Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar az önce eşimle yürüşe çıktık, tabi biizmki boşa yürümmüyo başlangıcında 2 simit sonunda 1 kutu çikolata aldı hemide en sevdiğim belçika çikolatsından ama hiç bakamdım bilem hala paltomun önü kapanmıyo 75 düşmeden de kapanmayacak sanırım bugün benimde tatlı krizim tuttu öğleden sonra ara öğün yaptım incir ceviz ve soğuk sütle benden böyle artık pitki çayı zamanı

öğle
karnıbahar mantısı

akşam
karaşimşek dünden kalan
yoğurt
salata
incir ceviz

merhaba kızlar
nasilsiniz ??

Ben full çalışmaya devam ..
Dün giremedim çok yorgundum .. Filme de gittik işten sonra , ev geldik , duş , yatak. Sabah saat 5.45 uyanış , 6.00 kahvaltı , 6.30 tren , 7.00 den 15.00 e kadar iş .. Sonra yemek , 2 saat uyku , film ..
Boyle bir gun geride kaldı yarın yine sil bastan ....

Sizleri henüz okmadım .. Mobilden giriyorum .. Hepinizi optum .. İiiigecrlerrrr

veüüüüvvv tebrikler canım, evet bu eşler böyle ya ,hem kilo ver derler veya demek isterler diyet yaparkende şeytan onların kulağına ne üflerse artık sürekli taciz ateşi açarlar,ama yoook bu oyunlara gelinmez dimi dirayetlisin maşallah maşallah

abooooo be ne hız ne hareket kolay gelsin yavrum ya ...

hayr'ül sabah efendimmm

1 ölçü fındık fıstık
3 hurma
1 omlet
11 zeytin
5 dal marul
1 dilim peynir
ve sonuç acayip tokluk

hanımlar akşama görüşürüz

sersum bana da özelden atar mısın merak ettim de ne olcak canııııım sır çıkmaz benden hayırdır kızlar yeni bir rejim değişikliği mi var??? ne diyim gazanız mübarek olsun

yok be canım diyette değişiklik olunca burda yazarız zaten..günlük açtık da onun linkini verdik birbirimize..
aferin kısss düşçez düşçez
huuuu sen ne ara geldin kısss kaçırmışım

sabah kalkıldııı vee 2 mil leslie yapıldııı

uzun süre ara verince zorlandım beyaaa

ardından dujumu aldım kahvaltımı yaptım geldimm

kahvaltım

2 dukan krepi
arasında peynir
1 kase yoğurt
çay çayy

arzederim efemmm

Günaydın muhtarım ,

Çok hiperaktif gördüm seni bu sabah
Öptüm ben , kaçtım ben ...

afiyet olsun...evet ben de seni enerjik gördüm canım..

kahvaltıı güzelmiş.dukan krep nedir acep.fırsat bulursan yaz bize.

benim kahvaltım 2 avuç taze fındık.1 avuç siyah çekirdekli üzüm..1 avuç çekirdek.2 bardak su.bir ısırık kek
bol peynirden 1 yumurta ile omlet

günaydın kızlar..face ye yeni tarifler koymuyorsun sersumcuğum..
bu sıralar ihmal ettim canım face haklısın ilgilenicem..

sağol canım..:)
afiyet olsun sanada
yulaf kepeğinden krep yapıyorum onun adı canım..

tarifi
1 büyük kase için
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yumurta
aldığı kadar süt(klasik krep hamuru kıvamında olacak)

az tereyağlı tavada krep şeklinde arkalı önlü pişirip içine istediğimiz harcı koyup afiyetle yeriz..
ben peynir bazende kıyma kavurması kaşar koyup yiyorum..

Son düzenleme:
Sabah kahvaltim (09:45)
2 lop yumurtam
10 zeytin
3 çeşit peynir (beyaz,köy ve kaşar)
2 kuru incir
maydonoz salatam keten tohumlu zeytinyağlı limonlu

Kaç gündür gelemedim sizleri özledim biraz yogun geçti günlerim ama asla karatayi birakmadim:))))

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım .güzelmiş.

ben birkaç hafta önce buğday ruşemi aldım..onu katıyorum kurabiye ve keklere ..çok lezzetli oluyor..
yoğurdun içine 1 kaşık koyuyorum ruşeym, kayısı kurusu doğruyorum, siyah üzüm kurusu koyuyorum..nefis bir öğün oluyor..tavsiye ederim..

bugün öğlen menümde ekşili pırasa , elma ,portakal var..

günaydın sabah iştahım yoktu, bıktım yımırta yemekten ama yine de 1 tane haşladım mecburr, öğleyi geçişticem ara öğünle akşamda
bulgurlu kıymalı kabak dolması yaptım yoğurtla yerim. çok keyifsizim kızlar geçmişe bakem bi de.

öğelen yemeğim

hamsi buğlama
maydanoz

1500 ml su

Eki Görüntüle 984376

afiyet olsun pek de lezzetli görünüyor

maaşllah senin iradene önceden beri hastayım zaten brova

ammaannnn bu ne tempo can mı dayanır be yav,daha doğrusu o saatte kalkmayı hayal edemiyorum. bizim bebe de o saatlerde uyanıyo ama neyseki emip uyuyo hemen

teşekkürler şikerim, dedim kendi kendime boşver simitinde çikolatanın da 2 sinin tadını da biliyorum ne yiyecem bir de gerçekten eşime inat olsun diye yemedim. normalde abur cubur cu benimdir onun aklına gelmez diyete başladığımdan beri alıyor da alıyor

inş. başkan vucudumda şekillenmeyi fark ediyorum,ama paltonun önü kapanmıyor henüz bir de 78 benim için psikolojik sınır bu sekizlerden muhakkak kurtulmalıyım

Günaydın muhtarım ,

Çok hiperaktif gördüm seni bu sabah
Öptüm ben , kaçtım ben ...

kız birdy nerdesin niye kaçıyorsun , allahın emriyle gitsene:123: (çok klişe ama yapmadan olamazdı di me)

ben çıktım kızlar kimse de yok ya kimden izin alıyorsam bizimkilere makarna aşlayıverem öpücük

teşkür canım mavi yeşil bilmiyodum gittiğimde bi inceleyeyim bakim neskafede sade olmuyo abrtmıyom canım zaten 3 günde bi yeterli tabi onuda canım isterse evetya bi versek bugün sözümü tutamadım sersumcum malesef tartıldım tartılmaz olaydım69.9 çıktım yuuuu yaaa nolcazbiz yaaaahiç mi bişey yemeyelim ne vücut var bizde yaaa ama tadilat sonrası temizlik derken dikkat edemedim ama bu kadar beklemiyodum göbek bölgem şişmişti anlamıştım ya da ödemmi acep 2-3 günde içinde belli olur bi tanıdığım var çok zayıf 2 kız annesi 1 buçuk ekmek yiyo yanında yedikleri cabası onlar almıyo bide bize bak çok iştahlı yiyoz ondanmı acaba :18::18::18::18::18::18::18:

aynen canım..bende közlenmişi seviyom..ama tabii yağdaki tadı olmuyor..afiyet olsun...
aliim efem bi kupa çayyy..merrsiiii
:13::13::13:

sabah
karatay kahvaltı
öğlen akşamdan artan
2 karnıyarık
artan 2 dolma yoğurt
biraz fazla oldu ama
çayyyyy
akşam
fırında karışık kızartma üstüne yoğurt
şalgam suyu
bugün leslie yapamadım ama banka işim vardı 3km yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…