Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar. ..
kahvaltimizi ettik..ailecek olunca uzun surdu haliyle..simdi kahvemi iciyorum..sonra isler beni bekler..

Nerdesiniz yahuuu bugun kimsecikler ugramadi..sanirim herkeslee sosyallesmede...
bizde eve tikildik kaldik..gerci 3 cocukla aksamin nasil oldugunu bilmiyorum..ama bugun ivir zivir cok yedim yaw...neyse yarin telafi ederim ins..

selameyn hanımlar, acayip yedim yedim yedim ve hala yiyorum renim patlamış kamyon gibiyim anlıcanız

11 ay sonra düğün var mecburen zayıflıcaz yaniiii veeeeeeeeeeee yarın ne oluyooooo bilin bakalııııım cakmel gene diyete başlıyoooo bu kaçıncı yahu ben sayamadım da

neyse yediklerimi saysam şook olursunuz en iyisiiii yazmayım ben bilem düşünürken şaşırdıııııımmm

ficans tebrikler canım hemide eline ayağına sağlık

ve cakmel kaçar...
diyet bildirimli günlerde görüşmek umuduyla fıstıklaaaarrr

Eklentiler

• 10730953_10152767657352999_3310453119027461921_n.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 97
selam kızlar..yıldızın dediği gibi biz gezmelerdeydik valla ..pastırma yazını kaçırmayalım didik..dikmen vadisinde kahvaltı yaptık bir sürü yürüdük...

kahvaltıda ekmeği kaçırdım biraz..ama eritmişimdir kesin lakin dikmen vadisinde yürüyüş + 300 merdiven çıkış piiiii..

akşam

chilli soslu tavuk sote
2 kaşık pilav
yoğurt
2 çiğ köfte

çakmel gene diyete dönmüş

kaneel yılbaşını hedef koymuş
yıldız kahve içmiş dışarı çıkamamış..başka da kimse uğramamış..öpüldünüz...

slm kızlar...

dikmen çok güzeldi 10 sene önceeee şimdi tabiki evrim geçirmiştir.sersumcum desene huzur buldun gezmek ilaç gibi bişey ama bana uğramıyo bu aralar bu ilaç.

sabah 6
7-8 hurma ve kahve

9:30 kahvaltı
2 tk tahin pekmez
marul bolca
omlet 1 yumurtadan
bolca keçi peyniri

öğleye
patatesli börek yapcam ama yenicem ben bakalım akşama uğrar yazarım hanımlar...

selametle kalasınız...

ay nedir senle benim bu çektiğim çido yavvvv...ben hala alışamadım iş yerime soğukkk çok soğukk geliyoooo

Aynen yahu donuyorum valla sürekli kulaklarım tıkanıyo

Sağol fikocugum hoşgeldin sen de ben de bu hafta 68 i gördüm oha dedim çüş dedim yuh dedim yine mi yoksa dedim sonra hemen bi silkelenme bi ekmeği kesmeler gece geç saatte meyveyi yememeler 65.6 yım suan

Allaahımmmmm inanmıyorum yaaa nedir senin bu mutfak giderlerinden çektiğin

Kızlar kızlar haftalardır misafirim var.

Onlarla ilgileneceğim börek çörek yapacagım koşturacagım derken hem 68 e tırmandım koşturmaca ev süpürmece işe git yeme yap misafire hizmet et 65.6 yım şuan çooook şükür indim tekrar ama yaza göre (59.1) tam 6 kilo almışım ve bu benim canımı çok skıyo Üstelik ben tatil bile yapmadım taşınma muhabbeti yani

Hüzüne veda edelim birazdan yaptıklarımdan yapacaklarımdan bahsedelim. Ehliyete yazıldım. spora başladım. Kadın doğuma kontrole gittim.Kan verdim. Pazartesi sonuç alacagım. Bir de smear muhabbeti var. Yine koşturmacaya devam yani

İşte böyle.

Birazdan işe gidicem kızlar öpüyorum kocaman

He bir de ankaranın yoğun soğuğu ve benim kuru ve hassas cildim birleşince ortaya çatlaklar çıkıyor. Eller çatır çatır

Yüz için de iyi bir menlendiriciye ihtiyacım var este lauder düşünüyorum. henüz oluşmaya başlamış kırışıklıklarım için de önleyici olabilir. Yardımlarınız önerileriniz önemle dinlenir

sen mi ben mii
valla benim de silkelenmem lazım fenayım çok fena

sorma çiğdoşum umarım bu son olurr
üff bee hem çalış hem misafir ağırla ne zor iş...ne çektin bee
ben de yaza göre8-9 kilo almışım yazık yaa ne çok uğraşıyoruz sonra hoop geri alll
oo ehliyet şimdiden hayırlı olsun..spor süpperr ..tahlillerin de umarım çok iyi çıkar..aslında benimde gitmem lazım ama
ben söylenenlerden sonra kremlere de güvenemiyorum herşey kimyasal..ama yaşlanmaya da bi önlem almamız lazım gene benim geçen yıl ki formülü mü yapsam ne..onu da unuttum ama
kolay gelsin canımcımm

selam güzeller..biz de kahvaltı ve bir film izleme faslından sonra ev temizleme işine giriyoruz ...hiç canım istemiyo ama mecburr...
kahvaltım

salçalı omlet
söğüş salata
peynir zeytin
2 avuç içi kadar haşhaşlı börek
1 dilim kepek ekmeği
çayyy
artık ben de çidonun taktiğini uygulayıp akşamları abur cuburu meyveyi keseceğim ve akşam yemeklerini azaltacağım bi yerden başlamalıyım yoksa dönüşü olmayacak...

çakmelcim dikmen harikaydı ama yorgunluktan bitap düştük tamamını da bitiremedik valla

Sağol canım sağol

Valla kimyasal mimyasal mecbur bi yerden bakacaz zararsız bir üründe oluşturamıyor ki bizim türkler hep kimyasal hep kimyasal

İlaçlar da kimyasal bebişim bepanthane olan şeyi diyosn dimi

Sağol canım sağol

Valla kimyasal mimyasal mecbur bi yerden bakacaz zararsız bir üründe oluşturamıyor ki bizim türkler hep kimyasal hep kimyasal

İlaçlar da kimyasal bebişim bepanthane olan şeyi diyosn dimi

oda kimyasal bebeemm biliyom ben başka bi formül almıştım tv den onu şeyttiydim..bakalım yapçaz bişiyler...

3 lü koalisyonla ev silindi süprüldü dağınıklar giderildi..az sonra da yeğenime kurabiye yapılacak...hadi bakalım sonra gelirim...

Kizlar slm..
hafta ici yogun geciyo benim icin hafta sonuda sonuk ..neyse az sonra yemegimizi yiyip kizlari yikicam. .
bu gun ikinci defa kendime cilt maskesi yaptim..afyondan getirmistim..dogal camur maskesi..haftada bir yapiliyo ilk yapista bile fark edildi super geliyo cilde..siddetle tavsiye ederim. .eger imkaniniz varsa getittirin derim..cokda ucuz..iki kucuk kavanoz 5 tl di..

kolay gelsin canım..annelerin işi biter mi hiç...Allah bitirmesin
ay o maskenin markasını adını özelden mesaj atsana canım merak ettim..

akşam yemeğim

kurufasulye
2-3 kaşık bulgur pilavı
cacık
eşime ve kızıma kızarttığım hamurdan da 1 tane maalesef..çok güzel koktu yaww

Sersumcum afiyet olsun..bende pirincli pirasa yogurt salata yedim..azda kiymali kuskus..
canim o maskenin markasi yok malesef..normal siselere kaplica camurlarini doldurmuslar kil maskesi diye satiyorlar yerin 800 m derinliginden cikartiliyormus..normalde yurtici kargoda yapiyormus satan kisi ama ben kagidini yirtmistim yeterli aldim diye..belki netten yazsan cikar..gazligol kil maskesi diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…