bugün sıpa yeğenimi sevmeye gittim anca geliyorum :) akşam gs yenildi bakalım fenere ii şanlslar. yemek yapcam ben de görüşürüzseni yok yazdım bugün nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnnn datlumaha bende gidiom masamı toplim çıkacam yeter çokçalıştım bugün aaaaaaaaaaaaaaa ben mi kurtaracam şirketi ayol
Akşam maç. var Kadıkoye geçiom kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr koyu bir fenerli olarak en büyük Fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrr Dünyayı yener diyorum şans dileyelim fenerimize
bugün sıpa yeğenimi sevmeye gittim anca geliyorum :) akşam gs yenildi bakalım fenere ii şanlslar. yemek yapcam ben de görüşürüz
Belki bunu cok okudunuz duydunuz ama gercekten yapip yapmadinizi bir düsünün.
1. Günde 3 litre kesinlikle fazlasi tabiki süper olur su icin. Milleu yu tam sulandiriyor.
2. Dondurma yiyin hergün bir tane,Soguk süt icin ve bol bol beyaz yogurt yiyin. Soguk kan dolasimini hizlandiriyor.
3. Alt bölümünüzü soguk suyla hergün yikayin özellikle yumurtlama gününden ihtibaren hergün.
4. (Emin degilim galiba arastirmalarima göre türkcede adi frambuaz) onun yapragini adet oldugunuz günden ihtibaren yumurtalama gününe kadar hergün günde iki bardak cayini iciniz.
mümkünse cok az sekerli iciniz.
5.Grapefruit meyvesini sabah ac karnina yiyiniz veya suyunu iciniz yalniz 100% olmali suyu.Günde bir veya iki su bardagi icin ama 1 litreyi asmayin.
DIKKAT: MEYVE DEYIP GECMEYIN SAKIN AMA SAKIN HERHANGI GIBI BIR ILAC KULLANIYORSANIZ BU MEYVEDEN VE SUYUNDAN UZAK DURUNUZ COK TEHLIKELI OLABILIR.
ILACLARLA YAN ETKISI COK TEHLIKELI LÜTFEN ARASTIRIP KENDINIZDE OKUYUNUZ.BASAGRISI HAPI BILE COK SAKINCALI OLABILIR HATTA OLUYOR.GERCEKTEN HIC ILAC KULLANMAYANLAR GRAPEFRUITI YESIN VEYA SUYUNU ICSIN.
6.Günde yarim saat yürüyün buda alt bölümün kanini hizlandiriyor ve hamilige yardimci oluyor.
Suan aklima gelenler bunlar,tabiki bunlar benim arastirip ögrendiklerim ve mantigima yatan seyler ben basladim denemeye sizde deneyin zarari olmaz.
ah o maddiyat yok mu?ayrıca bütün özeller hastalara resmen müşteri gözüyle bakıyorlar canım ne diyeyim ki rabbim hepsini ıslah etsin...canım sanırım bu böğürletn kökü mü ne öyle bir şey vardı gerçekten yumurta konusunda işe yarıyor .
bekliyor musun peki canım çalışma yaptın mı hiç . sizin sorun neydi acaba ? kaç yıllık evlisin ?
ben her akşam yatmadan bir bardak süt içerimyoksa bir bardak ayran içerim .
Kızlar çok kafam karıştı bilmiyorum . eşimle telde konuştum sadece o kadar çok sevindi ki yaptıralım ne olur diyor . dedim bu ay mümkün değilkredi kartına iki taksit yaparız dediler ama kızlar kredi kartı ile ilgili öyle şeyler yaşadım ki anlatamam . bulaşmak istemiyorum artık . akşam konuşup karar verecez bakalım 1 hafta içinde kararımı vermiş olmam gerek . 5. gün klomene başlicam bittikten iki gün sonra kontrole çağırdı .
belki sadece yumoş takibi yaptırırm bu ay
beni tedavi için tutan tek şey maddiyat şu anda yoksa ruhen bedenen hazırım
kızlar kusura bakmayın link atmasını bilmedgmden kopyalayıp yapştırdm .... hz.ebubekir hz. ömer. efendmz ne söylerse söylesin O SÖYLEDİYSE DOGRUDUR... demişerdir
daha önce sana asılama yapılmışmıydı sekerim eger yapılıp olmadıysa bence yaptırma ama hiç yaptırtmadysan mutlaka yaptır derim bana sorarsan asılamanın normal ilşkiden farkı paralı olmasıCanlarım ben geldim . Doktordan geliyorum . Şincik şöyle oldu .
Gittim ben genç bir bayan doktor sohbet ettik kısaca hikayemi anlattım . Dedi vakit kaybetme sana aşılama yapalım .
Hocam dedim maddi olarak hiç uygun değilimama en azından dedim bu arada yumurta takibi yapalım çatlatalım belki iyi olur dedim . Dedi ben sana aşılama öneriyorum şansın yüksek yani eşinde sorun yok sende yumurta var olur bence dedi .
Tabi bunca yıllık tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim her doktor sizi muhtemel para olarak görüyor . Kadın iyi bir kadındı kararını verirsen aşı yaparız olmadı yumurtanı takip ederiz sana kalmış dedi bu arada düşün dedi .
Bana Klomen verdi . bittikten 2 gün sonrada kararını vermiş olarak gel dedi . Birde glifor kullanıyordum devam et ve lütfen bırakma dedi pko da cevap alınabildiği bir tedavi yöntemidir dedi . Birazda kilo verirsen tamamdır bu iş dedi
Bakalım bu ay klomen ile başlayacaz inşl yüzüm güle . Şimdi kızlar size sorarım . aşı normal ilişkiden farklı değil çok . Yani tüp kadar şansın yok . şimdi ona 500 TL verecem . yani ben tüp için para biriktirirken buna para vermek çok cazip gelmedi . sizce ne yapayım canlarım bana akıl verin ki bu ay 500 tl bir tarafımdan mümkün değl çıkaramam
ahhh bu pkoooo ahhh tedavi edilse bile inatçı bir hastalık allah yardmcmz olsn canmbütün topiklere yazmısımdır burayada yazım belkı yenı bısı duyarımmm
bende pkoyum veeeee 11 aydırrr bebeişimmm yokkkk
bu ay klomen kullandım birsürü yumurtam oluştu ama kucuk dedı dr bugün dr tekrar muaneye cagırdı bakalımm neolcaaakkkinş. büyümüştür ovu testleri bizlerew fayda etmıo full 2 çizgi gösterio bende ole en azındannn adetlerım fulll gecıkırrrr buay 21 olmam gerekıoooo amaaa bakalım ne zaman teşvik edecekler yada 9 aylık etmıcekler gorcezzz
slm hicranım nasıl geçti gün ? umarım çok keyiflidir
As cnm iyi geçti kaynattık bol bol karar verdim bebek olayını takmayacam oluruna birakcamsen ne yapıyorsun nasılsın
kızlar ne haber nasılsınız
asel canım ya sen yaptır şu aşılamayı bi bakalım
belkide ondada bi hayır vardır canım
kaçıyorum ben canlar
bu arada hicrancım sanada iyi geceler canım
ohh ne güzel.aslında dedıgın cok dogru bişeyi kafana takınca olacagı varsa da olmuyor.oluruna bırakmak en iyisi ama bırakamıyoruz iştebende bakınıyorum canım yenı gelsımeler var mı dıye ama yıne kımsecıkler yok
L karşılaşamıyoruz artık canım yaaaaaa
daha önce sana asılama yapılmışmıydı sekerim eger yapılıp olmadıysa bence yaptırma ama hiç yaptırtmadysan mutlaka yaptır derim bana sorarsan asılamanın normal ilşkiden farkı paralı olması
bu arada kıslarr progestan kullanan oldumu dr bana adetin 16. günü kullan dedi ama sogan içtigim için gerek görmüyorum daha öncede 2 ay klullanmştım
kızlar ne haber nasılsınız
asel canım ya sen yaptır şu aşılamayı bi bakalım
belkide ondada bi hayır vardır canım
kaçıyorum ben canlar
bu arada hicrancım sanada iyi geceler canım
Canim bu benim ikinci evliligim simdiki esim ile 10 yildir evliyim.
Yasim 32 bu yil 33 e gircem Insallah.
Rahatsizligim eskiden cok fenaydi Allaha sükür atlattim ama su an olmayisinin sebebini Allah biliyor yoksa bir sikayetim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?