Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım devlet hastanesi hep standart liste verdi cevremdekilere

Canını sıkma, mutlaka hepimiz yaşıyoruz duraklamalar. Böyle böyle gidecek kilolar insallah

Devletee bir kere gtmistim cnm epey eskiydi diyetisyen gecmisim coktur ama ben diyetisyenle cok iyi berecegini dusunuyorum bnce az yedginden oldugunu dusunuyorum
Mesela herkes 2 ogun beslenirken kilo verir ben asla veremiyorum benim ara ogunlu diyetisyen kisyesine ijtiyacim okuyor hep o nedenle sen de profesyinel biriyle hizli verirsin diye dusunuyorum elinde devket hastanesi varsa git hicbirsey kaybetmezsin canim

Afiyet olsun canım okul zamanı beden dersi geldi aklıma hoca iki ders koştururdu 4 5 gün her yerimiz ağrırdı sınıfça bünye alışık olmayınca

Son düzenleme:
Canım hayır mı nereye gidiyon özleriz seni biraz ara ver kendini iyi hissedince gel yine

Canım hayır mı nereye gidiyon özleriz seni biraz ara ver kendini iyi hissedince gel yine
Ne bileyim canım yaa...
Herkese teşekkür ederim.
Tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın.
Gelirim yine.
Hiç muhabbet havamda değilim.
Farklı bir dünyada gibiyim.
Sizin de modunuzu düşürmeyeyim.

Ay canım dikkat et ilaçlarına başla ihmal etme eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor günlük kiloya bakma canım her gun ayrı çıkar 2 3 sonra bakarsın birden vermişsin bozma moralini ama yediklerin yetersiz mi geliyor acaba canım

Ne bileyim canım yaa...
Herkese teşekkür ederim.
Gelirim yine.
Konuşmak istersen buradayız canım farklı sıkıntıların olabilir üzme kendini ne olursa olsun olacağı varsa oluyor düzeleceği varsada bir şekilde işler düzeliyor kafaya takma canında önemli değil sonuçta

Iyi akşamlar kızlar

Uyanınca
2 bardak sirkeli su
Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Fındık fıstık ceviz
Portakal mandalina 3 dilim kivi
Roka
Çay
Yemekten sonra
Yeşilçay

Türk kahvesi
Akşam 17.30
5 kaşık pırasa yemeği
Pazı yoğurtlaması
Salata
Acıbiber

Öyle gidemezsin burda kal am ara ver buranın neşesi sensin :))

İlacım yok benim:) ama Allah söyletiyor belki seni, antidepresana ihtiyacım olabilir
Öyle gidemezsin burda kal am ara ver buranın neşesi sensin :))
Aa gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Hiç neşe saçtığımı düşünmemiştim

İlacım yok benim:) ama Allah söyletiyor belki seni, antidepresana ihtiyacım olabilir

Aa gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Hiç neşe saçtığımı düşünmemiştim
Neden ki bence buranın neşesisin :) bence sen olmadan olmaz burda ol bak ben burayı bir amaç için görmüyorum arkadaş kardeş gibiyiz herşey için ne gerekirse yardımcı oluyoruz ve girdiğimde bakıyorum acaba kimler yazdı napıyorlar iyimiler diye ozaman sesin cıkmadımı özleniyorsunda yokluğunu anlamoyormuyuz sanki bence destek herşeye çare olabilir ne sıkıntın varsa hep beraber halledebiliriz ufakta olsa ne düşündüğünü anlat ki elimizden gelen birşey olur belki

Duygulandırdın kız beni
Neyse ben yine gelirim bakma bana.
Gidiyorum derim ertesi gün gelirim benim özelliğim o. Sağım solum belli olmaz:))
Canm ilac olayini zeze ye yazmis sanirimsenim ilacin yine sensin
Evet öyle olmuş
Benim bi ilaç alasım vardıysa demek
Kafam yerinde değil valla mazur görün :))

Ne bileyim canım yaa...
Herkese teşekkür ederim.
Gelirim yine.
Şahsım adına konuşayım modum zaten düşük sen düşüremezsin :) sadece caktirmamaya çalışıyorum mış gibi yapiyorum anlat da rahatla neyin var bacım :))

Şahsım adına konuşayım modum zaten düşük sen düşüremezsin :) sadece caktirmamaya çalışıyorum mış gibi yapiyorum anlat da rahatla neyin var bacım :))
Kronik bir durum. Somut bir şey yok.
Gelirim yine.
Diyet muhabbeti de belki benim modumu düşürüyor.
Biraz ara versem iyi mi olacak bunu da bilmiyorum. Sadece deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…