Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen menüm

1kase yoğurt
1tabak taze fasulye
salata
2dilim ekmek

akşam menümde aynı kızlar

selam arkadaşlar
bugün evi temizledim işleri sıraya koyuyorum nasipse çarşamba kızımla kuaförde olucaz saçında çok kırık var taraması zorlaştı benimde dip boyası vaktim geldi cumarteside kızı kontrole götürücem dün serbes günümdü ve ben çok karıştırdım tatlıyı tuzluyu midem çok doluydu o yüzden bu sabah hiç canım bişe istemedi sadece 1 elma yedim öğlen meleğin programından öğrenmiştim bi denedim tencerede pizza yaptım tb . unu kullandım fena olmadı fırınla uğraşmadan pizza hazır çok iyi yaaaa
2 dilim yedim akşama sadece sebze yicem dengelicem
bugünde melekte ayça kaya vardı o da pizza tarifi verdi özet geçeyim
pizzanın üstüne domates sosu yaptı malzeme olarak mantar,az yağlı kaşar o sebzede koydu daha sonra şarküteri ürünü olarak pastırma koydu diğerlerine karşı çok yağlı dedi bence onuda tencerede yapabilirim
tb. unu kullandı mayayla yaptı ben kabartma tozu kullanıyorum
akşama= etsiz sebze+yoğurt +yeşillik

ara öğün biskuvi yedim saklıköy canım hiçbişi istemiyor regl oldum olacam tatlıdan başkasını gözüm görmüyor

filizim egunessciğim selam olsun size...siz ve ben dışında kimseler yok gene..gelmeyin rapor vermeyin sonra da düzene giremiyoruz diyin..kızarım valla size de kendime de..topiğe gelmeyince salıyoruz iyice..hergün bildirim yapmayanı listeye almıycam bundan sonra heee ona göre...

neyse tehdit ve şantajdan sonra ben de bildiriyim baree

dün
öğlen

4 köfte

akşam

hamsi kuşu
salata

vee anladığınız üzere salatayla proyu bozdum..ee balık ta salatasız gitmez kii

bu sabah gene pro yapamadım

1 dilim kepek ekmeği arası
peynir ve zeytin
çayyy

sabah sabah canım yumurta istemedi..hava çok kasvetli akşam gibi karardı Ankara da...pofffff

15-20 dk sonra işe gidicem..evimin kadını çocuuumun anası olmak istiyorum gayrı kısslar...

günaydın kızçeler ben gene sapıtmaya başladım 2 dilim yaşpasta yedim saat 7,30da
işe geldim midem bulandı şimdi çubuk kraker yiyiorum sabah kahvaltım böle malesef regl den dolayı kendimi tutamuyorum artık birde bir şişkşnlik varki sormayın gitsin

günaydın canımmmmmm az kaldı tatile sık dişini

Gunaydin kizlar..kizlari biraktim kahvemi icip evi toparladim arkadasa gidicem yarim saat sonra ..bebek ve ev gorme..bugun tartida az bise eksi gordum sevindim dogrusu..az vyemek fayda ediyoo...az yiyelim bide yemegi erken birakmak cok faydali..
sersumcum elimden geldigince ugruyorum ama kuserim bak simdiaskolsun yaniii
az kaldi kiz sk disini..ohh tatilde keyif yaparsin artik..
neyse bende kactim..
gunescim bol bol tarcinli su ic canim..

Slm kızlar benim kuzular hastaydı gelemedim

buyuk oksurur,küçük ateşlenır şu bogaz enfeksiyonu ne zor bişey ya...

ben kaçamak yapmıyorum az yıyorum 6:30 dan sonrada yemiyorum ama durum hala aynı

pes etcek gibi oluoyorum ama yok etmicem inşallah...

slm kızlar burası çok yağışlıydı bugün gece boyunca şimşekler aydınlattı havayı fena yani korkunçtu haliyle okullarda tatil oldu bugünlük sabah 7 de tatil olduğu belli oluyo işe bak zaten çocukların dersi 7 de başlıyo ama ben tahmin ettim eşimi gönderdim kızımı kaldırmadım he he sabah 10 buçukta kalktı bana bi kızıyo uyumuş kalmışsın yok yazılıcam diye kızım sakin ol dedim okul tatil oldu işte böyle
bende şimdi yürüyüşümü yaptım 40 dk
11 de kahvaltı malum iki öğün 1 ara öğün olacak
sabah=1 lavaş+peynir+zeytin+1 yumurta+yeşillik+çay+1 mandalin
ikindi=nescafe+2 ince galeta+8 çiğ badem
akşam=1 dolma+yoğurt+salata

kızçeler öğlen yemeğim
1tabak fasulye + salata

ara öğün kahve çikolata eti karam stiks olan ince çubuk bitter 45 kalori

akşam yemeğim

3tane kadınbudu
salata

hem de 2 dilimmm..ben 1 dilime kurban olemmyeme kıs yeme sonra çok üzülüyosss
günaydın canımmmmmm az kaldı tatile sık dişini
ivit kaldı 8 iş günü
biliyom kısss sana değil hepimize lafım sallayınca topiği iyice salıyoruz kendimizi...
sıkıyom valla geçmiyo bi türlü
geçmiş olsun canım..ah kıyamam...Allah şifa versin benimki de daha yeni iyileşti
aferin kıss sana ee daha ne olsun pes etmek yok
valla çok fena yağmış geçmiş olsun hepinize..ya niye sabah bırakırlar ki bu tatil işini sanki geceden bilmiyorlar böyle olacağını yola çıkana günah valla..neyse ki sen uyanmışın olaya..zeki kısss
yürüyüş
kızçeler öğlen yemeğim
1tabak fasulye + salata

ara öğün kahve çikolata eti karam stiks olan ince çubuk bitter 45 kalori

akşam yemeğim

3tane kadınbudu
salata
eee ama sende eguness hem pasta hem çikolata abowww bari birini yaptın ötekini yapma..ama ben de sana söylüyom da kendim daha fenasını yapıyomm

merhabalar. ben betül. eguness in tavsiyesiyle buldum sizi. malum konu benim de ilk gündem maddem :) kilo vermek. 2 hafta once spor salonuna başladım. çok güzel gidiyor. arada kaçamaklar olsa da yediklerime de çok dikkat ediyorum. 78 kilo ile başladım şu an 76 kiloyum. ilk ay genelde kilo veren yok salonda ama ben verdim çok şükür. kıyafetlerden anladığım kadarıyla da incelme de var. spor salonunun adı portakal spor. duymuşsunuzdur belki. franchise sistemi ile çalışıyorlar yani bir çok yerde şubeleri var. eğer yakınlarınızda varsa ve fırsatınızda varsa muhakkak gidin. çok kısa sürede mükemmel spor yapıyorsunuz. değişik bir sistemleri var. internet siteleri de var. detaylı bilgiyi ordan da alabilirsiniz. şimdilik diyeceklerim bu kadar. görüşmek üzereeeee :)

öğlen yemeğim

ciğer
ayran
1 küçük ton balığı

akşam

bamya
eguness e diyorum ama ben de 1 dilim kek yedim bugün iş yerinde

hoşgeldin başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…