canım sabah poğaça yerine daha sağlıklı şeyler yersen seni daha uzun süre tok tutarMerhaba Tekrar...
Sabah bir tane pohça yedim :)
sarımsak çayı içiyorum bu arada
öglen çorba ve tavuk döner yedim ayran içtim
bide salata
ara ögünde kuruyemiş
saat 4 de gene yağ yakıcı çay karışımım var aktardan aldıgım onu şu anda içiyorum..
5:30 işten çıkıyorum eve gidincede sadece bir meyve giyip başka birşey yemiyecem inşallah
bakalım bu gidişle kiloları verebilecekmiyiz...
gerçi ben daha önce 25 kilo verdim :)
bide akşam normalden daha uzun mesafede inip eve kadar yürüyorum. :) tek yapabildiğim spor şu anda bu
bide evde kollar için bir hareket yapıyorum..
bana önerebileceğiniz herhangi bir tavsiye varsa itinayla uyulur :)
hoşgeldin aramıza..başarılarMerhaba Arkadaşlar bakalım ...hedeflediğim kiloyu verebilecekmiyim
Mrb kizlar..gelemedim lakin cok yogun ders calistik kizimla..bugun yazilisi vardida..iyi gecmis bakalim..
diyet isine tam sarilamiyorum cok yogun geciyo..cok az dikkat ediyorum..bugun bi arkadas geldi kahvaltiya..sonra git kuzulari al gel ...minik kusumunda dogumgununu kutlucaz aksama..pastasi hediyesi hazir..
yarin liste bende..ogleden sonra yaparim sabah bi arkadssa manti kesmeye gidicem..
sersumcum filizcim kuzularada gecmis olsun..
Mrb kizlar..gelemedim lakin cok yogun ders calistik kizimla..bugun yazilisi vardida..iyi gecmis bakalim..
diyet isine tam sarilamiyorum cok yogun geciyo..cok az dikkat ediyorum..bugun bi arkadas geldi kahvaltiya..sonra git kuzulari al gel ...minik kusumunda dogumgununu kutlucaz aksama..pastasi hediyesi hazir..
yarin liste bende..ogleden sonra yaparim sabah bi arkadssa manti kesmeye gidicem..
selam kızlarben bugün baaya bi yoğun gün yaşadım kızımı sabah kaldırayım dedim bide ne göreyim çocuğun her yeri şişmiş kolunu hiç oynatamıyo tuvalete beraber gidip geliyoz o derece boğazlarından konuşamıyo baya fecidi korktum okula gitmedi tabi hemen taksiye attım hastaneye götürdüm alerji aşıdan olmuş görünüyo okuldakilerde grip olanlar olmuş kollarını kaldıramıyomuş ben bilsyedim aşı olacağını yaptırmazdım hasta hasta
çocuğum çok yıprandı teogtan beri uğraşıyoz bi aşı eksikti sinir oldum hastanede boğazz iltabından dolayı 1 iğne alerjiden dolayıda 1 iğne yedi mecbur yine taksiyle döndük şimdide istirahat ediyo bu arada 3 günlük rapor verdi doktor pazartesi kontrole gidicez işte böyle baya bi uğraştım sabah sabah
yediğime gelince
sabah sadece 2 hurma
öğlen= 1 lavaş içine+1 yumurta+peynir +maydonoz tere koydum+5 zeytin+1 kivi+1 bardak ayran
çayyy
ikindi =meyveli yoğurt
akşam= pırasa yemeği+yoğurt+salata yada yeşillik
çok koşturdum bugün yürümem heralde kızımı takip ediyorum devamlı mızırdanıyo malum
birde yaptığım yeşil zeytin bu sene daha güzel olmuş baya hoşuma gitti
Hayırlı sabahlar kızlar pes etmek üzereyim 1aydır kaçamak yok gram veremedim
Aynıyim 75.5
süpersin canımbildirim zamanı
filiztoprak
b. tarihi= 7 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=72.5
bu hafta=71.1
fark=1.4
haftalık yüzde=1.931
toplam fark=6.9
hedef=63
spor= bol haraket koşturmaca 1 günde bantta yürüyüş
bu hafta biraz fark ettim bu diyeti yapalı 3-4 hafta oluyo demekki vücut sinyalleri aldı mutluyum
yürüyüş planımdaydı bu hafta fakat kızım hasta olunca yapamadım ama hareketli bir haftaydı
hepinizi öpüyorum
geçmiş olsun sersumcumiraden süper canımumarım çok güzel bir sonuç alırsın
ayy aşıyı unutunca senin gibi mi oldu diye korktum canım..çok çok geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın
ne aşısı o canım yaa bizimkiler hiç olmadı ki geçen yıl..
kıyamam dinlensin iyileşsin inşallah
benim kız da yatıyorben de eve erken geldim tv için gelecekler sinema paketi aldık bakalım yarın gitmesi lazım dersleri önemli..inşallah artmaz ilaca başladım
ah sorma bebeemm
çakmelim sağol canım
sağol canımMrb kizlar..gelemedim lakin cok yogun ders calistik kizimla..bugun yazilisi vardida..iyi gecmis bakalim..
sağol canımçok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?