- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
- 123
Az mı olmuşşekercim az mı yedin . birden yüklenme kendine.
Canım çocuğun kaç yaşındaEvet canım hiç içim elvermiyor ama mecburen biraktiriyorum
14 aylık canım bende çok istekli değilim ama ben iyi olmazsam çocuklarıma yararim olmayacak ilaç kullanmam lazım kullanamıyorum o yüzden.canım daha küçük değil mi neden bıraktırıyorsn
14 aylık canimCanım çocuğun kaç yaşında
hiç üzülme canım. maşallah yaşını almış. herşeyi de yiyordur artık.14 aylık canım bende çok istekli değilim ama ben iyi olmazsam çocuklarıma yararim olmayacak ilaç kullanmam lazım kullanamıyorum o yüzden.
14 aylık canim
Teşekkür ederim canım evet o yüzden içim rahat çok şükür yiyor herşeydenhiç üzülme canım. maşallah yaşını almış. herşeyi de yiyordur artık.
Sağlık herşeyden önemli canım en güzeli 2 yaşını doldurana kadar emzirmek ama sağlık sözkonusuysa başka tabi14 aylık canım bende çok istekli değilim ama ben iyi olmazsam çocuklarıma yararim olmayacak ilaç kullanmam lazım kullanamıyorum o yüzden.
14 aylık canim
Ne ilacı kullanacaksin canım geçmiş olsun eğer önemli birşey ise sen de haklısın yoksa daha kucukmusTeşekkür ederim canım evet o yüzden içim rahat çok şükür yiyor herşeyden
Akşam öncesi araya sade kahve ve 1 kare bitter çikolata ekledim (%70 kakaolu..1 karesi 5 gr)Tekrar selamlaar
Menüm
Kahvaltı: 4 siyah zeytin, 1.5 dilim çavdar ekmeği, 1 kk beyaz peynir
Elma
Öğlen: 1 kase taze naneli maydanozlu yoğurt
Akşam: 1 tabak kıymalı semizotu (yiyeceğim)
2 lt su (tamamlayacağım)
Canım eline sağlık listede olmadığın halde liste yaptın hemde çalışan birisi olarak. 2. Sırada kim vardı ben de bilmiyorumEVETTT KIZLAR KILO VERENLERR
1. SABAHVESEN -1.000 KG
2. -700 GRAM
3. IZOLE -500 GRAM
4. FILIZTOPRAK -500 GRAM 5.MESMESER -400 GRAM
6.SEYLANIN GUNLUGU -350 GRAM
7. ZEZE_35 - 300 GRAM
AYNI KALANLAR
nslhn001
ozlem1990
Kizlar 2.siradaki kimdi 700 gram veren kaybettim sayfalarda bana donus yapin ki duzeltey 1.mizi de tebrik ediorum masallah herkes vermis needeyse ins dogru yapmisimdir
Aa canım çekti bak yaa :)Akşam cokelekli maydanozlu kömbe yaptım bir dilim yedim şekersiz cay ictim
Kiyamam canım ya seviyor musunAa canım çekti bak yaa :)
rica ederim canm ne demekCanım eline sağlık listede olmadığın halde liste yaptın hemde çalışan birisi olarak. 2. Sırada kim vardı ben de bilmiyorum
rica ederim cnmcim
evet canım sonundacanım tebrikler vermişsin işte.
sağol canımne kadar güzel bir plan bu böyle. iyi yolculuklar
hepiniz üzüldünüz canım gelmiş geçmiş olsun ufaklıkta hatasını anlamış zaten üzerine gitmeyindün yemek falan yiyemedim . akşam eve gittim yiyemedim. sadece 1 bardak süte kahve attım . kafeinsiz onu içtim.
oğlana babası da üzülmüş . o gitmişti. onu ağlarken görünce çok üzülmüş. sarılmak istemiş ama tabi o anda ona sarılması doğru olmazdı. müdürün karşısındaydı çocuklar . babalar başka taraftan konuya müdahil olmuşlar. oturuyorlarmış.
tüm gün bi şey yememiş adam. üzüntüden. akşam yemek koydum yedi. zaten aşırı zayıfladı kocam. 81 kilo oldu ama . işte ona daha az kilo gitmez . yağ denen bi şeyi yok vucudunda. gıcık oluyorum. biz kadınlar hemen yağlanmaya musait.
gece bi ara kalktım boğazım batıyor . hemen kalktım elma sirkesi ile gargara yaptım.
sabah 2 yumurtalı lorlu omlet yedim. 2 bardak da süt içtim. akşam kaynatmıştım.
hemen kahvaltı sonrası yine elma sirkesi ile gargara yaptım.
işe geldim . yan odadaki hoca ameliyat oldu. raporlu. anahtarını bana bırakmıştı. ihtiyaç durumunda kullan diye gittim orada uzandım . çay ictim . 1 saat kadar dinlendim. daha iyiyim. her gün limon içtiğim için elhamdülillah hastalıksız atlatıyorum . yani bi baş ağrısı ile başlayıp 1 gün bi kırgınımsı bi şey olup geçiyor çok şükür . bugün de öyle olmasını umuyorum . inşallah .
ilaç almadım .
öğlen için kabaklı patlıcan yemeği. içine 4 diş sarımsak attım pişmesine yakın . yumuşamış sarımsaklar . ama çok pişmemişler.
ayran , 1 havuç ve 1 salatakıl var .
kızımın arkadaşı gitmiş 3 hafta önce oradan aklımıza geldi o zaman açıkmış ama yinede bi arayalım yarın canım iyiki hatırlattıncanım benim pamukkale her zaman açılmıyor turitlere. mutlaka ara gitmeden . travertenleri görmeden geri dönersiniz
eline sağlık canım sersum dönene kadar idare edicez gayet güzel bi liste olmuşEVETTT KIZLAR KILO VERENLERR
1. SABAHVESEN -1.000 KG
2. -700 GRAM
3. IZOLE -500 GRAM
4. FILIZTOPRAK -500 GRAM 5.MESMESER -400 GRAM
6.SEYLANIN GUNLUGU -350 GRAM
7. ZEZE_35 - 300 GRAM
AYNI KALANLAR
nslhn001
ozlem1990
Kizlar 2.siradaki kimdi 700 gram veren kaybettim sayfalarda bana donus yapin ki duzeltey 1.mizi de tebrik ediorum masallah herkes vermis needeyse ins dogru yapmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?