Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz



Canim esin kv ni eve mi kendi goturecek, me zamam goturecegi belli mi
Canim salı günü izin alıp. Yarın yani pazertesi akşamı bırakıp, bir gece orada kalıp, ertesi gün gelmeyi planlıyor.

Akşam "salı günü için eğer izin alamazsam, yarı aksama sana bilet alırım, otobüsle gidersin artık" dedi. Yani her durumda yarın gideceğini öğrendim akşam. Rahatladım şükür
 
Canim ben aralıklı oruc yapıyorum. Saatleri şöyle.
10 kahvaltı
14 ara öğün
18 de aksma yemeği.

Yani 8 saat yemek yiyorum, 16 saat aç kalıyorum. Farkettiysen akşam yemek bildirimleri en erken benden gelir akşam 6 da akşam yemeği yemiş oluyorum, bildirim yapıyorum. Sonrası yeşilçay, kahve, şu ile geçiyor. İlk zamanlar çok zorlandım, sonra alıştım şükür.
 
Ben doğmadan kız, oda takımı almıştım. İyiki almışım. Bebekken bile eşyaları kıyafetleri çok fazla oluyor. Derli toplu oldu herşey.

Sizde gönlünüze göre birşey bukursunuz inşallah canim.
 
Evet intermitting fasting diyeti diyorlar safrancim yapiyor onu da, bizim topikte herbir diyet var ben kuralsizim bu sekilde kilo verdim bedeime gore cok yasak koymadan ama bir donem denemedogim tek bir diyet kalmamisti
Valla ben de şuanda rahatladım canim
 
Ben dunku menuyuz yazmamisim
Sabah kave ile yarim dili tahin pekmez
Oglen 1 yumurta 1 dilim kasar 2 dilim ekmek 1 lokma tahin pekmez
Ikindi bi iki kuru uzum 3 parca bitter
Aksam dolma yaomistim kuru dolma yillar var yapmamistim 4 kucuk kuru dolma bi kase cacien son esimle misir patlattik azcik da ondan yedim gari
 
günayyydınn kızlar .
cumartesi pazar 5 saat hep dışarda , arkadaşla. parkta, site içinde lafladık . iyi geldi. bi yandan çocuk peşinde dolandık. arada araba ile dolandık.
market yaptık . bir kaç yere uğradık. güzel bi haftasonu oldu.
sizin nasıl geçti haftasonunuz.

Ben yoga yapıyorum bekarligimdan beri çok fazla yorucu işden sonra çok iyi gelirdi yoga kafa dağıtıyor beş dakika kafandaki sorunlar vücudunun yorgunluğu gidiyor tavsiye ederim
yoga yapıyorum kuzum ben de . çok benzer yönlerimiz varmış.,

ne iş yapıyorsun kuzum . bi türlü çözemedim
 
YouTube de "daire" isimli bir kanal var. Her pazar bir video yükleniyor. Orayı izlemeyi çok seviyorum. Bir de liziqi felan var işte senin tavsiyelerin
daire yi ben de takip ediyorum canımcım.
hem instağğramdan . hem yuutube den.
lizigi güzel demi. bi kaç tane daha var öyle zaten sağ tarafta sana tavsiye edecektir . çok çok doğal hayat olan vloglar.
 
Düzce kdz Ereğli ye çok yakın ugradınız mı hiç
gittik canım . orayıldın değil mi.
her yere gittik diyelim . 8 senedir burdayız ya. nereye gitsek . napsak vs derken görmediğimiz kadar yer gördük .
ama ereglinin havası çok çok kirli geldi bana.
yani daha merkeze yaklaşırken ne bileyim . bi gaz kokusu var havada.
o gün mü öyle oldu . yoksa hep mi öyle. dışarıdan gelince çok bariz kokuyor gaz. doğal gaz , tüp nasıl kokar öyle kokuyordu o gün . pazar günü gittik hem . hafta içi nasıldır kim bilir.
 
Oooo @demirleke de dikiş dikmeye bayılır bak
evet @Tradiaos cum biraz fazla ortak yön çıkıyor konuştukça.
makinamı 10 yıl önce aldım .
seviyorum ben de dikmeyi. kumaş da ucuz alıyorum . parça kumaş . çok fazla dikiş oldu bi ara. şimdi daha azaldı tabi. kırlent vs de dikiyorum . geri dönüşüm yapıyorum bazı giysileri.
güzel desenli kıyafetten kırlent yapıyorum .desenini kullanıyorum.
 
ev işleri çok yorucu aslında. kolay şeyler değil.

sabah krep yaptım .arasına sarellelle sürdüm sardım.
yeşil mercimek yemeği pişirdim . çıktım .
hava güzel bugün sanki tam bahar sabahı gibi geldi bana. biraz serindi ama yine de güzeldi . bahar kendini iyice gösteriyor çok şükür .
 
Yok canım yasak kalktı burda bizim kız biraz haşin o cibinligi söker tepesine indirir kesin
sizin oradalarda liseler de tam olarak açılmış . burda sadece sınav yapılıyor . liseler kapalı . ortaokul da .
bi anasınıf ve ilköğretim var o da belirli günler .

kardeşim orada öğretmen . tam başladı artık .
 
eşim akşam süt getirdi. yoğurt yeni yaptıydım ama yine de yarısını yoğurt yaptım . yarısını süt olarak içelim dedim.
sütten kahve yaptım termosuma koydum . içerim birazdan .
öğlen için de yoğurt koydum kavanoza 1 kase kadar alıyordur. 3 kaşık yulaf koydum kapattım kapağı.
öğlen gidince içine meyve doğrarım . vanilya atarım . öğünüm bu .
akşama bilmiyorum . yeşil mercimekten yerim . ve yine fıstık bolca. karşı koyamıyorum ama kas değil yağ oluyor fazlası vucutta.
yakamayacağım kadar fazla yiyorum . akşam yiyince de yakılmıyor tabi.
 
turist rehberliği yapıyorum. Ülkeleri geziyorum.turkiyenin en iyi otellerinde seyahat danışmanlığı yapıyordum isim bu. ara verdim uzun yıllardır süresiz dinleniyorum .emekli olmadım. Çok gencim daha emekli olmak için fakat gençlere yol açtım. Artık gençler yapsın bu işi yoruldum.yogayi ben uzun zamandır yapıyorum bekarken uzun yorucu iş tempolarından sonra çok iyi geliyordu.evlendikten sonra da evde yoga yapıyordum geçen sene yapamadım bazı sağlık sorunlarından dolayı bu sene sağlıklı yaşama gectigimden beri tekrar başladım çok iyi geliyor kafam rahatlıyor. Hafta sonu yasaklarla geçti canim cmtesi yoktu pazar yasakla geçti.bol bol spor yaptim.
 
Günaydın kızlar sabah kalkar kalkmaz şu içtim 2 bardak yeşil detoks suyu yaptim maydonoz yeşil elma ve limon smoothie yaptım.2 bardak içtim. Ardından kahvaltı yarim yumurta bol dereotu ve yeşillik yarim yaprak galeta..yeşil çay türk kahvesi. ben üç gün yeşillik beslenicem. Hafta sonu çok beslenemedim tabi caizse bisey çok yiyemedim diyebilirim . Uyku düzenin bozuldu. Dengelemem için 3 gün bu yeşil smothie yapicam ve yeşilliklerle beslenicem.
 
Bugün bende yoğurt yapicam akşam yeni başladım evde yogurt yapmaya ilk yaptigimda yapışık yapışık olmuştu yogurt çöp oldu.ikincide tuttu. üçüncü yine yapış yapış oldu bu sefer yogurt mayası aldım marketten hirsliyimdir tutturuncaya kadar deniycem.eninde sonunda olucak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…