Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Filiztoprak
B.tarihi=7 mart 2013
B.kilo=78
G.hafta=71.1
Bu hafta=71.3
Fark=0.2
Haftalık yüzde=0.281
Toplam verilen=6.7
Hedef=63

sabır kızlar sabıırrr. malesef ben tartılamıyorum. evde tartı olunca sürekli tartılıp moral bozuyorum. o yüzden eve tartı alamıyorum. spor salonu da ayda bi kere tartıyor. ama sanırım bi kilo daha gitti. bugün pantolonum daha rahat oldu :) bu arada kilo vermek demek zayıflamak demek olmuyor her zaman. sağlıkla kilo vermek önemli. çok aç bırakmayın vücudu yoksa ne yerseniz yiyin vucut onu yağ olarak depoluyor. kalorisiz gıdalar dan doyuncaya kadar yiyin akşam hariç tabi. akşam yatağa aç girin sabah göbeğinizin biraz geri çekildiğini görünce mutlu olup spora ve diyete daha sıkı sarılırsınız. bi de ben kendimce şu yöntemi geliştirdim. o öğünde ne yiyeceksem hepsini gözümün önüne koyuyorum. bak betül bunların hepsi midene gidecek. mide nedir ki küçücük bi organ bunlarla hayli hayli doyar diyorum. her zaman yediğimin yarısı kadar yedim öğle yemeğinde az önce ve her zamankinden daha çok doydum. iş biraz beyinde bitiyor bence. menümü de yazayım. bu arada egunes imm özellikle sana bu söylediklerim :)

sabah : kepek ekmekli sandviç ve bir büyük kurabiye , yeşil çay

öğle : 1 porsiyon çorba - yarım porsiyon etli türlü - 1 kaşık yoğurt - 1 dilim kepek ekmeği

ahh anam ahhhh verecem bu kiloları kararlıyım şu cumartesi geçsin

öğlen menü
1kase çorba
1kase salata
2 lahana dolması
1kepek ekmek
2tane fırında kızarmış biber

cumartesi serbest günümüz beraber yiyecezzz :) pazartesi başlarız tekrar :)

eh bizede sofranızı gösterirsiniz artık

GÜNESCIM ELİNE SAĞLIK...

öğle
3tane kepek kerep
limonlu reezene çayı
1avuç fıstık
1 kase yoğurt

akşam
1 köfte
yoğurt
2-3 kestane

yatmadan limonlu yeşilçay

45 dk 5.3 km yuruyuş hız 7.3 305 kalorı yakıldı

ESMA'ÜL HÜSNA'DAN

EL MUCİB : DUALARI KABUL EDEN, GERİ ÇEVİRMEYEN

oğlumun doğum günü yarın :) güzel bi menü yapıcaz inşallah egunes le :)

slm kızlar bildirime geciktim ama arkadaşta erken yapmış zaten + dayım sebebi pasta deyil bence şişkinlik regl olucam tam olarak yarın gelecek heralde ginede iyi bence yediklerime gelince
sabah= tost+çay hastane kafesinde
öğlen= ıspanaklı börek+yeşilçay+1 kivi
akşam= balık+roka+

ellerine sağlık canım teşekkür ederim listeyi yaptığın içinbiraz erken yapmışsın ama..
çakmelcim seni de kutlarım..
umarım haftaya daha güzel sonuçlar alırız
oğlumun doğum günü yarın :) güzel bi menü yapıcaz inşallah egunes le :)
oluşunun doğum günü şimdiden kutlu olsun canım sağlıklı mutlu yıllara

kızının kontrolü nasıldı canım iyidir umarım..regl dendir o kıss üzülme

BİLEMEDİM CANIM VALLA 12 YE KADARDI YA BİLDİRİMLER O YÜZDEN SAAT KAÇA KDR YAYINLANMASI GEREKKİ

BİLEMEDİM CANIM VALLA 12 YE KADARDI YA BİLDİRİMLER O YÜZDEN SAAT KAÇA KDR YAYINLANMASI GEREKKİ
olsun canım ilk defa yaptın ben de söylemedim ilk sayfamızda yazıyordu saat 15-16 gibi yapıyoruz geç kalan olursa da ekliyo kendini..sorun değil sağolasın

Gunaydin kizlar. .
guzel bir hafta sonu dilerim..dun cok yogundum..yorgunluktan erkenden yattim..
ellerine saglik gunescim liste icin..cakmelcim senide kutlarim..birincilik icin..
filizcim gecmis dogum gunun kutlu olsun..kizinada tekrardan gecmis olsun..

Kahvaltimi yaptim cok hafif oldu..
1 minik siyah ekmek
tuzsuz peynir
5 zeytin
maydonoz
1 kurabiye
yesil cayimi yaptim..duzenli spora baslicam ha bire enine enine gidiyorum..niyetim 3 ay kadar evde spor yapmak sonrada havalar isinir ins yuruyuse baslarim..acayip kilo vermek istiyorum...

aynen benım düşüncemi yazmışsın canım ama evde ben yapamıyorum spor ya işten falan vakit olmuyor olsada alet yok kocayı ikna etmeye çalışıyorum bayanlara ait bir spor salonu var inşallah izin verirse başlayaacam bende

nasılsınız bakalım kızlar
bende pazardan biraz önce geldim biraz geç kalmışım yoruldum bi halsizlik var
sabah kahvaltımı 11 de yaptım
1 lavaş +peynir+yumurta+az parça ayva+çay+1 ceviz
öğlen =yok
ikindi= 1 kase yoğurt
akşam=1 lavaş kepekli+tavuk yeşillik
et ve tahıl hakkım vardı bende akşama kullanayım dedim
akşam çayın yanında 1 avuç leblebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…