ah kızlar ahhh yaz yaklaştıkça iyice panik yapıyoruz..hepimiz aynı durumdayız. .ben: sık sık tartılmak ve bunun yüzünden moralimizi bozarak stres yüzünden veremiyoruz diyorum. .bir de bunu deniyelim..hafta da 1 tartılalım bakalım noolcak..stres de etkiliyor biliyorsunuz..ne dersiniz
Canım kesinlikle katılıyorum dediklerine,ben de eskiden haftada 1 tartılırdım,şimdi sık tartılıyorum,artış görünce de kendimi mutfakta buluyorum
selam canım
ah ficansım ah...keşke eski azim ve istikrarımızı yakalayabilsek...yürüyüş yapmamıza rağmen kilolar yapıştı kaldı resmen.üstelik artık karatay bana kilo aldırıyo bunu bu hafta kanıtladımsanırım daha esnek diyetlerle kendimizi sıkmadan devam etsek iyi olacak
Ah keşke canım,ilk başladığımdaki istikrar bende de yok,inşallah farklı şeylerle kilo verebiliriz
[/QUOTE]olsunn canim.. sen yine de bizi unutma hep gel yaz.. illaki bir yolu bulunur .. cok az kaldi yaza .. bol haraket , biraz dikkat ... yaptigin kacamkalari tolere etmeye yeterli olacaktir canim . kolay gelsinn
Sağol canım benim,zaten buradan uzak kalmak da yaramıyor,hareketliyim bu aralar ama bu yüzden de iştahım da arttı,inşallah dengeyi bulacağız bi şekilde
selam kızlaaarrrrrriyi bir hafta olsun hepimiz için
herkes gibi haftasonu ben de düzensiz,bazen cıslı beslendim:18:kilo aldığımı sanmıyorumama ekmek,çikolata,tatlı gibi şeyler yediğimde bende çarpıntı,uyku hali ve halsizlik yaptığına artık emin oldum demek ki insülin direncini yenememişim daha o nedenle bugünden itibaren,zorunluluk dışında karatayı bozmamaya karar verdim,hayatımda zorunlu bozma vakaları oluyor maalesef daha önce de yazmıştım,bu da beni yerimde saydırıyor ama yaş ilerliyor kendime bu beslenmeyi kilo vermekten ziyade sağlığım için yapmam gerektiğini kabul ettirdim bugün bir arkadaşın doğum günü olduğu için öğlen pasta kesilecek,çeyrek dilim kadar az kremalı yerinden yiyeceğim mecbuuurr,yemesem zaten aramız gergin,kendisini önemsemediğimi düşünecek haa boşver sağlık daha önemli denebilir ama ortam öyle değil maalesef dediğim gibi ben sağlık için kaldığım yerden devam edeceğim,zaten fazla kilo veremiyorum,bunu artık takmayacağım
geçmişi pek okuyamadım,son sayfalara baktım:80:ramaskacım doğum günün kutlu olsun,hediyeni güle güle kullan canımdaha gençsin,kilo öyle böyle verilir,rahat ol:127:ayda 1 kilo verseydik şimdi incecik hatunlar olurduk,bundan sonra da en azından aynı hedefi koyalım,öyle düşünelim
filizcim yeni mutfağın pek güzel,ailen için mutlulukla sağlıklı yemekler yaparsın içinde inşallah:129:
sersumcum karla mücadelen olmuş ama tadını çıkarmışsın yine de:124:buralar çok kurak,bahar mevsimi gibi,valla yaza ne yaparız düşünmeye başladım
ficansım ve leylakım,takmayalım artık kiloları,taktıkça veremiyoruz:111:haftada bir tartılalım,neyin doğru neyin yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz artık,doğru bildiğimizi yapalım gerisi gelir nasıl olsa:112:
Evet canım benim karatay kesinlikle sağlıklı yaşam şekli,bu arada kilo da verirsin yürüyüşü de katarsan canım
Taktıkça gitmiyor zaten canım,bu hafta daha hiç tartılmadım,doğrular biliniyor da ben uygulamada sorun yaşıyorum,halledicez inşallah hep beraber
bugün yediklerim ve yiyeceklerim komik oldu
sabah
peynir yumurta
kekikli zeytin yağı 2 küçük dilim tam buğday ekmeği
dereotu
yeşilçay ceviz
öğlen
2 tabak tarhana çorbası
çayyyyy
akşama
karnıyarık yapıcam şu faceden közlenmiş patlıcanla yapılandan bi deneyeyim
yanına salata
şalgam suyu
saçlarımı yağladım kızlar çok kurudu tatilde havuz ve köpük spreylerinden zavallım keçe gibi oldu balyaj olunca
oysa hiç sevmem keçe gibi saçı saç dediğin ipek gibi olur ellerinin arsından kayar bazılarının saçı tamamen sarı ve ipek gibi duruyo napıyolar acaba benimkide fena deyildi tatilde oldu gliserin yapıyodum netten arştırdım çok güzel bilgiler var gliserin nemi saça hapsediyomuş dolayısıyla bakımlı oluyor onuda uyguluyorum birkaç gün yağlıyımda uzaması lazım çok sinir oluyorum böle gliserin tarifini vereyim belki yapan olur
1 çay bardağı suya 1 kapak gliserin döküyoruz sıpreyli şişeye doldurup saçlar nemliyken sıkıyoruz daha çok yıpranık yerlere uçlara
yıkamıyoruz bu kadar saçların nemini sağlıyor:
Canım tarifin güzel ve de kolaymış,deneyeyim, bende son zamanlarda tv de çıkan hande polatı takip ediyorum onun saç bakım yağını almayı düşünüyorum
hep giyinip soyunurken gözüm gidiyoo sonra diyom durrrr
Bugün benim de kaydı ammaa tartılmadım
selam kızlar az önce eşimle yürüşe çıktık, tabi biizmki boşa yürümmüyo başlangıcında 2 simit sonunda 1 kutu çikolata aldı hemide en sevdiğim belçika çikolatsındanama hiç bakamdım bilem hala paltomun önü kapanmıyo 75 düşmeden de kapanmayacak sanırım bugün benimde tatlı krizim tuttu öğleden sonra ara öğün yaptım incir ceviz ve soğuk sütle benden böyle artık pitki çayı zamanı
öğle
karnıbahar mantısı
akşam
karaşimşek dünden kalan
yoğurt
salata
incir ceviz
Yemediklerin için tebriks canım