sana da afiyet olsun canım..aratayım bakalım.Sersumcum afiyet olsun..bende pirincli pirasa yogurt salata yedim..azda kiymali kuskus..
canim o maskenin markasi yok malesef..normal siselere kaplica camurlarini doldurmuslar kil maskesi diye satiyorlar yerin 800 m derinliginden cikartiliyormus..normalde yurtici kargoda yapiyormus satan kisi ama ben kagidini yirtmistim yeterli aldim diye..belki netten yazsan cikar..gazligol kil maskesi diye ..
kolay gelsin canım3 lü koalisyonla ev silindi süprüldü dağınıklar giderildi..az sonra da yeğenime kurabiye yapılacak...hadi bakalım sonra gelirim...
Kizlar slm..
hafta ici yogun geciyo benim icin hafta sonuda sonuk ..neyse az sonra yemegimizi yiyip kizlari yikicam. .
bu gun ikinci defa kendime cilt maskesi yaptim..afyondan getirmistim..dogal camur maskesi..haftada bir yapiliyo ilk yapista bile fark edildi super geliyo cilde..siddetle tavsiye ederim. .eger imkaniniz varsa getittirin derim..cokda ucuz..iki kucuk kavanoz 5 tl di..
güzelleşin bakalım kızlarkolay gelsin canım..annelerin işi biter mi hiç...Allah bitirmesin
ay o maskenin markasını adını özelden mesaj atsana canım merak ettim..
afiyet olsun canımslm kızlar
evet ya filizcim olmuyo sanırım oysa o bile motive ediyodu bizi.
ilköğün
yeşillik
5 hurma
kahve
az kaşar
2.öğün
salata
ayran
haşlanmış makarna
06:30 kapanışşşşşşşşşşşşşşş
kolay gelsin canım
güzelleşin bakalım kızlar
canım imza bölümüne çizelgenin resmini kopyalayıp yapıştırıyorsun oluyor ben öyle kullanıyorum..artık kilo çizelgemiz olmuyomu acaba sersumcum
kuzunun doğum günü kutlu olsun Allah nice sağlıklı ve uzun ömürler versin...Slm kizlar..
Reglim yakin oldugundan istah fena..
bugun ortanca kusumun dogumgunu..6 yasina girdi..sabah pasta yapip okuluna goturdum..
sonrasinda alisveris ona hediye fasli..pastasini aldim geldim..ailecek kutladik:) pizza da yaptim bi guzel yedim..pof yani...aksamda cildirmiscasina cekirdek yedim koca bi tabak..sabah + 1 kiloda uyandim..yok artik diyorum ve onumde mazerette yok..aksama bisiklet binilecek gunun kalan kismini kurtarmaca artik..yapacak bisi yok
benimde yakın regl hatta perşembe günü olacak gibi
canım imza bölümüne çizelgenin resmini kopyalayıp yapıştırıyorsun oluyor ben öyle kullanıyorum..
kuzunun doğum günü kutlu olsun Allah nice sağlıklı ve uzun ömürler versin...
benim de regl yakın yandık valla
bizde burdan kutlarız canım nice mutlu yıllaraSlm kizlar..
Reglim yakin oldugundan istah fena..
bugun ortanca kusumun dogumgunu..6 yasina girdi..sabah pasta yapip okuluna goturdum..
sonrasinda alisveris ona hediye fasli..pastasini aldim geldim..ailecek kutladik:) pizza da yaptim bi guzel yedim..pof yani...aksamda cildirmiscasina cekirdek yedim koca bi tabak..sabah + 1 kiloda uyandim..yok artik diyorum ve onumde mazerette yok..aksama bisiklet binilecek gunun kalan kismini kurtarmaca artik..yapacak bisi yok
yok biyerde görünmüyo canım..çizelgeni yapıyorsun tickerfactoryden sonra çıkan çizelgenin resmini kopyalıyorsun kulübün imza ayarları bölümüne geliyorsun ve boşluğa yapıştırıyorsun..benimde yakın regl hatta perşembe günü olacak gibi
canım çizelge nerede görünüyoki ben anlamadım
güzel şeyler bunlar canım..insanın dostlarıyla arkadaşlarıyla mutluluğunu paylaşması..ne mutlu size..merhaba kizlar ... nasilsiniz ??
malum hafta sonu giremedim , bakamadim fazla .. ve ayni zamanda bu haftamiz full dolu .. misafirler .. randevular .. cuma ,ctesi ,pazar ,ptesi surekli misafirim vardi .. malum bebek ziyareti ve biraz da kacamak oldu onlara hazirladiklarimizdan yedik tabi .. cok kiziyorum kendime ama yapacak birsey yok ki ..
neyse ..
bebisim buyuyor .. cok heyecan verici .. her gun degisiyor ... guzellesiyor canim benim .. masallah ..
yarin kaslarim icin randevum var .. dogustan biraz kaslarim az onlar icin kalici makyaj yaptiracagim bakalim nasil olacak .. bakim sart .. bebisi yaptik salmayalim kendimize :)
insallah guzel olur yaa.. cok heyecanliyim :)
neyse optum sizleri biraz da okuyayyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?