Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Arkadaşlar selam...
bu sene oldukça yoğunum...
Kızım 8. sınıfta teog sınavına girdi...
Oğluş minnak uğraşıyorum...
Gezmeler ve aşırı yediklerimle oldukça kg almış bulunmaktayım
HİÇ MUTLU DEĞİLİM...

Spor salonuna üye oldum. Çünkü eskisi gibi yürüyüş yapamıyorum.
Tam 62.8 kg yum

saçıma maske yaptım kızlar bekliyorum 15 dk kaldı çok ihmal ettim saçlarımı bu aralar yüzümede maske yapıcam dün evi temizledim bugünde kendime bakım yapim bari
sabah kahvaltım= 1yumurta+2 tb. ekmeği+peynir+3 dilim pastırma+yeşilçay+elma
öğlen=1 tabak sebze yemeği+yoğurt+mandalin+çay+leblebi
akşam=2 ad. dolma+yoğurt+salata

Bir türlü planladığım gibi gitmiyor yediklerim hep zararlı şeyler işte böyleyim

1 aydır spor yapıyorum ama yediğim için dikkat etmediğim için kg veremedim...
Aranızdayım yine...
Canım sersumum kız napıyosun?

Merhaba canım..
Ya sebze yemeklerini yemiyor bizimkiler ben de sevmiyorum o yüzden de zaten kg aldım...
Ne sebzesi pişirdin?

sağol bebeemm
bugün kullanamıycaz canım evet..açık renk canım lojman olunca seçme şansım olmadı tabii onlar ne getirdiyse taktılar..ama dolaplar açık renk olunca tezgah da açık renk oldu..çok şükür bitti ..eşim arıtma cihazını takıyor ondan sonra temizliğe girişicez..

Allah yardımcınız olsun canım..biz geçen yıl atlattık Allah emeklerini boşa çıkarmasın kızının..umarım sınav istediği gibi geçmiştir nerelerdesin sen bi gelip uğruyosun sonra kaçıyosun..hiç de fazla değilsin bu arada tabii bize göre
ohh maşallah..
hadi bakalım inşallah bu sefer kalıcı gelmişindir kuzum..ben iyiyim napiim yine kilo vermeye çalışıyom..yazın verdiğim tüm kiloyu aldım..bir türlü toparlanamadım..umarım düzelicem..bugün evde tadilat vardı..onla uğraşıyoruz..

tezgahım takıldı çok da güzel oldu..ama temizlik berbat..bu mutfak temizle temizle bitmedi akar temizle kokar temizleakşama fasulye hayal oldu gibi..ne yesek bilmem..

Canım kızının okulu nasıl gidiyor sevmiştir umarım..
Sersumum Rabbim inş. yardım eder. İlk sınavımız da toplam 5 yanlış varmış kızımın dediği... 3 matematik 1 inkılap 1 ingilizce... Şimdi sıra nisandaki sınavımızda inş güzel geçer o da.

Kaç kilo verdin şimdi kaç aldın canım?
Mutfağını güle güle kullan. Ohhh yemek de hazır yenir böylece sersum rahat eder. ne yedin canım?

o da memnun biz de memnunuz canım..Ankaranın en eski en köklü okulu oldu..Ankara Atatürk Lisesi ..5 yıllık şimdi hazırlık okuyor.
.Kızına da maşallah canım tebrik et benim için benim kızım da geçen yıl ilk sınavdan 5 yanlış sonrakinden 3 yanlış çıkarmıştı..inşallah istediğiniz güzel bir okul olur..biz ilkin çok üzüldük nakil bekledik ama sonuç iyi oldu çok şükür..inşallah siz hiç sorunsuz yerleşirsinizz
yazın 72.8 kg ye kadar düşmüştüm şimdi 83.5 canım..çok fena aldım sorma..ahh ahhh..yedim ama..hiç dikkat etmedim..artık toparlanmalıyım..

tezgah çökmüştü canım sağolasın yenilendi kurtuldum..

akşam yemedim öğlen yediğim 1 lahmacun 1/4 pide 6 gibi meyve yedik sadece

Merhaba canım..
Ya sebze yemeklerini yemiyor bizimkiler ben de sevmiyorum o yüzden de zaten kg aldım...
Ne sebzesi pişirdin?
canım bizimkilerde sevmiyor inan ben kendime özel yapıveriyorum bugün ebegümeci yaptım ıspanak yemeği gibi yapıyorum pirinç yerine bulgur koyuyorum ama çok az yarım avuç pilav gibi olmasın diye
bazende pazı ile kuzukulağı karıştırıp onu yapıyorum kuzukulağı ekşi olduğu için çok güzel bi tat katıyo 2 dişde sarımsak soğanla birlikte iyi oluyo bazende bulgursuz yapıyorum kalorisiz ve doyurucu ve sağlıklıcanım
kilonuda takma ayrıca fazla almamışsın biz daha fenayız bende 69 a düşmüştüm alerji geçirdim ondan aldım şu an 71 -72 arasındayım vericez hep beraber inşallah
tezgahım takıldı çok da güzel oldu..ama temizlik berbat..bu mutfak temizle temizle bitmedi akar temizle kokar temizleakşama fasulye hayal oldu gibi..ne yesek bilmem..
güle güle kullan canım tezgahını bugünde böyle olsun canım bulduğunu ye yarın telafi edersin nasıl olsa

ben de otlara bayılırım ama bizimkiler de sevmez

sağol canım..öyle oldu valla

günaydın güzeller...bugün oruçluyuz eşimle..evdeyiz 1 gün tutalım dedik...Allah kabul etsin inşallah...

sahurda

kepek ekmeğinden tost
salçalı omlet
peynir zeytin
1/4 elma
çayy

akşama kuru fasulye bulgur pilavı düşünüyorum..bakalım...bugün dinlenmece...he vücut olarak hem de mide olarak

allah kabul etsin canım oruçlarınızı bende tutmak istiyorum bir türlü olmuyo başım ağrıyo bu aralar cesaret edemiyorum

bugünkü yediklerimi bildireyim kimse düzenli bildirim yapmıyo bu aralar hatunlara noldu acepkaçamak mı yapıyolar yoksa
sabah=1 bardak sütle 3 kaşık müsli
öğlen=kalan sebze yemeği+mantarlı omlet+yarım ayva+çay+1 dilim tb. ekmeği
ikindi=1 kase muzlu yoğurt
akşam= kabak mücver+yeşillik
akşam soda
30dk. yürüyüş

Sersum canım mevlam kabul eylesin...
Kalbinden geçenleri dua niyetine makbul eylesin rabbimiz.

Filizim güneşcigim afiyet_olsun

Keçi peyniri
Haşlama yumurta
1 ek tarhana ile kahvaltı yapıldı

Öğle
Karnabahar
Yoğurt
3 hurma

AkşAm
3 hurma
Karnabahar
Yoğurt

5.5 km yürüyüş yapıldı

Şimdide eşimle kahve zamanı...

Desktop bozuldu telden zor oluyo o nedenle gelemiyorum,ama sizi okuyorum fırsat buldukça.

Selâmetle

Evet filizim kaçamak olunca bildiremiyorum ben

Çok güzel yürümüşsün maşallah canım

Allah kabul etsin canım ben de tutayım diyorum da kısmet olmadı bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…