum.

Vitaminin adi Folsäure türkcesini bilmedigim icin sizlere hangi gidada bu vitamin var onlari yaziyorum.
Pirasa,taze sogan,yesil salata yani marul,brocoli,karnibahar,ispanak,maydonoz ve birde kücük top seklinde yesil lahanalar var onlari bol bol tüketin.

Bu arada su ictinizmi? bugün ne kadar ictiniz?kalkin iciniz hepiniz bugün yazdiklarimi uygulayin sizlerde baslayin hepimiz bu sefer tutturalim.Zarari olmayan seyler bunlar ve saglikli hepsi.
Caydan kahveden uzak durun cola fanta unutun artik.Ben günde bir bardaktan fazla su icemem normalde ama bu sabahtan beri 1,5 litre ictim yatana kadarda 1,5 litre daha icicem Insallah.

vay canına ben bunların çoğunu duymamıştım ama heside mantıklı
çok sağol canım ben önümüzdeki ay uygularım bunları
inşallah gerek kalmaz tabiii ama
bu arada aramıza hoşgeldin canım

biz herkesin görüşüne saygılıyız çok sağol iyi niyetinden dolayı canım
yurt dışından filanmısın merak ettim

hımmmm anladım canım
ne desem bilemedim bu senin kararın ama şansın ver diyorsa aşılama mantıklı
sen daha önce oldunmu aşılama oda önemli tabii canım
maddi konuda bişey diyemem hayat şartları zor malesef
hayırlısı hakkında canım benim

ama olmaz ki böyle bi giriyorum 5 safya kaynatmışınız ama ortalık bomboş yarım saat takılıp bekliyom gelen giden yok çıkıyorum tekrar giriyorum gene yazıp kaçmışsınız yalnızım...

canım aslında bende aynı durumdayım bakıyorm kimse yok bana yazanlara filan kendi kendime cevap yazıp çıkıyorum
sora yine aynı millet bi ara cevap yazıyor filan
her an karşılaşmak zor oluyor

Malesef evet almanyadanim (
Neden diger ayi bekliyorsun? böyle düsünme lütfen hemen basla ki vücudunda diger aya hazir olur su icmekte saglikli beslenmekte bekleme güzelim.
Tabiki sen bilirsin ama cogu böyle düsünüyor hep mesela zayiflamak istiyenler bu hafta bitsin pazartesi baslarim bence yalnis canim benim kizmada :))

canım suyu zaten çok içerim ben o konuda sıkıntım yok
adet günüm çok yakın o yüzden bidahaki aya dedim
kızacak bişey yok canım önerilerin çok orjinal cidden

Aranizda kim uzun süredir hamile kalamiyor?merakimdan soruyorum ve cocugu olanlar varmi veya hamile kalip düsük yapanlar?
Yasiniz?bende hesap sorar gibi ammada bombaladim sizleri sorularimla pardon :)))))

Aranizda kim uzun süredir hamile kalamiyor?merakimdan soruyorum ve cocugu olanlar varmi veya hamile kalip düsük yapanlar?
Yasiniz?bende hesap sorar gibi ammada bombaladim sizleri sorularimla pardon :)))))

yok canım olsun
ben 30 yaşındayım canım
8,5 yıllık eliyim
işte istiyoruz ama olmadı daha
düşük filan da yok bende daha hiç hamile kalmadım yani

hicran 2 yıllık filan evli galiba
o pko hastası
düşük varmı bilemedim
asell 12 senelk evli onun bir kürtajı var
oda pko hastası
diğer arkadaşları bende hatırlyamadım

bu arada acil bi işim çıktı canım kaçtım sana daha sora görüşelim artık send bizim topicikin sakinisin

iyi akşamlar kızlarr kim var kim yok bakalım nabersinizz :)
asel fikrimi sorarsan aşılama yaptır derim bakarsın tüp bebeğe gerek kalmaz. daha az masraflı olur.
benim hiç kyfim yok bugün kasıklarıma iğneler batıyo üşüttüm galiba

Frambuaz mi bögürtlen mi bilmiyorum malesef ancak kök degil yapragi bunu icende zaten yumurtlamayi öyle hissediyorki ovulation testlere gerek bile kalmiyor.

canım sanırım bu böğürletn kökü mü ne öyle bir şey vardı gerçekten yumurta konusunda işe yarıyor .

bekliyor musun peki canım çalışma yaptın mı hiç . sizin sorun neydi acaba ? kaç yıllık evlisin ?

ben her akşam yatmadan bir bardak süt içerim yoksa bir bardak ayran içerim .

Kızlar çok kafam karıştı bilmiyorum . eşimle telde konuştum sadece o kadar çok sevindi ki yaptıralım ne olur diyor . dedim bu ay mümkün değil kredi kartına iki taksit yaparız dediler ama kızlar kredi kartı ile ilgili öyle şeyler yaşadım ki anlatamam . bulaşmak istemiyorum artık . akşam konuşup karar verecez bakalım 1 hafta içinde kararımı vermiş olmam gerek . 5. gün klomene başlicam bittikten iki gün sonra kontrole çağırdı .
belki sadece yumoş takibi yaptırırm bu ay
beni tedavi için tutan tek şey maddiyat şu anda yoksa ruhen bedenen hazırım

seni yok yazdım bugün nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnnn datlum aha bende gidiom masamı toplim çıkacam yeter çokçalıştım bugün aaaaaaaaaaaaaaa ben mi kurtaracam şirketi ayol
Akşam maç. var Kadıkoye geçiom kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr koyu bir fenerli olarak en büyük Fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrr Dünyayı yener diyorum şans dileyelim fenerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…