selam kızlar az önce eşimle yürüşe çıktık, tabi biizmki boşa yürümmüyo başlangıcında 2 simit sonunda 1 kutu çikolata aldı hemide en sevdiğim belçika çikolatsındanama hiç bakamdım bilem hala paltomun önü kapanmıyo 75 düşmeden de kapanmayacak sanırım bugün benimde tatlı krizim tuttu öğleden sonra ara öğün yaptım incir ceviz ve soğuk sütle benden böyle artık pitki çayı zamanı
öğle
karnıbahar mantısı
akşam
karaşimşek dünden kalan
yoğurt
salata
incir ceviz
merhaba kızlar
nasilsiniz ??
Ben full çalışmaya devam ..
Dün giremedim çok yorgundum .. Filme de gittik işten sonra , ev geldik , duş , yatak. Sabah saat 5.45 uyanış , 6.00 kahvaltı , 6.30 tren , 7.00 den 15.00 e kadar iş .. Sonra yemek , 2 saat uyku , film ..
Boyle bir gun geride kaldı yarın yine sil bastan ....
Sizleri henüz okmadım .. Mobilden giriyorum .. Hepinizi optum .. İiiigecrlerrrr
yok be canım diyette değişiklik olunca burda yazarız zaten.sersum bana da özelden atar mısın merak ettim dene olcak canııııım sır çıkmaz benden hayırdır kızlar yeni bir rejim değişikliği mi var??? ne diyim gazanız mübarek olsun
aferin kısssselam kızlar az önce eşimle yürüşe çıktık, tabi biizmki boşa yürümmüyo başlangıcında 2 simit sonunda 1 kutu çikolata aldı hemide en sevdiğim belçika çikolatsındanama hiç bakamdım bilem hala paltomun önü kapanmıyo 75 düşmeden de kapanmayacak sanırım bugün benimde tatlı krizim tuttu öğleden sonra ara öğün yaptım incir ceviz ve soğuk sütle benden böyle artık pitki çayı zamanı
huuuu sen ne ara geldin kısss kaçırmışımSelam kızlarrr
merhaba kızlar
nasilsiniz ??
Dün giremedim çok yorgundum .. Filme de gittik işten sonra , ev geldik , duş , yatak. Sabah saat 5.45 uyanış , 6.00 kahvaltı , 6.30 tren , 7.00 den 15.00 e kadar iş .. Sonra yemek , 2 saat uyku , film ..
sabah kalkıldııı vee 2 mil leslie yapıldııı
uzun süre ara verince zorlandım beyaaa
ardından dujumu aldımkahvaltımı yaptım geldimm
kahvaltım
2 dukan krepi
arasında peynir
1 kase yoğurt
çay çayy
arzederim efemmm
Günaydın muhtarım ,
Çok hiperaktif gördüm seni bu sabah
Öptüm ben , kaçtım ben ...
günaydın canım...sorma accayip aktifim
aman kaç kaçç
afiyet olsun...evet ben de seni enerjik gördüm canım..sabah kalkıldııı vee 2 mil leslie yapıldııı
uzun süre ara verince zorlandım beyaaa
ardından dujumu aldımkahvaltımı yaptım geldimm
kahvaltım
2 dukan krepi
arasında peynir
1 kase yoğurt
çay çayy
arzederim efemmm
bu sıralar ihmal ettim canım face haklısın ilgilenicem..günaydın kızlar..face ye yeni tarifler koymuyorsun sersumcuğum..
afiyet olsun...evet ben de seni enerjik gördüm canım..
kahvaltıı güzelmiş.dukan krep nedir acep.fırsat bulursan yaz bize.
benim kahvaltım 2 avuç taze fındık.1 avuç siyah çekirdekli üzüm..1 avuç çekirdek.2 bardak su.bir ısırık kek
bol peynirden 1 yumurta ile omlet
Sabah kahvaltim (09:45)
2 lop yumurtam
10 zeytin
3 çeşit peynir (beyaz,köy ve kaşar)
2 kuru incir
maydonoz salatam keten tohumlu zeytinyağlı limonlu
Kaç gündür gelemedim sizleri özledim biraz yogun geçti günlerim ama asla karatayi birakmadim:))))
afiyet olsun canım .güzelmiş.bu sıralar ihmal ettim canım face haklısın ilgilenicem..
sağol canım..:)
afiyet olsun sanada
yulaf kepeğinden krep yapıyorum onun adı canım..
tarifi
1 büyük kase için
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yumurta
aldığı kadar süt(klasik krep hamuru kıvamında olacak)
az tereyağlı tavada krep şeklinde arkalı önlü pişirip içine istediğimiz harcı koyup afiyetle yeriz..
ben peynir bazende kıyma kavurması kaşar koyup yiyorum..
Sabah kahvaltim (09:45)
2 lop yumurtam
10 zeytin
3 çeşit peynir (beyaz,köy ve kaşar)
2 kuru incir
maydonoz salatam keten tohumlu zeytinyağlı limonlu
Kaç gündür gelemedim sizleri özledim biraz yogun geçti günlerim ama asla karatayi birakmadim:))))
merhaba kızlar
nasilsiniz ??
veüüüüvvv tebrikler canım, evet bu eşler böyle ya ,hem kilo ver derler veya demek isterlerdiyet yaparkende şeytan onların kulağına ne üflerse artık sürekli taciz ateşi açarlar,ama yoook bu oyunlara gelinmez dimi dirayetlisin maşallah maşallah
abooooo be ne hız ne hareket kolay gelsin yavrum ya ...
hayr'ül sabah efendimmm
1 ölçü fındık fıstık
3 hurma
1 omlet
11 zeytin
5 dal marul
1 dilim peynir
ve sonuç acayip tokluk
hanımlar akşama görüşürüz
yok be canım diyette değişiklik olunca burda yazarız zaten..günlük açtık da onun linkini verdik birbirimize..
aferin kısssdüşçez düşçez
huuuu sen ne ara geldin kısss kaçırmışım
Günaydın muhtarım ,
Çok hiperaktif gördüm seni bu sabah
Öptüm ben , kaçtım ben ...
teşkür canım mavi yeşil bilmiyodum gittiğimde bi inceleyeyim bakim neskafede sade olmuyo abrtmıyom canım zaten 3 günde bi yeterli tabi onuda canım isterse evetya bi versek bugün sözümü tutamadım sersumcum malesef tartıldım tartılmaz olaydımoo epeydir var canımm sarellenin diyabetikler için olanı tatlandırıcılı..dukandan bende alışkanlık. .onda tatlandırıcı serbest olunca arada yerdim..valla ben arada zaten neskafe içiyorum..lakinn eşim makinesini almıştı ee onu atıyım mı şimdik yanee..latte ve capucino içiyorum arada..eti form tahıllılar güzel oluyor canım ama abartmamak lazım o da şekerli..mavi yeşil şekersiz sanırım..arada nefsin için ondan tırtıklayabilirsin.. karatayda tabii yasak bunlar ama ben zaten karatay yapmıyorum..hele şu kilolar gitsin sağlıklı beslenmeye dönücem hayırlısıyla.. verene kadar herşey mübah
:13::13::13:aynen canım..bende közlenmişi seviyom..ama tabii yağdaki tadı olmuyor..afiyet olsun...
aliim efem bi kupa çayyy..merrsiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?