Yok canım yasak kalktı burdabizim kız biraz haşin o cibinligi söker tepesine indirir kesin
Ayyy ne şanslısınız yasak yok burdada maşşallah turuncu renkten kırmızıya gidiyoruz yasaklar bu gidişle gitmeyecek burda.Yok canım yasak kalktı burdabizim kız biraz haşin o cibinligi söker tepesine indirir kesin
İnsanda sabır olmayınca her türlü musibet geliyor malesefAyyy ne şanslısınız yasak yok burdada maşşallah turuncu renkten kırmızıya gidiyoruz yasaklar bu gidişle gitmeyecek burda.
Canim salı günü izin alıp. Yarın yani pazertesi akşamı bırakıp, bir gece orada kalıp, ertesi gün gelmeyi planlıyor.
Canim esin kv ni eve mi kendi goturecek, me zamam goturecegi belli mi
Canim ben aralıklı oruc yapıyorum. Saatleri şöyle.Aralıklı oructada böyle oluyor sabah hiç kahvaltı yok sadece çay kahve öğlen 12 ye kadar aç 12 de yemek 16.00 ara öğün 18.00 aksam yemeği bir ara deneyeyim dedimde tansiyonum düştü oluyorum sandımdoktora telefon actimm hemen biraktirdi.
Ben doğmadan kız, oda takımı almıştım. İyiki almışım. Bebekken bile eşyaları kıyafetleri çok fazla oluyor. Derli toplu oldu herşey.Bugün kü menümü yazayım
Sabah sayılmaz öğlen
Biraz eski kaşar peynirini ince doğradım çok az zeytinyağı koydum tavaya biraz eriyince iki yumurta döktüm onun üzerine iki dilim kare çavdar ekmeği koydum ters çevirdim kenarlardan katladm üst üste tost olduama çok güzeldi yanında çay
Bugün kıza çocuk odası bakmaya gittik karar veremedik nekadar zor birşeyaklım Montessori de kaldı normal oda mı alsam diye kafamda tilkiler dolaşıyor
Saat 4 gibi de eşim İskender sôyledi aceleden çıkacaktı bol salata ve yoğurt 3 kaşık İskenderin ekmeklerini yemedim
Akşam saatlerinde biraz cevizli Köme yedim adetime çok az kaldı sürekli birşeyler yemek istiyorum sonra kiraz saplı yeşil çay içtim baya çok yemişimevde yeşillik olmayınca olmuyor yarın alsam iyi olacak iyi olursam artık
İnşallah sana da almak nasip olur canimAfiyet seker olsunnnnşekerim kız çocukları için çok güzel takımlar var prensesli böyle cibinlikli falan. Benim çocuğum olmadığı için hep özenirim böyle takımlara. Sizin oralarda yasak yokmu
Evet intermitting fasting diyeti diyorlar safrancim yapiyor onu da, bizim topikte herbir diyet varAralıklı oructada böyle oluyor sabah hiç kahvaltı yok sadece çay kahve öğlen 12 ye kadar aç 12 de yemek 16.00 ara öğün 18.00 aksam yemeği bir ara deneyeyim dedimde tansiyonum düştü oluyorum sandımdoktora telefon actimm hemen biraktirdi.
Valla ben de şuanda rahatladım canimCanim salı günü izin alıp. Yarın yani pazertesi akşamı bırakıp, bir gece orada kalıp, ertesi gün gelmeyi planlıyor.
Akşam "salı günü için eğer izin alamazsam, yarı aksama sana bilet alırım, otobüsle gidersin artık" dedi. Yani her durumda yarın gideceğini öğrendim akşam. Rahatladım şükür
yoga yapıyorum kuzum ben de . çok benzer yönlerimiz varmış.,Ben yoga yapıyorum bekarligimdan beri çok fazla yorucu işden sonra çok iyi gelirdi yoga kafa dağıtıyor beş dakika kafandaki sorunlar vücudunun yorgunluğu gidiyor tavsiye ederim
Bende izmirin sahili ben egeyi seviyorum canim.bati karadeniz tarafida çok güzeldir herkese cennettir.akcay ben hayal ederim bir oralara gideyim diye.butun egeyi gezdim amcaya hayran kaldım ben sahil kenarı olsunda neresi olursa modundaydim eskiden beri.bodrumda hayat kısım çok güzel sessiz sakin. Ben marmarisin kişini seviyorum sessiz sakin oralarda.izmiri n asilligini bayılıyorum yaşam çok güzel izmirde. Esim akdenizli oralarida karis karis gezdim ege kadar deil. Duzcenin okadar gezilecekgorulecek yerleri varki. Ben tarih fışkıran heryerde olmayı seviyorum bütün antik kentleri karis karis ezberlédim tabi isim geregi
daire yi ben de takip ediyorum canımcım.YouTube de "daire" isimli bir kanal var. Her pazar bir video yükleniyor. Orayı izlemeyi çok seviyorum. Bir de liziqi felan var işte senin tavsiyelerin
gittik canım . orayıldın değil mi.Düzce kdz Ereğli ye çok yakın ugradınız mı hiç
evet @Tradiaos cum biraz fazla ortak yön çıkıyor konuştukça.Oooo @demirleke de dikiş dikmeye bayılır bak
ev işleri çok yorucu aslında. kolay şeyler değil.Yemek yapmakta bir terapidir değişik yemekler yapmaya bayılıyorum ben çeşit çeşit otojenik diyetlere özel vegan diyetlere özel glutensiz diyetlere özel yemekler denerim. Ben evleninceye kadar hiç yemek ve ev işi yapmadım. Bilmiyordum çünkü .bekarken bu işleri yapan evimizde yardımcımız vardı bizim. Evlendim bütün her şeyi öğrendim
sizin oradalarda liseler de tam olarak açılmış . burda sadece sınav yapılıyor . liseler kapalı . ortaokul da .Yok canım yasak kalktı burdabizim kız biraz haşin o cibinligi söker tepesine indirir kesin
günayyydınn kızlar .
cumartesi pazar 5 saat hep dışarda , arkadaşla. parkta, site içinde lafladık . iyi geldi. bi yandan çocuk peşinde dolandık. arada araba ile dolandık.
market yaptık . bir kaç yere uğradık. güzel bi haftasonu oldu.
sizin nasıl geçti haftasonunuz.
yoga yapıyorum kuzum ben de . çok benzer yönlerimiz varmış.,
ne iş yapıyorsun kuzum . bi türlü çözemedim
Bugün bende yoğurt yapicam akşam yeni başladım evde yogurt yapmaya ilk yaptigimda yapışık yapışık olmuştu yogurt çöp oldu.ikincide tuttu. üçüncü yine yapış yapış oldu bu sefer yogurt mayası aldım marketten hirsliyimdir tutturuncaya kadar deniycem.eninde sonunda olucak.eşim akşam süt getirdi. yoğurt yeni yaptıydım ama yine de yarısını yoğurt yaptım . yarısını süt olarak içelim dedim.
sütten kahve yaptım termosuma koydum . içerim birazdan .
öğlen için de yoğurt koydum kavanoza 1 kase kadar alıyordur. 3 kaşık yulaf koydum kapattım kapağı.
öğlen gidince içine meyve doğrarım . vanilya atarım . öğünüm bu .
akşama bilmiyorum . yeşil mercimekten yerim . ve yine fıstık bolca. karşı koyamıyorum ama kas değil yağ oluyor fazlası vucutta.
yakamayacağım kadar fazla yiyorum . akşam yiyince de yakılmıyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?