Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Haftanın birincisi
cansucnsu ----- 2,200 :) :) :)

Haftanın ikincisi
habercice ----- 2,000 :) :)

Haftanın kilo alanları
neslihansltn +++700
filiztoprak +++300

Aynı kalanlar

Eguness
Sersum
Cakmel

kendimi ekledim ,neslihancım gözden kaçmışım herhalde.

1. Ve 2.mizi kutluyorum.
selametle...

Haftanın birincisi

Haftanın ikincisi

Haftanın kilo alanları
neslihansltn +++700
filiztoprak +++300

Aynı kalanlar

Eguness
Sersum
Ellerine sağlık canım. İkinci olmuşum. Mutluyum.
Herkese hayırlı kandiller.
Bugun yediklerim
Sabah yazmıştım.
Ara yoğurt
Öğle
Tavuk suyu çorbası
Haşlanmış pancar
Ara çilek
Aksam
5 yaprak sarma
Yoğurt

Canım ya k
Canım ya kusura bakma çok acele yaptım bugün temizliğim var evde yarın oğlumun öğretmeni ve veliler gelecek.. Bide telefondan yapınca iyice gözden kaçmış..
Olur öyle ne olacak canım,zaten kilo verememiştim boşver :)) sana kolaylıklar diliyorum.

Selam,halim,vehhâb,zulcelal , mucib olan ve afüv,tevvâb,ya gafur u rahim olan ALLAH 'ın adıyla.

Teşekkür ederim canım evet listeye girmek istiyorum :)

Günaydın kızlar
Haftasonu malum kimseler yok.
Simdi revani yapicam. Esim ve çocuklar istiyor. Umararim yemeden atlatirim.
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
1 KK peynir
Marul
Ara
1 armut
Öğle ve akşamı sonra yazarım.iyi hafta sonları herkese.

kolay gele kıs ayyy ne çok işin var

Haftanın birincisi

Haftanın ikincisi

Haftanın kilo alanları
neslihansltn +++700
filiztoprak +++300

Aynı kalanlar

Eguness
Sersum
herkezi tebrik ederim eline sağlık canım onca işinin arasında yapıverdin listeyi

selammmmmmm...
sabah eşimle kızılaya gittik güzel bir kahvaltı yarım simit dışında kaçamak yok...
sonrasında kızımın çok istediği uzun süredir beklediği digital piyanoyu aldık çok mutlu oldu sabırsızlıkla onu bekliyor şimdi..bakalım bize ne konserler verecek.. 2. öğüne de taze fasulye yaptım ...misafirler de dün atlatıldı kazasız sayılır..çok az börek yedim 2 kk kadar..daha çok kabak salatası yedim..
neslihancığım liste için ellerine sağlık herkesi tek tek tebrik ederim..cansucum seni de ekledim listeye..ilk sayfamızda kayıtlı listemiz...
benden bu kadarrr

esselamü aleyküm

peynir
domates
2 krep
az omlet
ve çay iile kahvaltı yapıldıııı

akşama
karışık köz salata düşünüyorum
yanında yoğurt inşallah

herkese bol iradeli haftalar diliyorum...

esselamü aleyküm

peynir
domates
2 krep
az omlet
ve çay iile kahvaltı yapıldıııı

akşama
karışık köz salata düşünüyorum
yanında yoğurt inşallah

herkese bol iradeli haftalar diliyorum...
ben de akşama karışık köz salata yapacağım.
yanında mercimek çorbam var.

sabah 2 yumurta ile domatesli omlet.
küçük bi lokma kek

ara öğün 1 paket etii form bisküvi. sunta gibi olanlar. çok seviyorum. bu ara onlardan yiyorum.

şimdi ise
2 kase kadar yoğurt
içinde müsli ve kurutulmuş meyveli, yedim

selam kızlar... hafta sonu çok yoğundum gelemedim..ama çok fazla vukuatım yok çok şükür...
bugünü yazayım
sabah

omlet
peynir zeytin
domates
çay

öğlen

6 hurma
süt

akşam 1 dilim pizza

yarın akşam memlekete gidiyorum..bebişimizin (2. kez hala oluyorum ya..) kurabiyelerini pişirdim süslemesi kaldı..yarın da onları bitiririm inşallah..
perşembe günü sezeryanla doğacak hayırlısıyla...Allah isteyen herkese nasip etsin

tabii hoşgeldin..menülerini paylaşarak aramıza katılabilirsin..başarılar...

Teşekkür ederim kabul ettiğiniz için. Yarından itibaren başlayacağım bildirmeye. İnsanın diyet yaparken böyle dostluklara çok ihtiyacı oluyor. Tam tamına 97 ile yolculuğa başladım şuan 79.1 ile bugünü gördüm hedefim 65 olmak. Allah nasip ederse bir ay sonra sözüm var. O zamana kadar ne kadar sağlıklı kilo versem kardır. Bugün itibariyle yeniden kaldığım yerden diyet serüvenine geri döndüm. Umarım hep birlikte sağlıklı bir sekilde hedefimize ulaşırız

rica ederim...kesinlikle katılıyorum birbirimize destek olarak çok daha güzel ve kolay veriyoruz bu kiloları.ayrıca tebrik ederim siz zorlu bir virajı dönmüşsünüz..hep beraber vericez inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…