Haftanın birincisi
cansucnsu ----- 2,200 :) :) :)
Haftanın ikincisi
habercice ----- 2,000 :) :)
Haftanın kilo alanları
neslihansltn +++700
filiztoprak +++300
Aynı kalanlar
Eguness
Sersum
Cakmel
Canım ya kusura bakma çok acele yaptım bugün temizliğim var evde yarın oğlumun öğretmeni ve veliler gelecek.. Bide telefondan yapınca iyice gözden kaçmış..kendimi ekledim ,neslihancım gözden kaçmışım herhalde.
1. Ve 2.mizi kutluyorum.
selametle...
Ellerine sağlık canım. İkinci olmuşum. Mutluyum.Haftanın birincisi
Haftanın ikincisi
Haftanın kilo alanları
neslihansltn +++700
filiztoprak +++300
Aynı kalanlar
Eguness
Sersum
Olur öyle ne olacak canım,zaten kilo verememiştim boşver :)) sana kolaylıklar diliyorum.Canım ya k
Canım ya kusura bakma çok acele yaptım bugün temizliğim var evde yarın oğlumun öğretmeni ve veliler gelecek.. Bide telefondan yapınca iyice gözden kaçmış..
canım tebrikler..sen listeye girmek istiyor muydun? bana birşey söylemediğin için sadece bildirim yapacaksın diye eklemedim seni..eşine geçmiş olsun
süper canım tebrikler..
Allah kabul etsin canım..haklısın kıss insan yedikçe daha çok acıkıyor..ama çok aç kalınca benim reflü de tepiyor geri geri
kolay gele kıs ayyy ne çok işin varselam canlar...bugün işten erken çıktım malum misafir var akşama mamalar yetişecek..börekleri salatayı hallettim geldim..tatlıyı da dün yapmıştım süpürgede dün oldu bi yerler silinip toz alındı mı tamam.
öğlen
fırında tavuk
salata
2 hurma
ben kaçar daha çok iş var...
herkezi tebrik ederim eline sağlık canım onca işinin arasında yapıverdin listeyiHaftanın birincisi
Haftanın ikincisi
Haftanın kilo alanları
neslihansltn +++700
filiztoprak +++300
Aynı kalanlar
Eguness
Sersum
ben de akşama karışık köz salata yapacağım.esselamü aleyküm
peynir
domates
2 krep
az omlet
ve çay iile kahvaltı yapıldıııı
akşama
karışık köz salata düşünüyorum
yanında yoğurt inşallah
herkese bol iradeli haftalar diliyorum...
tabii hoşgeldinKızlar merhaba bende araniza katılabilir miyim
tabii hoşgeldin..menülerini paylaşarak aramıza katılabilirsin..başarılar...
rica ederim.Teşekkür ederim kabul ettiğiniz için. Yarından itibaren başlayacağım bildirmeye. İnsanın diyet yaparken böyle dostluklara çok ihtiyacı oluyor. Tam tamına 97 ile yolculuğa başladım şuan 79.1 ile bugünü gördüm hedefim 65 olmak. Allah nasip ederse bir ay sonra sözüm var. O zamana kadar ne kadar sağlıklı kilo versem kardır. Bugün itibariyle yeniden kaldığım yerden diyet serüvenine geri döndüm. Umarım hep birlikte sağlıklı bir sekilde hedefimize ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?