Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Triplimelek Megi
canım . nerede eksik yapabilirsin ki. gayet iyi besleniyorsun . dikkatlisin. senin farkında olduğun bi şe y var mı beslenme konusunda
Evet canım çok fazla yazamıyorum buraya ama gerçekten çok dikkat ediyorum menulerimde asla pasta börek pogaca simit kızartma tarzı yemekler tatlılar şeker yok ekmek bile sadece kahvaltıda bazen onu bile yemiyorum ama ogunlerime dikkat ediyorum günde 14 bardak su 5 bardak form çay 2 defa da şekersiz türk kahvesi içiyorum.
Beni tek durduran yürüyüş sanırım bugün tam anladım. Artık ne olursa olsun yürüyüşümü bırakmamalıyım

Canım senin yemen benimkinden az ama ben spor yapıyorum sen birakmissin bunun etkisi olabilir. Spora tekrar baslasan belki fark eder
Haklısın canım 2 haftadır sadece 1 gün yurumusum aynı kaldığıma bile şükrediyorum yediklerim sadece kilomu korumuş.
Bu aralar kızıma memeyi biraktiriyorum o yüzden de yapamadim yürüyüş.
Bugün tam tekrardan başlıyorum ne olursa olsun devam edicem yürüyüşüme

Canım 5 bardak form çay mı içiyorsun çok değil mi üzerinde bile günde 2 defa yazıyor eşim midesinden rahatsız kabız falan gastrolojiye gitti form çayı içirmiştim wc ye çıksın diye dr kesinlikle bırak tavsiye etmiyorum bağırsak tembelliği yapıyor onlar demiş burdan senin aracılığınla söyleyeyim dedim

of evet 5 form çay çok fazla canım yaa. ben çok ihtiyaç duymadıkça içmiyorum bile.

2 bardağı form çay diğerleri genelde ıhlamur nane limon bu tarz çaylar.
Teşekkürler canım.
Birde bugün ictiysem yarın hiç içmiyorum diğer gün içiyorum

Öğlen yemeği 1 porsiyon sütlü kabak çorbası 70 kalori 1 kase yoğurt 100 kalori küçük 1 dilim ekmek 50 kalori öğleden öncede 1 bardak süt içmiştim ara öğün olarak 120 kalori 340 kalori sabah 350 almıştım toplamda 690 etti vay bee

Kizlar masallah oku oku bitmedi aglicaktm az kalsin:) listeyi bn yapcam ins m.etmeyin ama arkadaslar kahve icmeye gelcek birazdan aksama dogru yaparim bu arada oglen
Dunden kalan kiymalo yemegim salata ve yogurt 3 kayisi arada bi hurma yemistim ikindi
Badem 5 tane ve sutlu kahve alsam da
Kahvalti yapcam ins

yemekten sonra . 1 adet salatalık . 1 adet kuru incir. yarım paket etii forum. yarım dilim un helvası ve 4 karton bardak ayran içtim. araöğünüm baya baya ağlam oldu demi.

Tekrar selamlaar
Menüm
Kahvaltı: 4 siyah zeytin, 1.5 dilim çavdar ekmeği, 1 kk beyaz peynir
Elma
Öğlen: 1 kase taze naneli maydanozlu yoğurt
Akşam: 1 tabak kıymalı semizotu (yiyeceğim)
2 lt su (tamamlayacağım)

Çocuğun için zor bir dönem Allah kolaylık versin

Tekrar selamlaar
Menüm
Kahvaltı: 4 siyah zeytin, 1.5 dilim çavdar ekmeği, 1 kk beyaz peynir
Elma
Öğlen: 1 kase taze naneli maydanozlu yoğurt
Akşam: 1 tabak kıymalı semizotu (yiyeceğim)
2 lt su (tamamlayacağım)
şekercim az mı yedin . birden yüklenme kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…