- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Allah razı olsun canımallah kabul etsin cnim regl bitsin bnde tutacagim insallah
Hoşgeldin.İyi akşamlar kızlar..ara ara gelip okuyorun sizleri ama iş yazmaya gelince vazgeçtim.çünkü hep sabah diyete başlayıp akşama bıraktım.o kadar çok kilo aldım ki.diyet yok,hareket yok bir de panik atak yüzünden ilaç alınca kilo üzerine kilo ekledim.tüm vücudum ağrıyor kilom yüzünden.bir yerden başlamam gerek artık.çok üzgünüm ama böyle devam ederse daha kötü olucam.en azından menülerimi paylaşsam kendime çekidüzen vermiş olurum.yarın görüşmek üzere...
Bugün niyetliydim iftarda bir kase çorba, bir tabak bakla yemeği, bir kase ruşeymli yoğurt yedim
bence her zaman gel. sonuçta biz de gerçek anlamda diyet yapmış olsak çifter çifter vermiştik kiloları. sabit kaldığımız. kilo aldığımız oluyor genellikle.İyi akşamlar kızlar..ara ara gelip okuyorun sizleri ama iş yazmaya gelince vazgeçtim.çünkü hep sabah diyete başlayıp akşama bıraktım.o kadar çok kilo aldım ki.diyet yok,hareket yok bir de panik atak yüzünden ilaç alınca kilo üzerine kilo ekledim.tüm vücudum ağrıyor kilom yüzünden.bir yerden başlamam gerek artık.çok üzgünüm ama böyle devam ederse daha kötü olucam.en azından menülerimi paylaşsam kendime çekidüzen vermiş olurum.yarın görüşmek üzere...
neredeydin ki . parti mi vardı .hayırlı sabahlar kızlar ;
dün akşam yemeği yerine zeytin ekmek yedim arkadaşlarım cips pasta yediler bende 2 3 atıştırmalık aldım o kadar belim çok ağrıyordu
vayyyyyyyyara
yeşilçay
sade Nescafe
Akşam
Eki Görüntüle 2132131
Ara
Eki Görüntüle 2132132
Eki Görüntüle 2132133
Ay kızlae haftasonu kaynannamın yağından mı baharatından mı midemi bozmuştum, dünden beride bir bulantı hasıl oldu, bayıla bayıla yediklerimi yiyemedim az önce kahvaltıda yoğurt kaymağını bile azıcık yedim, ne yapsam bu mideme ya, herşey burnuma kokuyor doğru düzgün bişey yiyemiyorum
Canım oğlumda hiç yaşamamıştım bulantı, sanmıyorum hamile olduğumu ama inşallah öyledirhamile olabilir misin ki.
benim 3. sürpriz yumurta.Canım oğlumda hiç yaşamamıştım bulantı, sanmıyorum hamile olduğumu ama inşallah öyledir
Hoşgeldin.
Çok iyi düşünmüşsün. İnsan burda motive oluyor. Ben de yaklaşık bir aydır burdayım ve bana çok iyi geldi. Her şeyi yazınca kaçamak yapmıyor insan:) ya da minimum düzeyde oluyor. İnşallah ideal kilona ulaşırsın.
bence her zaman gel. sonuçta biz de gerçek anlamda diyet yapmış olsak çifter çifter vermiştik kiloları. sabit kaldığımız. kilo aldığımız oluyor genellikle.
afiyet olsun canım. çok güzel yemişsin . sağlıklı sağlıklı.Günaydın kızlar...kahvaltımı yazayım:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Salatalık
Kuru domates
Birkaç tane yaprak sarması
Çay
Bir süre kahvaltıda 1-2 dilim ekmek yiyicem sanırım.çünkü yumurtayı sevmiyorum,zorla yiyiyorum diyebilirim.alışana kadar sıkılmamak için yiyicem artık.
Bu arada kahvaltıdan önce 20 dk yürüdüm.öğleden sonra yine yürürüm 30 dk...
Amin canım hepimizin inşallah rabbim hayırlı sağlıklı versin, hepimizin evlatlarınıda sağlıkla bize bağışlasın, ne bileyim dr da ümidi kesti yaa kendiliğinden hamile kalacğımı ben sanmıyorum, tüp bebeğe geçecez zaten eşim gelsin görüşmeye gideceğiz, ama bu arada rabbim bir mucize verirse inşallah sevinirizbenim 3. sürpriz yumurta.
2 tane ile kapatmıştık biz sezonu.
adetime 4-5 gün kala gece mide bulantısı ile uyandım 2-3 kez . noluyo dedim . gece uyandırdı beni midem.
biraz şüphelenmiştim . sonra gerçek oldu. kız geldi. binlerce kere şükür olsun. kızım olsun çok istiyordum.
oğlanlarda böyle şey görmemiştim. kızda mide bulantısı oldu.
Allah gönlündekini versin inşallah
inşallah bebiş vardır . hayırlısıyla.
Kaynananın yemekleri her zaman yediğin yemekler değil mi. Neden mide bulantısı yaptı bunda acabaCanım oğlumda hiç yaşamamıştım bulantı, sanmıyorum hamile olduğumu ama inşallah öyledir
Ya senin sürpriz yumurta pufuduk pufuduk çok tatlı maşallah. Rabbim esirgesin.benim 3. sürpriz yumurta.
2 tane ile kapatmıştık biz sezonu.
adetime 4-5 gün kala gece mide bulantısı ile uyandım 2-3 kez . noluyo dedim . gece uyandırdı beni midem.
biraz şüphelenmiştim . sonra gerçek oldu. kız geldi. binlerce kere şükür olsun. kızım olsun çok istiyordum.
oğlanlarda böyle şey görmemiştim. kızda mide bulantısı oldu.
Allah gönlündekini versin inşallah
inşallah bebiş vardır . hayırlısıyla.
İnşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinKaynananın yemekleri her zaman yediğin yemekler değil mi. Neden mide bulantısı yaptı bunda acaba
İnşallah bebistir, tüp bebek yaptırmak için yaptırılan testlerde hamile.oldugununogrenen tanıdığım.var. inşallah sen de hamilesindir
Ya senin sürpriz yumurta pufuduk pufuduk çok tatlı maşallah. Rabbim esirgesin.
Ben henüz erkekmcocugunu tatmadigim.icin bilmiyorum.ama, kızın cilvesi bir başka oluyor diyorlar. Sence de öyle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?