ay nedir senle benim bu çektiğim çido yavvvv...ben hala alışamadım iş yerime soğukkk çok soğukk geliyoooo
Selam kızlar hepinize nasılsınız
Çiğdemcim hoşgeldin canım
Ben iyice diyetten koptum hatta tersine gidiyor her hafta kilo alıyorum listeyi yarın ben de zannediyordum onun için gelmiştim ama haftayaymış inşallah bu hafta dikkat edebilirim de haftaya kendi listemde iyi olabilirim inşallah
bugünü sormayın.eve taşındığımızdan beri 2-3 kere mutfak lavabosundan geri tepme olmuştu 1 kere tesisatçı geldi çok güçlü açıcı döktü geçen hafta tamam oldu dediydi ama bugün çamaşır yıkadım vee bir rüzgar sesiyle mutfak geri tepti ve heryer köpürdü su oldu..yeni tesisatçı geldi demirli bi aletle gidere motorla açılması için bişeyler yaptılar..off offf..2-3 saat temizlik heryer çamaşır sularıyla 2-3 kere silindi eşimle sağolsun makineler çekildi..pöff işş işşş..nefret ediyorum böyle şeylerden..hatırlarsanız hakkaride de tatil dönüşü böyle bir sürprizle karşılaşmıştım..nedir benim bu talihsizliğim...
anlıyacağınız kötü bir gündü..yarında işbaşı..umarım hafta çarçabuk geçer..benden haberler böyle sizler iyisinizdir umarım..
gerçi dün güzeldi eşimle kızılaya gittik kuğulu parkta oturduk dinlendik..ee bu günde böyle oldu napalım..Allah beterinden saklasın ne diyeyim..talihimm
sen mi ben miiAynen yahu donuyorum valla sürekli kulaklarım tıkanıyo
Sağol fikocugum hoşgeldin sen de ben de bu hafta 68 i gördüm oha dedim çüş dedim yuh dedim yine mi yoksa dedim sonra hemen bi silkelenme bi ekmeği kesmeler gece geç saatte meyveyi yememeler 65.6 yım suan
Allaahımmmmm inanmıyorum yaaa nedir senin bu mutfak giderlerinden çektiğin
üff bee hem çalış hem misafir ağırla ne zor iş...ne çektin beeKızlar kızlar haftalardır misafirim var.
Onlarla ilgileneceğim börek çörek yapacagım koşturacagım derken hem 68 e tırmandım koşturmaca ev süpürmece işe git yeme yap misafire hizmet et 65.6 yım şuan çooook şükür indim tekrar ama yaza göre (59.1) tam 6 kilo almışım ve bu benim canımı çok skıyoÜstelik ben tatil bile yapmadım taşınma muhabbeti yani
Hüzüne veda edelim birazdan yaptıklarımdan yapacaklarımdan bahsedelim. Ehliyete yazıldım. spora başladım. Kadın doğuma kontrole gittim.Kan verdim. Pazartesi sonuç alacagım. Bir de smear muhabbeti var. Yine koşturmacaya devam yani
İşte böyle.
ben söylenenlerden sonra kremlere de güvenemiyorum herşey kimyasal.Birazdan işe gidicem kızlar öpüyorum kocaman
He bir de ankaranın yoğun soğuğu ve benim kuru ve hassas cildim birleşince ortaya çatlaklar çıkıyor. Eller çatır çatır
Yüz için de iyi bir menlendiriciye ihtiyacım var este lauder düşünüyorum. henüz oluşmaya başlamış kırışıklıklarım için de önleyici olabilir. Yardımlarınız önerileriniz önemle dinlenir
sen mi ben mii
valla benim de silkelenmem lazım fenayım çok fena
sorma çiğdoşum umarım bu son olurr
üff bee hem çalış hem misafir ağırla ne zor iş...ne çektin bee
ben de yaza göre8-9 kilo almışım yazık yaa ne çok uğraşıyoruz sonra hoop geri alll
oo ehliyet şimdiden hayırlı olsun..spor süpperr..tahlillerin de umarım çok iyi çıkar ..aslında benimde gitmem lazım ama
ben söylenenlerden sonra kremlere de güvenemiyorum herşey kimyasal..ama yaşlanmaya da bi önlem almamız lazım gene benim geçen yıl ki formülü mü yapsam ne..onu da unuttum ama
kolay gelsin canımcımm
sabır işipiii ben yapamıycam bunu heralde..sayy sayyy nereye kadar beee
Sağol canım sağol
Valla kimyasal mimyasal mecbur bi yerden bakacaz zararsız bir üründe oluşturamıyor ki bizim türkler hep kimyasal hep kimyasal
İlaçlar da kimyasal bebişim bepanthane olan şeyi diyosn dimi
sabır işi
kolay gelsin canım..annelerin işi biter mi hiç...Allah bitirmesinKizlar slm..
hafta ici yogun geciyo benim icin hafta sonuda sonuk ..neyse az sonra yemegimizi yiyip kizlari yikicam. .
bu gun ikinci defa kendime cilt maskesi yaptim..afyondan getirmistim..dogal camur maskesi..haftada bir yapiliyo ilk yapista bile fark edildi super geliyo cilde..siddetle tavsiye ederim. .eger imkaniniz varsa getittirin derim..cokda ucuz..iki kucuk kavanoz 5 tl di..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?