Merhaba canım..saçıma maske yaptım kızlar bekliyorum 15 dk kaldı çok ihmal ettim saçlarımı bu aralar yüzümede maske yapıcam dün evi temizledim bugünde kendime bakım yapim bari
sabah kahvaltım= 1yumurta+2 tb. ekmeği+peynir+3 dilim pastırma+yeşilçay+elma
öğlen=1 tabak sebze yemeği+yoğurt+mandalin+çay+leblebi
akşam=2 ad. dolma+yoğurt+salata
afiyet olsun kuzumayyyy biliyosun bende uğraştım o işlerle zor oluyo beee açık renk taktıraydın sersum gözün gönlün açılsın kıs
hemen kullanamassın zaten yapıştıracaklar bekleme süresi vardır canım kolay gelsin
Allah yardımcınız olsun canım..biz geçen yıl atlattık Allah emeklerini boşa çıkarmasın kızının..umarım sınav istediği gibi geçmiştirArkadaşlar selam...
bu sene oldukça yoğunum...
Kızım 8. sınıfta teog sınavına girdi...
Oğluş minnak uğraşıyorum...
Gezmeler ve aşırı yediklerimle oldukça kg almış bulunmaktayım
HİÇ MUTLU DEĞİLİM...
Spor salonuna üye oldum. Çünkü eskisi gibi yürüyüş yapamıyorum.
Tam 62.8 kg yum
ohh maşallah..saçıma maske yaptım kızlar bekliyorum 15 dk kaldı çok ihmal ettim saçlarımı bu aralar yüzümede maske yapıcam dün evi temizledim bugünde kendime bakım yapim bari
sabah kahvaltım= 1yumurta+2 tb. ekmeği+peynir+3 dilim pastırma+yeşilçay+elma
öğlen=1 tabak sebze yemeği+yoğurt+mandalin+çay+leblebi
akşam=2 ad. dolma+yoğurt+salata
hadi bakalım inşallah bu sefer kalıcı gelmişindir kuzum.Bir türlü planladığım gibi gitmiyor yediklerim hep zararlı şeylerişte böyleyim
1 aydır spor yapıyorum ama yediğim için dikkat etmediğim için kg veremedim...
Aranızdayım yine...
Canım sersumum kız napıyosun?
Canım kızının okulu nasıl gidiyor sevmiştir umarım..sağol bebeemm
bugün kullanamıycaz canım evet..açık renk canım lojman olunca seçme şansım olmadı tabii onlar ne getirdiyse taktılar..ama dolaplar açık renk olunca tezgah da açık renk oldu..çok şükür bitti ..eşim arıtma cihazını takıyor ondan sonra temizliğe girişicez..
Allah yardımcınız olsun canım..biz geçen yıl atlattık Allah emeklerini boşa çıkarmasın kızının..umarım sınav istediği gibi geçmiştirnerelerdesin sen bi gelip uğruyosun sonra kaçıyosun. .hiç de fazla değilsin bu arada tabii bize göre
ohh maşallah..
hadi bakalım inşallah bu sefer kalıcı gelmişindir kuzum..ben iyiyim napiim yine kilo vermeye çalışıyom..yazın verdiğim tüm kiloyu aldım..bir türlü toparlanamadım..umarım düzelicem..bugün evde tadilat vardı..onla uğraşıyoruz..
o da memnun biz de memnunuz canım..Canım kızının okulu nasıl gidiyor sevmiştir umarım..
Sersumum Rabbim inş. yardım eder. İlk sınavımız da toplam 5 yanlış varmış kızımın dediği... 3 matematik 1 inkılap 1 ingilizce... Şimdi sıra nisandaki sınavımızda inş güzel geçer o da.
Kaç kilo verdin şimdi kaç aldın canım?
Mutfağını güle güle kullan. Ohhh yemek de hazır yenir böylece sersum rahat eder. ne yedin canım?
canım bizimkilerde sevmiyor inan ben kendime özel yapıveriyorum bugün ebegümeci yaptım ıspanak yemeği gibi yapıyorum pirinç yerine bulgur koyuyorum ama çok az yarım avuç pilav gibi olmasın diyeMerhaba canım..
Ya sebze yemeklerini yemiyor bizimkiler ben de sevmiyorum o yüzden de zaten kg aldım...
Ne sebzesi pişirdin?
güle güle kullan canım tezgahını bugünde böyle olsun canım bulduğunu ye yarın telafi edersin nasıl olsatezgahım takıldı çok da güzel oldu..ama temizlik berbat ..bu mutfak temizle temizle bitmedi akar temizle kokar temizle akşama fasulye hayal oldu gibi..ne yesek bilmem..
ben de otlara bayılırım ama bizimkiler de sevmezcanım bizimkilerde sevmiyor inan ben kendime özel yapıveriyorum bugün ebegümeci yaptım ıspanak yemeği gibi yapıyorum pirinç yerine bulgur koyuyorum ama çok az yarım avuç pilav gibi olmasın diye
bazende pazı ile kuzukulağı karıştırıp onu yapıyorum kuzukulağı ekşi olduğu için çok güzel bi tat katıyo 2 dişde sarımsak soğanla birlikte iyi oluyo bazende bulgursuz yapıyorum kalorisiz ve doyurucu ve sağlıklıcanım
kilonuda takma ayrıca fazla almamışsın biz daha fenayız bende 69 a düşmüştüm alerji geçirdim ondan aldım şu an 71 -72 arasındayım vericez hep beraber inşallah
güle güle kullan canım tezgahını bugünde böyle olsun canım bulduğunu ye yarın telafi edersin nasıl olsa
allah kabul etsin canım oruçlarınızıgünaydın güzeller...bugün oruçluyuz eşimle..evdeyiz 1 gün tutalım dedik...Allah kabul etsin inşallah...
sahurda
kepek ekmeğinden tost
salçalı omlet
peynir zeytin
1/4 elma
çayy
akşama kuru fasulye bulgur pilavı düşünüyorum..bakalım...bugün dinlenmece...he vücut olarak hem de mide olarak
saldık mı geçiyoruz o sınırı bende de öyle oldu maalesef..
ben de başlasam gene iyi olacak
valla senle ben hasta oldukmu fena oluyoruz canım aman diyeyim
sağol bebeemm
bugünkü yediklerimi bildireyim kimse düzenli bildirim yapmıyo bu aralar hatunlara noldu acepkaçamak mı yapıyolar yoksa
sabah=1 bardak sütle 3 kaşık müsli
öğlen=kalan sebze yemeği+mantarlı omlet+yarım ayva+çay+1 dilim tb. ekmeği
ikindi=1 kase muzlu yoğurt
akşam= kabak mücver+yeşillik
akşam soda
30dk. yürüyüş
Sersum canım mevlam kabul eylesin...
Kalbinden geçenleri dua niyetine makbul eylesin rabbimiz.
Filizim güneşcigim afiyet_olsun
Keçi peyniri
Haşlama yumurta
1 ek tarhana ile kahvaltı yapıldı
Öğle
Karnabahar
Yoğurt
3 hurma
AkşAm
3 hurma
Karnabahar
Yoğurt
5.5 km yürüyüş yapıldı
Şimdide eşimle kahve zamanı...
Desktop bozuldu telden zor oluyo o nedenle gelemiyorum,ama sizi okuyorum fırsat buldukça.
Selâmetle
günaydın güzeller...bugün oruçluyuz eşimle..evdeyiz 1 gün tutalım dedik...Allah kabul etsin inşallah...
sahurda
kepek ekmeğinden tost
salçalı omlet
peynir zeytin
1/4 elma
çayy
akşama kuru fasulye bulgur pilavı düşünüyorum..bakalım...bugün dinlenmece...he vücut olarak hem de mide olarak
öğlen menüm
1bardak ayran
salaata
lahana corbası
4/5 parmak köfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?