- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Tahin pekmezi bilmiyordum.Geçmiş olsun canım tahin pekmeze devam et soğanın içine bal koy bi de tereyağı az erit soğuyunca içine pekmez koyabilirsin canım
Safransari canım sana da tavsiye ederim
Tahin pekmezi demirleke çok seviyor diye yazmıştım içinde pekmez var diye iyi gelir diyeTahin pekmezi bilmiyordum.
Ama ona bir bulaşıkçı tabağın dibini görmeden birakamiyirumçok seviyorum
Tereyağ pekmez bizim kucuken annemin yaptığı ilaç. Ben de kızıma çok yaparım kendime de yaparım öksürük başlayınca. Bugün onu da yapayim
Dün yazmışsın ama ben bugün yazayımakşama ne pişirceksiniz kızlar
oooff amma şey yapmışsın bugün . yoruldun canım .Dün yazmışsın ama ben bugün yazayım
Yeşil mercimek yemeği renkli makarna yoğurtlu havuç mor lahana koca tencere buğday haslayıp buzluğa attım yeşil mercimek tende 1 poşet salata fln yapmak için 2 tane kırmızı pancar hasladım 15 20 dk gazı gitsin diye yarın rendeleyip salata yapıcam
Çok güzel görünüyor eline sağlık valla canım çekti
Aman Allah'ım sana geliyorum eline sağlık canım nefis görünüyor
Valla bugün yoruldum akşam üstü uyudum 1 saat oğlan geldi gitti başıma anne kalk canım sıkılıyor diye kalktım yemek yedirdim çay demledim eşime yemek verdim dünya kadar bulaşık vardı mutfağı toparlayıp çıktım yemek planı tapmıcam yarına yoruldum çünkü kaynım binada odun kesti eltimle paylaşıp temizledik şuan kahve içip dinleniyorumoooff amma şey yapmışsın bugün . yoruldun canım .
ellerine sağlık .
ben de akşam nohut ıslamıştım onu pişireceğim . bulgur pilavı olabilir yanına.
dün gidince hamburger yaptım . resim atayım dur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?