Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tayland alışveriş cennetidir alışveriş yaptın mı canım tatil nasıl geçti
cnm ben alisverisi hic seven bir insan degilim ama arkadaslar dunyalari aldilar ben sadece krem aldim alovera ve salyangoz maskesi cnm oldukca uygundu
kuzum oradaki meyveler bile sekersiz hatta diyabetlilere cok iyi geliyormus ama oyle ssaglikli besleniyorlar ki sekerden uzak herkes fit cok az sisman var yani sorunun cvbini vereyim bizim meyvelerimiz bile oldukca sekerli sadece ici sarimsak gbi bir meyveleri vardi o cok guzeldi
kizartma var canim ama pirincler felan buharda haslama hep yagsiz hep disarida pisiyorlar yemekler
Tamam yarin diyelim bakalim
evet tamamen aliskanlik ve bnde oyle dusundum hayalcim dedim ki bunlar bizde baklava yese kalp krizi gecirir

Şimdiden gözün aydın canım

Bu arada tayland da ozlem kuncayi gorduk hani cocuguyla dunyayi geziyor ya o kadin. Yeniden program yapiyordu cocugu buyumus resim cekildik konustuk harika bir kadindi
Biz aynı dönem doğum yapmıştık o kadınla programlarında takip ediyoruz çocuk gerçekten çok şanslı anne ve babasıyla dünyayı gezerek büyüdü

Bu arada tayland da ozlem kuncayi gorduk hani cocuguyla dunyayi geziyor ya o kadin. Yeniden program yapiyordu cocugu buyumus resim cekildik konustuk harika bir kadindi
Yakupcanın annesi bayılıyorum ve izliyorum hala ctesileri denk gelirse var hala programı diye biliyorum ne mutlu size

İyi akşamlar kızlar

Sabah 11 de
1 kaşık salça kavurdum 1 çay kaşığı tereyağı ile içine ceviz kekik pul biber katıp tükettim.
4 bardak çay

Saat 4 de
2 kase kırmızı pancar çorbası acılı ekşili

Saat 6 da
1 büyük kase kıvırcık salatası
1 orta kase yoğurtlu ayva ve kereviz salatası
1 orta boy etli nohut yemeği
1 kaşık yoğurtlu pirinç pilav küçük kızımdan kaldı.

Sabah 50 dk leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşilçay içeceğim
1 kupa kayısı çayı içeceğim
1 lt su içtim.

Harika liste, mesajlar falan

Eline sağlık canim çok güzel olmuş

haa seker yemeyen baklava yese ayni dedigin olur.
ama youtup dakore japon insanlarin baklava deneyimlerini izledim.
onlarda kalp krizi gecjriyordu
bu uzak dogu cin tayvan japon kore halki hep ayni. seker kullanimi cok az tatlilarinda

men
u cok guzel.salcayi cok severim. oyle icine bir sey katmadan da yerim. elmege sürup bol caaaa.
afiyet olsun yine harika gorsel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…