- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Canım devlet hastanesi hep standart liste verdi cevremdekilere
Devletee bir kere gtmistim cnm epey eskiydi diyetisyen gecmisim coktur ama ben diyetisyenle cok iyi berecegini dusunuyorum bnce az yedginden oldugunu dusunuyorum
Afiyet olsun canım okul zamanı beden dersi geldi aklıma hoca iki ders koştururdu 4 5 gün her yerimiz ağrırdı sınıfça bünye alışık olmayıncaGünaydın kızlar
Kahvemi içerken haberlerde İstanbula kar uyarısı var yarın dan ctesiye kadar özlemle bekliyorduk ama rabbim yakacağı, barınağı olmayanlara yardım etsingecede çok şiddetli lodos vardı halada var soba kurum atıp duruyor
Güne pekte iç açıcı başlamadım dün gece sözde evdekilere su böreği yapmıştım sabah pişirip kızıma verdim ve 1 kocaa dilim yedimsporda yapamadım çokta uykum var bugünü toparlamak zor olacak bana 2 saat spor yapmak lazım dün dambılla yaptığım için heryanım ağrıyor
Canım hayır mı nereye gidiyon özleriz seni biraz ara ver kendini iyi hissedince gel yineHerkese merhaba,
Bu cuma liste sırası bende.
Listemi yapıp çıkacağım gruptan.
Son zamanlarda kendimi iyi hissetmiyorum.
Yılbaşından bu yana toparlayamadım.
Olmadı, olmuyor.
Sebep kilo verememek değil, başka başka şeyler. Anlatmaya çalışsam uzun sürer, anlatmaya çalışsam hiçbir şey yok anlatacak; öyle bir durum yani.
psikolojim yine bozuk... doğuştan sakat bir psikoloji benimkisi.
Hepinizi seviyorum❤
Ne bileyim canım yaa...Canım hayır mı nereye gidiyon özleriz seni biraz ara ver kendini iyi hissedince gel yine
Ay canım dikkat et ilaçlarına başla ihmal etme eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor günlük kiloya bakma canım her gun ayrı çıkar 2 3 sonra bakarsın birden vermişsin bozma moralini ama yediklerin yetersiz mi geliyor acaba canımDeprem için geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkürler kızlar
Artçılar üst üste olunca sinirler bozuluyor istemeden
Bu hafta detoks yapicam dedim ama istediğim gibi gitmiyor onume engeller çıkıyor
Sabah standart kahvalti
Öğlen sabahtan kalan yumurtaları yedim 2 yumurtaya yakındı atılsın istemedim
akşama kabak pişirmiştim o da acı cıktı yiyemedim
1 kase yoğurt
1 kac kaşık nohut yemeği yedim
Çaydan sonra eşimle çığdan yedik
Sabah bi tartıldım dune göre 400 gr almışım çok saçma pasta börek yemedim ağır yemek de yemedim hatta gayet azdı sinirim bozuldu
Detoks falan yok
Normal beslencem
Vücudum diyete karşı direniyor gerçekten anladım
IIlaclari kullancam kan hapimi bikac gün içtim bıraktım
D vitaminine başlamadım bile
Göz altım kap kara olmuş halka halka canım çok sıkıldı hayatımda hiç böyle olmamıştı
Konuşmak istersen buradayız canım farklı sıkıntıların olabilir üzme kendini ne olursa olsun olacağı varsa oluyor düzeleceği varsada bir şekilde işler düzeliyor kafaya takma canında önemli değil sonuçtaNe bileyim canım yaa...
Herkese teşekkür ederim.
Tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın.
Gelirim yine.
Hiç muhabbet havamda değilim.
Farklı bir dünyada gibiyim.
Sizin de modunuzu düşürmeyeyim.
Öyle gidemezsin burda kal am ara ver buranın neşesi sensin :))Herkese merhaba,
Bu cuma liste sırası bende.
Listemi yapıp çıkacağım gruptan.
Son zamanlarda kendimi iyi hissetmiyorum.
Yılbaşından bu yana toparlayamadım.
Olmadı, olmuyor.
Sebep kilo verememek değil, başka başka şeyler. Anlatmaya çalışsam uzun sürer, anlatmaya çalışsam hiçbir şey yok anlatacak; öyle bir durum yani.
psikolojim yine bozuk... doğuştan sakat bir psikoloji benimkisi.
Hepinizi seviyorum❤
İlacım yok benim:) ama Allah söyletiyor belki seni, antidepresana ihtiyacım olabilirAy canım dikkat et ilaçlarına başla ihmal etme eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor günlük kiloya bakma canım her gun ayrı çıkar 2 3 sonra bakarsın birden vermişsin bozma moralini ama yediklerin yetersiz mi geliyor acaba canım
Aa gerçekten böyle mi düşünüyorsun?Öyle gidemezsin burda kal am ara ver buranın neşesi sensin :))
Neden ki bence buranın neşesisin :) bence sen olmadan olmaz burda ol bak ben burayı bir amaç için görmüyorum arkadaş kardeş gibiyiz herşey için ne gerekirse yardımcı oluyoruz ve girdiğimde bakıyorum acaba kimler yazdı napıyorlar iyimiler diye ozaman sesin cıkmadımı özleniyorsunda yokluğunu anlamoyormuyuz sanki bence destek herşeye çare olabilir ne sıkıntın varsa hep beraber halledebiliriz ufakta olsa ne düşündüğünü anlat ki elimizden gelen birşey olur belkiİlacım yok benim:) ama Allah söyletiyor belki seni, antidepresana ihtiyacım olabilir
Aa gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Hiç neşe saçtığımı düşünmemiştim
Canm ilac olayini zeze ye yazmis sanirimİlacım yok benim:) ama Allah söyletiyor belki seni, antidepresana ihtiyacım olabilir
Aa gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Hiç neşe saçtığımı düşünmemiştim
Duygulandırdın kız beniNeden ki bence buranın neşesisin :) bence sen olmadan olmaz burda ol bak ben burayı bir amaç için görmüyorum arkadaş kardeş gibiyiz herşey için ne gerekirse yardımcı oluyoruz ve girdiğimde bakıyorum acaba kimler yazdı napıyorlar iyimiler diye ozaman sesin cıkmadımı özleniyorsunda yokluğunu anlamoyormuyuz sanki bence destek herşeye çare olabilir ne sıkıntın varsa hep beraber halledebiliriz ufakta olsa ne düşündüğünü anlat ki elimizden gelen birşey olur belki
Evet öyle olmuşCanm ilac olayini zeze ye yazmis sanirimsenim ilacin yine sensin
Şahsım adına konuşayım modum zaten düşük sen düşüremezsin :) sadece caktirmamaya çalışıyorum mış gibi yapiyorum anlat da rahatla neyin var bacım :))Ne bileyim canım yaa...
Herkese teşekkür ederim.
Tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın.
Gelirim yine.
Hiç muhabbet havamda değilim.
Farklı bir dünyada gibiyim.
Sizin de modunuzu düşürmeyeyim.
Kronik bir durum. Somut bir şey yok.Şahsım adına konuşayım modum zaten düşük sen düşüremezsin :) sadece caktirmamaya çalışıyorum mış gibi yapiyorum anlat da rahatla neyin var bacım :))
Dene de gör bizsiz yapamayacaksınKronik bir durum. Somut bir şey yok.
Gelirim yine.
Diyet muhabbeti de belki benim modumu düşürüyor.
Biraz ara versem iyi mi olacak bunu da bilmiyorum. Sadece deneyeceğim.
Sana özelden yazarım artık :)Dene de gör bizsiz yapamayacaksın
ah kuzum ya.Sana özelden yazarım artık :)
Şaka bir yana öyle deme, ben zaten fazla duygusal bir insanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?