- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
oy oy oy misfir hemide yatılıSelam kızlar nasılsınız
Bu ara hiç fırsat bulamadım kızlar başımı misafirden kaldıramadım cuma bildirime bile gelemedim o gün sabahtan misafirim geldi akşam da ayrıca yatılı misafir, haftasonu ben evde değildim , yarın da gene misafirim var , bolca da çocukların koşturmacası böyle olunca gelemedim sersumum ,sağlık olsun da koşturalım
Sersumum filizim kızlara geçmiş olsun daha yeni oturdum elime tableti alıp biraz geçmişe baktım
Cuma günü tartıda 2600 gr eksi idim 74 olmuşum onu bile haber veremedim ,ama gezmelerden ve misafirden artı çıkmam inşallah bu hafta
betülcüm hoşgeldin aramıza kolay gelsin gitsin kilocuklarbende paylaşayım menümü
sabah
8 zeytin (olsa daha da yerdim)
çok az peynir
domates
2 ev yapımı poğaça
yeşilçay
öğle
çok az çorba
iki tane biber dolması
2 kaşık yoğurt
ara öğün
1 elma
akşam yemeği yok
kuruyemiş ve yeşilçay atıştırırım
bizimkiler gittide günün özetini yazayım dedimfilizim naber canikom
oy oy oyyyyyysersumcum ne yağdı kıs o yağmuru görseydin hele şimşekler havai fişek gibi hiç durmadı neyse geçti
kızlar bugün benim doğum günüm bizimkiler bi süpriz peşinde pasta almayada gittiler bende bugün hafif yedim akşamı düşünerek
netten aldım tarifi brokoli çorbası yaptım yeşil yeşil oldu bide limonlu terbiye yaptım fena olmadı vitamin deposu
sabah yaptım 1 kase içtim
öğlen= 1 kase+mandalin+çayla 1 avuç leblebi
akşam= pasta börek gariiiiii yemek yemedim bizimkilerede tost yapıcam
öpüyorum kızlar
iyiyim balımm..eşim evde ben de erken çıktım..oturuyozz..bizimkiler gittide günün özetini yazayım dedim
sen napıyon kuzum
sağol canım teşekkürleroy oy oyyyyyy
mutlu yıllara bebeeeemmmmnice yıllara ailenle
iyiyim balımm..eşim evde ben de erken çıktım..oturuyozz..
bizimkilere tost yapıcam sersumcum ben kaçıyom canım
izledik datlımm kaçar mısağol canım teşekkürlerboş oturmayın kıs film izleyin ne güzel işte
kaçtım kuzum iyi geceler
one misafi oohadi geçmiş olsun ficansım..ne güzel 74 olmuşun tebrik canım 1.liği kaçırdın bakk
sağol canımiyi benim kız şimdi çok şükür..didişmeye başladığına göre iyidir di mi
bukaa misafire accuk ++ çıksan da üzülme bence..sonuçta 1 hafta da 2.6kg vermek her babayiğidin harcı değil bacımmm
oy oy oy misfir hemide yatılıgeçmiş olsun kuzum bu yoğunlukta nasıl geleceksin tabi buraya kıssssss birinciliği bana kaptırdın ama gelseydin hiç şansım yokmuş maşallah kızlar için teşekkürler canım benimkide baya iyileşti ama accuk fazla naz yapıyo yaaaa
betülcüm hoşgeldin aramıza kolay gelsin gitsin kilocuklar
bugün sıkarsın biraz gider o ++ canımcımSağol sersumum , evet kaçırdım be ya bu hafta da sonuncu olmam inşallah
Öyleyse iyidir canım canları sağolsun
Bugün artıdaydım canım yarın biraz dikkat edebilirim inşallah
kıss heralde dayanamıyo insan ama sonra da pişmanlıkSelam kızlar
Çook yorulmuşum ,maalesef kaçamaklar da oldu baya e o kadar yaptım yemeyim mi di mi , ben yazmayım menüyü çok abarttım
Yarın dikkat edebilirim umarım karabuğday yemeyi düşünüyorum ödemler gitsin
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler
hepinize iyi geceler
sersumcum ne yağdı kıs o yağmuru görseydin hele şimşekler havai fişek gibi hiç durmadı neyse geçti
kızlar bugün benim doğum günüm bizimkiler bi süpriz peşinde pasta almayada gittiler bende bugün hafif yedim akşamı düşünerek
netten aldım tarifi brokoli çorbası yaptım yeşil yeşil oldu bide limonlu terbiye yaptım fena olmadı vitamin deposu
sabah yaptım 1 kase içtim
öğlen= 1 kase+mandalin+çayla 1 avuç leblebi
akşam= pasta börek gariiiiii yemek yemedim bizimkilerede tost yapıcam
öpüyorum kızlar
hoşbuldum canım. gitsin kilolar inşallaahhh :)oy oy oy misfir hemide yatılıgeçmiş olsun kuzum bu yoğunlukta nasıl geleceksin tabi buraya kıssssss birinciliği bana kaptırdın ama gelseydin hiç şansım yokmuş maşallah kızlar için teşekkürler canım benimkide baya iyileşti ama accuk fazla naz yapıyo yaaaa
betülcüm hoşgeldin aramıza kolay gelsin gitsin kilocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?