Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Nerdeee o balik eti seven erkekler?
dun esime kemiklerim cikti dedim harika cok iyi gidiyosun devam et dedi.
Adam balik eti degil balik kilcigi seviyor resmen.
Vallaa ben şanslıyım o zaman.. Benim sevdiceğim de sakın çok zayıflama deyip duruyor valla...

kızlar siz hiç evde maske yapıyor musunuz ben bugün kahveli bir karışım yapıp strecleyip spor yapmayı düşünüyorum
ben bi markanin yuz temizleme maskesini kullaniorum cnm ama kahvenin cilde cok iyi geldgini biliorum

ve regl öncesiyim şuan nasıl şişim belli değil kendimi aşırı kilolu hissediyorum
ah ah nefret bi donem resmen regl bitince balon gibi sonuo insan

Çiğ kabak salatası nasıl oluyor, hiç çiğ yemedim kabağı ben. Deniyim. Kerevizi çiğ yedim o güzel oluyor yoğurtlu cevizli şööylee ohh artık yiyemem tabi ceviz çok öyle

Ben tığ işi hiç bilmiyorum da örgü ufak tefek yapardım atkı bere filan, bir kere kendime süveter örmüştüm. Bizim çocuğa sonbaharda atkı başladım bu sene, kış bitti arkının yarısı amca bitti, şişler bir tarafına batar matar diye korkup çıkaramadım, tembellik oldu belki de. Amaan yav ev işi bitmiyor ki hobilere geçelim de kendimiE vakit ayıralım...vallaha bazen banyo yapmaya bile zor zaman oluyor o derece...
Kendime geçen sene ufak bir dikiş makinası aldım ama el makinası gibi küçücük, ama beceremedim. Anneannem terzilik yapmış zamanında ama bana geçmemiş demek ki

İradeli olmayı öğrendim sanırım eşofmanlarım ve pantolonlarımın beli aşağı düşüyor bacak kısmı da bollaşmış 55 56 ya indiğimde dar skinny bir kot alıcam sefam olsunnn
Ayy yarabim benim de pantolonlarım düşse ya... Aylardır mağzaya gidip pantolon bakıyorum, sonra geri çıkıyorum mağazadan. Şu anda en son aldığım pantolonlar 46 beden. Belki de iyice genişledi vücuduma oturdu, 48 de giyebilirim nerdeyse.
Skinny jeanlardan bende giymek istiyorum ama ne kadar kilo versem de giyemem alt tarafım hep geniş benim. Eskiden dar parça giyerdim ama hamilelik öncesi. Siyah ama. Maşallah maşallah sana darısı başıma.

kızlar siz hiç evde maske yapıyor musunuz ben bugün kahveli bir karışım yapıp strecleyip spor yapmayı düşünüyorum
Hiç yapmadım işe yarıyor mu?
Evde koşu bandı mı var

Oh oh 70.5 iyiymiş yav...hemen gider kilolar inşallah yazın ortasına kadaaar
Ben kendime uzuuun bir zaman biçtim malum. Ama sıkılmadan bozmadan yapabilirsem inşallah

Kalori sayarak başladığım diyet yolculuğu geçen Cuma tam 1 ay oldu ve 2 kilo verdim ilk 59 kiloyla başladım 58.3 57.8 57.3 ve 57.0 yavaş veriyorum belki ama sonuçta veriyorum
Yok yok yavaş vermiyorsun moralin bozulmasın
Senin kilon yağın az o yüzden vücut direniyor tabiki
İdeal kilo aralığın kaçmış boyun kaçtı canım

Canım öyle kolay olmuyor maalesef.. ben çok zor kilo veriyorum.. görüntüde 12 kilo vermek istiyorum ama nerdeyse 1,5 aydır dikkat ediyorum 72,5 dan bu kiloya indim..gerçi yürüyüşlere yeni başladım ve maalesef masa başı çalışıyorum.. benm sıkıntım bu..hareketsiz kalıyorum.. Senin kilo ne kadar canım? yaş kaç?

Canım istedikten sonra sen de ideal kilona düşersin ama biraz iradeli olman lazım biraz da sabır dolabın üzerine kilolu bir fotonu bir de istediğin kilodaki bir fotoyu yapıştır baktıkça motive olursun

bende 375 kalorilik bi kahvaltıyla geçirdim sabahı..:) Öğlen de yaklaşık 600 kalorilik bir öğün beni bekliyor.. ama yapacak bişey yok.. Yemekhane yemeklerine talim..Akşam yemeğim de belli şimdiden... zeytinyağlı kabak ve bol yeşil salata...

Öğ
Öğlen 600 kalori çok değil mi ne yicenn

Öğ

Öğlen 600 kalori çok değil mi ne yicenn

Evet canım biraz çok ama yapacak bişey yok..
Nohut yemeği, bulgur pilavı ve ayran...meyve de var ama onu ara öğün yaparım.. Diye düşündüm ben..meyveyi ara öğüne kaydırırsam 500 kalorili bir öğlen yemeği olur.. o da normal heralde.. en kalorili öğünüm öğlen oluyor zaten..

Pilavı ne kadar yiyeceksin

çiğ kabak salatası çok güzel olur.
mücver yaparken ayırdım kendime rendelenmiş kabak . öyle yaptım

benim salatamda dereotu yoktu. daha bol sarımsaklı yoğurt vardı canım.

dikiş makinam benim de var ama küçük olanlar kullanışlı olmuyor. güzel dikmiyor diye duydum.
yine de hevesini almaya yeter . http://ye-mek.net/tarif/cevizli-kabak-salatasi/
tekrar hoş geldin.
bence de kilo versen sevdiceğin daha mutlu olacak.
öyle der der . sonra der kilo versene biraz .
senin sevdiceğin belki yapmaz bunu ama erkeklerin geneli böyle davranıyor .

verirsin canım üzülme. ben de masa başındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…