canım sağolhiçbirini daha önce yapmadım ya ben su içme özürlüyüm sanırım türk kahcesi ve çay içiyorum ancak durumum vahim desene frambuaz değide böğürtlen kökü olabilir mi canım?greyfurttu evet ilaç kullanırken içmek sakıncalı nadide sultandı sanırım hastanelik olmuştu antibiyotik kullanırken içtiği için...
pofuduk evet sanırım senin deiğinden bu böğürtlen kökü . kızlar bunu içiyorlardı yumoşlar için çok faydası var . Ve greyfırt yemiyoruzzzzzzzzzzz
yazılanlar mantıklı valla ben çok su içerim ve günde en az 1 saat yürürüm .
Belki bunu cok okudunuz duydunuz ama gercekten yapip yapmadinizi bir düsünün.
1. Günde 3 litre kesinlikle fazlasi tabiki süper olur su icin. Milleu yu tam sulandiriyor.
2. Dondurma yiyin hergün bir tane,Soguk süt icin ve bol bol beyaz yogurt yiyin. Soguk kan dolasimini hizlandiriyor.
3. Alt bölümünüzü soguk suyla hergün yikayin özellikle yumurtlama gününden ihtibaren hergün.
4. (Emin degilim galiba arastirmalarima göre türkcede adi frambuaz) onun yapragini adet oldugunuz günden ihtibaren yumurtalama gününe kadar hergün günde iki bardak cayini iciniz.
mümkünse cok az sekerli iciniz.
5.Grapefruit meyvesini sabah ac karnina yiyiniz veya suyunu iciniz yalniz 100% olmali suyu.Günde bir veya iki su bardagi icin ama 1 litreyi asmayin.
DIKKAT: MEYVE DEYIP GECMEYIN SAKIN AMA SAKIN HERHANGI GIBI BIR ILAC KULLANIYORSANIZ BU MEYVEDEN VE SUYUNDAN UZAK DURUNUZ COK TEHLIKELI OLABILIR.
ILACLARLA YAN ETKISI COK TEHLIKELI LÜTFEN ARASTIRIP KENDINIZDE OKUYUNUZ.BASAGRISI HAPI BILE COK SAKINCALI OLABILIR HATTA OLUYOR.GERCEKTEN HIC ILAC KULLANMAYANLAR GRAPEFRUITI YESIN VEYA SUYUNU ICSIN.
6.Günde yarim saat yürüyün buda alt bölümün kanini hizlandiriyor ve hamilige yardimci oluyor.
Suan aklima gelenler bunlar,tabiki bunlar benim arastirip ögrendiklerim ve mantigima yatan seyler ben basladim denemeye sizde deneyin zarari olmaz.
Ben bu sayfada yeniyim diger forumda bir kac yazim oldu hamilelik icin önerilerim ancak kimse sanki ilgilenmedi gibime geldi halbuki baska ne maksat ile yazicamki sanki.
Gercekten niyetim yardimci olmak kendimde bu yazdiklarimi deniyorum daha yeni basladim.
Seviyorum ulennnnnnnnnnnnnnnnnn sizi .
operim54:
Canlarım ben geldim . Doktordan geliyorum . Şincik şöyle oldu .
Gittim ben genç bir bayan doktor sohbet ettik kısaca hikayemi anlattım . Dedi vakit kaybetme sana aşılama yapalım .
Hocam dedim maddi olarak hiç uygun değilimama en azından dedim bu arada yumurta takibi yapalım çatlatalım belki iyi olur dedim . Dedi ben sana aşılama öneriyorum şansın yüksek yani eşinde sorun yok sende yumurta var olur bence dedi .
Tabi bunca yıllık tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim her doktor sizi muhtemel para olarak görüyor . Kadın iyi bir kadındı kararını verirsen aşı yaparız olmadı yumurtanı takip ederiz sana kalmış dedi bu arada düşün dedi .
Bana Klomen verdi . bittikten 2 gün sonrada kararını vermiş olarak gel dedi . Birde glifor kullanıyordum devam et ve lütfen bırakma dedi pko da cevap alınabildiği bir tedavi yöntemidir dedi . Birazda kilo verirsen tamamdır bu iş dedi
Bakalım bu ay klomen ile başlayacaz inşl yüzüm güle . Şimdi kızlar size sorarım . aşı normal ilişkiden farklı değil çok . Yani tüp kadar şansın yok . şimdi ona 500 TL verecem . yani ben tüp için para biriktirirken buna para vermek çok cazip gelmedi . sizce ne yapayım canlarım bana akıl verin ki bu ay 500 tl bir tarafımdan mümkün değl çıkaramam
ama olmaz ki böylebi giriyorum 5 safya kaynatmışınız ama ortalık bomboş yarım saat takılıp bekliyom gelen giden yok çıkıyorum tekrar giriyorum gene yazıp kaçmışsınız yalnızım...
Malesef evet almanyadanim(
Neden diger ayi bekliyorsun? böyle düsünme lütfen hemen basla ki vücudunda diger aya hazir olur su icmekte saglikli beslenmekte bekleme güzelim.
Tabiki sen bilirsin ama cogu böyle düsünüyor hep mesela zayiflamak istiyenler bu hafta bitsin pazartesi baslarim bence yalnis canim benim kizmada :))
Aranizda kim uzun süredir hamile kalamiyor?merakimdan soruyorum ve cocugu olanlar varmi veya hamile kalip düsük yapanlar?
Yasiniz?bende hesap sorar gibi ammada bombaladim sizleri sorularimla pardon :)))))
Frambuaz mi bögürtlen mi bilmiyorum malesef ancak kök degil yapragi bunu icende zaten yumurtlamayi öyle hissediyorki ovulation testlere gerek bile kalmiyor.
bekliyor musun peki canım çalışma yaptın mı hiç . sizin sorun neydi acaba ? kaç yıllık evlisin ?Bugün adet olmam gerekiyor normalde fakat henüz birsey yok.
Aklima birsey daha geldi kocaniza bol miktarda vitamin c,d ve zink gerekiyor eger hap olarak istemezlerse komplexe girip :)) ozaman o vitaminleri iceren meyve ve sebzeleri bol bol sofrada caktirmadan önüne koyun :)))
ben her akşam yatmadan bir bardak süt içerimBu arada su ictinizmi? bugün ne kadar ictiniz?kalkin iciniz hepiniz bugün yazdiklarimi uygulayin sizlerde baslayin hepimiz bu sefer tutturalim.Zarari olmayan seyler bunlar ve saglikli hepsi.
Caydan kahveden uzak durun cola fanta unutun artik.Ben günde bir bardaktan fazla su icemem normalde ama bu sabahtan beri 1,5 litre ictim yatana kadarda 1,5 litre daha icicem Insallah.
hımmmm anladım canım
ne desem bilemedim bu senin kararın ama şansın ver diyorsa aşılama mantıklı
sen daha önce oldunmu aşılama oda önemli tabii canım
maddi konuda bişey diyemem hayat şartları zor malesef
hayırlısı hakkında canım benim
iyi akşamlar kızlarr kim var kim yok bakalım nabersinizz :)
asel fikrimi sorarsan aşılama yaptır derim bakarsın tüp bebeğe gerek kalmaz. daha az masraflı olur.
benim hiç kyfim yok bugün kasıklarıma iğneler batıyo üşüttüm galiba
iyi akşamlar kızlarr kim var kim yok bakalım nabersinizz :)
asel fikrimi sorarsan aşılama yaptır derim bakarsın tüp bebeğe gerek kalmaz. daha az masraflı olur.
benim hiç kyfim yok bugün kasıklarıma iğneler batıyo üşüttüm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?