Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun canım. çok güzel yemişsin . sağlıklı sağlıklı.

yumurta yiyemiyorsan . kavrulmamış fındık, badem, ceviz yiyebilirsin. çok da tok tutar canım benim

Sağol canım.kahvaltıda bilerek yemedim.öğleden sonra hafif acıkıyorum.buçuk öğün yapıp ceviz ve günkurusu kayısı yiyicem.hem sabah hem öğleden sonra kuruyemiş fazla olur diye düşündüm.

sen de erkek çocuğunun farklarını farkedeceksindir. inşallah ikinci farklı olur senin .
pofuduk evet ya. yanakları benim de dikkatimden kaçmıyor

Sağol canım.kahvaltıda bilerek yemedim.öğleden sonra hafif acıkıyorum.buçuk öğün yapıp ceviz ve günkurusu kayısı yiyicem.hem sabah hem öğleden sonra kuruyemiş fazla olur diye düşündüm.
güzel . mantıklı.
benim de yemem lazım. ceviz fındık. evde var . ama kırıp yemek zor geliyor .
özellikle sabahları . akşamdan kırmak lazım. bu akşam belki yaparım. şimdi havalar güzel. akşamları eve 7 buçuk gibi giriyoruz. okula çocuk almaya gidiyoruz hep birlikte , eşim hariç. okul çıkışı top oynuyor oğlanlar . kız ise takılıyor . ağlıyor . geziniyor vs .
geç olmazsa dönüşüm kıracağım inşallah.

öğlen öğünüm:
2 greyfurt
1 ayva
1 paket eti formmm

TOPLAM 485 kalori. çüş diyorum

Ben öğlen yemedim bişey arkadaşıma kahveye uğradım ramazana 7 HAFTA var ya haftalık gün yaptık günümüz bitmişken onun kurasını çektik, arkadaş kahve yapmıştı yanına da çikolata yedim, yemek istiyorum şuan şekerim düşmesin diye ama canım hiç istemiyor, tatlı getirdiler hatta az önce baklava, ben ona bakıyorum o bana içim alıp yiyemedim

ay baklava ben de yiyemem . ağır . ama açsam gözüm dönebilir . şerbetini sıkıyorum öyle yiyorum. şerbetli şeyleri sevmem .

Selam kızlar. Nişanımı soran arkadaşlar olmuş çok güzel geçti onda problem yok da az önce Svltr arkadaşın dediği gibi ben de nişanlımın annesinden fırça yedim. Bir zoruma gitti ki sormayın. Nişan olana kadar canım cicim benim kızım diye dolaşan kadın durduk yere telefonda resmen fırça attı bana. Üstelik olay da beni aramışmış duymamışmışım telefonlarını duyacakmışım neden açmıyormuşum. Durduk yere canım sıkıldı kimseye fazla yüz vermemek lazım böyle tepene çıkıyorlar sonra.

bundan böyle mesafeli olursun .
sıkıntı kalmaz inşallah

Canım benim benim kaynana sopası dediğim yiyecekti bizde şu galete uzun çubuklara denir, ama üzülme bu zamanlarda normal bu sen duruşunu bozma, o kıskanıyordur erkek annneleri genelde böyle nişanlın dengeyi kurmayı bilirse o kendi kendine debelensin dursun, sen akıllı ol sakın ona uyma nişanlınla aran açılır, bizde bir söz vardır sen sık dişini ben bilirim işimi, sık dişini biraz zamanı geldi mi de hakkını avucuna verirsin tabi yine kendini bozmadan

bundan böyle mesafeli olursun .
sıkıntı kalmaz inşallah

Bu sabah daha yanından ayrıldık. Nişanlımla birlikteydik. Yanından ayrıldım eve geldim. Daha üzerimde mont dururken bizim ev telini aradı kaynanam. Kendi annem açtı telefonu konuştular. Sonra beni istemiş telefona geçtim telefonu aldım elime. Bir başladı fırça atmaya. Niye telefonlarıma bakmıyorsun da ben aradığımda o telefon açılacak da. Bir de bana bunları söylemeden önce anneme de aynı cümleleri kullanmış ''Ben aradığımda açılacak telefonlar'' diyerek. Annem de bozulmuş telefonu kapattıktan sonra geldi bana laf söyledi.

Hayır sen kimsin ki emir veriyorsun bana. Duymamışım işte insanlık hali. Bir de bağırıyor resmen telefonda. Karşımda da kendi annem bana bakıyor ne oluyor diye. Kadına bir şey de belli etmemek için evet evet haklısınız diyorum telefonda kaynanama. Tamam tamam diyip kapattım telefonu hızlıca. Odama dönerken annem arkamdan laf etti senin bu kadınla işin var diye. Hasta mıdır nedir kendi oğluna kızıp bana mı çatıyor nedir ya da kıskanıyor mu anlamadım yahu.

Öğlen öğlen tepem attı. Az önce de nişanlım aradı naber nasılsın diye. Ona da soğuk konuştum. Annesinden fırça yiyince oğluna da hiçbir şey olmamış gibi davranamıyorsun. Şimdi oğuza bir şey desem koşa koşa gidip annesiyle kavga edecek. Bu defa da kaynanam gelinim beni oğluma şikayet ediyor oğlum da gelip bana laf ediyor diye ortalıkta gezecek.

İki ucu boklu değnek derler ya o misal resmen.

Elbetteki hak etmediğin için tavrını koy nişanlın bunu bilsin, ancak bunu büyütüp annen bana bunu yaptı şöyle yaptı derseni erkek kafası hemen annemi kıskanıyor der kaynanan da verirse ateşi aranız açılır, konuşursan da makul bir şekilde anlat, nişanlın anlayışlı ise hak verecektir, mesela benim kocam olsa sen yanlış anlamışsın annem öyle yapmaz abartıyorsun der :))) çünkü tam bir anne düşkünü, onun için bende zamanını bekliyorum kaynanamın soktuğu lafları söylemek ve yeri geldiğinde kaynanama da haddini bildirmek için, ama tatlı tatlı tabi

Al benden de o kadar. Benim de ailem var ama ben asla annemin babamın nişanlıma laf söylemesine izin vermem her durumda korurum. Bizimkine ne zaman annen öyle yaptı böyle etti desem sen yanlış anlamışsın, sen abartıyorsun, benim annem öyle şey demez seni çok seviyor gibi direk koruma moduna geçiyor. Kendimi paranoyak bir ruh hastası gibi hissettiriyor.

Benimki de anne onunki de anne. Benim annem vur ensesine al ağzından lokmayı. Emekli öğretmen görmüş geçirmiş kadın. Onun annesi biz o evdeyken bile telefonda milletle küfürlü konuşan bir kadın. Daha kendine saygısı olmayan insan bana mı saygı gösterecek yani elin kızına.

Allah tamamına erdirsin..Kaynana konusunda da Allah sabır versin

xanim zaten diyet diye birsey yok hergun dikkat ediceksin en kotu kilomuzu korusaydik o bile yeterdi biz ha bugun ha yarin doye gitttikce kilo aldik

Xanin ne istoyorsa onu ye kuzum skilirsin yoksa
uzum hosgeldin oncelikle aman da aman neler olmus oyle dakka bir gol bir yapiyor insanlari idsre etmek zor allah sabir versin ama ezdirme ke dini sana saygi duymak zorundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…