Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım kesinlikle katılıyorum dediklerine,ben de eskiden haftada 1 tartılırdım,şimdi sık tartılıyorum,artış görünce de kendimi mutfakta buluyorum

Ah keşke canım,ilk başladığımdaki istikrar bende de yok,inşallah farklı şeylerle kilo verebiliriz

olsunn canim.. sen yine de bizi unutma hep gel yaz.. illaki bir yolu bulunur .. cok az kaldi yaza .. bol haraket , biraz dikkat ... yaptigin kacamkalari tolere etmeye yeterli olacaktir canim . kolay gelsinn
[/QUOTE]

Sağol canım benim,zaten buradan uzak kalmak da yaramıyor,hareketliyim bu aralar ama bu yüzden de iştahım da arttı,inşallah dengeyi bulacağız bi şekilde

Evet canım benim karatay kesinlikle sağlıklı yaşam şekli,bu arada kilo da verirsin yürüyüşü de katarsan canım

Taktıkça gitmiyor zaten canım,bu hafta daha hiç tartılmadım,doğrular biliniyor da ben uygulamada sorun yaşıyorum,halledicez inşallah hep beraber

Canım tarifin güzel ve de kolaymış,deneyeyim, bende son zamanlarda tv de çıkan hande polatı takip ediyorum onun saç bakım yağını almayı düşünüyorum

hep giyinip soyunurken gözüm gidiyoo sonra diyom durrrr

Bugün benim de kaydı ammaa tartılmadım

Yemediklerin için tebriks canım

Selam kızlar,selam birdym

Hafta sonu 2 gün yürüyemedim ama pazartesiden beri yürüyorum sabahları 6 km tempolu bir şekilde,iştahım da arttı ama bu hafta geçen haftadan daha kontrollüyüm,bir de gece uykudan kalkıp yemelerim başladı,onu da bırakıcam inşallah:26:,sabah karatay kahvaltısı gibi yapıyorum diğer öğünlerde az ekmek ve pilav yiyorum,ama bu kadar yürüyüşe hiç hafiflik hissetmiyorum,bakalım cuma ne olacak

Son düzenleme:
tam diyete başlıyorum bi hafta süper gidiyo sonra doğum günü yada kutlama dışarda mecbur yiyosun yada misafirliğe gidiyosun diyet altüst oluyo artık kimsenin diyet yaptığımıda bilmesini istemiyorummm offf sıkıldım kimseyle görüşmeden nasıl yapıcam off ya(((

selam kızlar...regl olmak üzereyim,patlayacak kadar şişim,belim karnım sızı şeklinde ağrıyodiyete konsantre olamıyorum,acıktıkça kuru kayısı ve çerez yiyorum,menülerim düzensizbirkaç gündür de işler yüzündem masamdan dahi kalkamadım bu da beni iyice şişirdi:18:cumayı düşünmek bile istemiyorum,acaba tartılmasam mı,muhtar ne diyon

herkese selamlar kızlar
bugün çarşı-pazar gezerken çok yoruldum.8-9 km yürümüşümdür herhalde
bugün yediklerim
sabah
yarım simit
5 zeytin
1 dilim peynir

öğle
1 tabak haşlanmış karnıbahar
10 tane kaju

akşam
ızgara hamsi
salata

Sohbete muhabbete dahil olamıyorum malesef. Kızıma ve evle ilgilenmelten fırsatım olmuyor girmeye. Yine menümü paylaşıp kaçacağım. Hafta sonu çok abarttığım için kesin bu hafta + Yada aynıyım.

Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir
Çay

Öğlen
Türk kahvesi
Çay
Çay

Akşam
Izgara köfte
Bulgur pilavı
Yoğurt

Akşam yemeğim (16:00 bitti)
15:45 dışarda 4 -5 çiğ köfte
Marul ve ayran
Brüksel lahanasi (haşlama)7-8 adet
ev yapımı yoğurt keten tohumlu

Sporumu yaptim (12:00-13:00)
17.886 adim atıldı
7,5 km ♥ hız : 7,5 ♥ 600 kalori ♥
60 dk :119::119:
Cumaya 50'li rakamlari gorsem keşke ama reglim çok yakin bakalim hayırlısı. ..

aramızda en istikrarlısı sensin canımdeğmesin biz dökülüyoruz benimde karnım acayip şiş regl olucam herhalde

çay içmecemuhteşem yüzyılı izlicem birazdan amann onada yürek dayanmıyo yaa mustafaya acayip ağladım

tartılamasaydın kıss...bak moralin bozulmuş işte..

ahha aahhhh o yiyip yiyip kilo almayanları boğasım geliyor..

hımmm buğday ruşeymini duydum ama denemedim canım..acaba karbonhidrat oranı düşük mü normal una göre.:44:.bi bakayım bende..
afiyet olsun

afiyet olsun pek de lezzetli görünüyor

inş. başkan vucudumda şekillenmeyi fark ediyorum,ama paltonun önü kapanmıyor henüz bir de 78 benim için psikolojik sınır bu sekizlerden muhakkak kurtulmalıyım
:
sağol canımm

gidecek canım gidecek inanmak başarmanın yarısıdır..

Canım kesinlikle katılıyorum dediklerine,ben de eskiden haftada 1 tartılırdım,şimdi sık tartılıyorum,artış görünce de kendimi mutfakta buluyorum
evet evet tartılmayalım valla

sen de söylemeden yap şekerim..hoşgeldin başarılar...
tartıl canım tartıl haftaya gider nasılsa..şişliktir o merak etme..

akşam yemeğim

5 köfte
yoğurt
2 kaşık öğlenden kalan hamsi buğulama
maydanoz
1/2 şalgam suyu

öğleden sonra olmasına rağmen çok yoğundu..yoruldum valla..

iyi akşamlar yavrucuklar
nasilsiniz ??
Benim bugün işte son günümdü şimdi iki gün izin .. Azcik uyuyacağım .. Cok yoruldum bu son 3 günde ..

Şimdi face falan bakıyordum .. Firat im adamım benim ya cok güldürdü beni ..
Sonra dedim tembellik yapma gir mobiel den yaz kızçelere de .. ☺️ Bugun cok yürüdüm iki saate yakın sonra cok yoruldum tabi simdi uzandım soyle tv kapalı face , instigram , Twitter bakıyorum ..neyse birazda siZe bakam ������

Son düzenleme:
vallahi bende zor dayanıyorum ama iş , ekmek .. Ne yapacakksın dayanıyorum .. Cok şükür .. Alıştım bu tempoya ama hamilelikte cok cok hızlı yorulmaya başladım.. Iki saat bası en 5 dk oturmayı deniyorum yoksa tüm gun ayaktayim .. Aynen bu gun ki gibi .. Eve geliyorum .. Yemekleri hazırla , masa kur , hazırla , ye , iç , topla , akit, makineye diz ,1 saat yürü saat 6 gibi ben koltukta uyuyorum sonra 8 gibi uyanip gece 11 e kadar zombii gibi dolanıyorum zor .. Zor ... Allah'tan bu ara bulantilarim stop dedi ���������������� gerisi idare ediyor .. Göbüş de büyümeye başladı .. Ise artık rahat rahat Tayt kotlara gidemiyorum ������

yok be canım diyette değişiklik olunca burda yazarız zaten..günlük açtık da onun linkini verdik birbirimize..

aferin kısss düşçez düşçez

huuuu sen ne ara geldin kısss kaçırmışım

Son düzenleme:
merhaba kızlar kötü bir hafta çekiriyorum..
haftasonu bel fığım tuttu ve 4 tane iğne yedim dünyanın kas gevşeticisini içtim ama pek baanamasın demedi yanii spor yok.. dün de dişciye gittim ve 3 tane kök dişi çektirdim fenalardayım.. 4 tne ağrı kesici içtim yok ağrı geçmiyor bir türlü..

yarın listeyi yapacak arkadaşa kolay gelsin ve herkese de bol şans.. bu hafta yine benden ümit yok yani. inş siz muradınıza erersiniz.

Selam kızlar gelemedim yogunduk kaçamak falan yok sadece 100 grcık gitmiş sabah tartıldım dayanamadım birde regl oldum buda iyi galiba haftaya bakalım 60 lı rakamlı görecem

geçmiş olsun bel zor üstünede diş rabbim yardımcın olsun önce sağlık

Selam kısslarBugün ani bi kararla ablamın yanına gidiyorum haftasonuna kadar yokum..inşallah yarın tartı hepinizin yüzünüzü güldürür.bende durum ne bilmiyorum bu hafta da tartılmıycam iyi olacak benim içinHaftaya kadar regl de geçmiş olur kilomu öğrenirim artık
Pazar görüşürüz canlarım,beni özleyin anacıııııımmmm

güle güle git gel canım takma kiloyu elbet gidecek bu aralar hepimiz çok taktık ondan gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…