güle güle git gel canım takma kiloyu elbet gidecek bu aralar hepimiz çok taktık ondan gitmiyor
merhaba kızlar kötü bir hafta çekiriyorum..
haftasonu bel fığım tuttu ve 4 tane iğne yedim dünyanın kas gevşeticisini içtim ama pek baanamasın demedi yanii spor yok.. dün de dişciye gittim ve 3 tane kök dişi çektirdim fenalardayım.. 4 tne ağrı kesici içtim yok ağrı geçmiyor bir türlü..
yarın listeyi yapacak arkadaşa kolay gelsin ve herkese de bol şans.. bu hafta yine benden ümit yok yani. inş siz muradınıza erersiniz.
Selam kısslarBugün ani bi kararla ablamın yanına gidiyorum haftasonuna kadar yokum..inşallah yarın tartı hepinizin yüzünüzü güldürür.bende durum ne bilmiyorum bu hafta da tartılmıycam iyi olacak benim için Haftaya kadar regl de geçmiş olur kilomu öğrenirim artık
Pazar görüşürüz canlarım,beni özleyin anacıııııımmmm
çok geçmiş olsun canım hepsi üstüste gelmiş geçmiş gitmiş olsun inşallahmerhaba kızlar kötü bir hafta çekiriyorum..
haftasonu bel fığım tuttu ve 4 tane iğne yedim dünyanın kas gevşeticisini içtim ama pek baanamasın demedi yanii spor yok.. dün de dişciye gittim ve 3 tane kök dişi çektirdim fenalardayım.. 4 tne ağrı kesici içtim yok ağrı geçmiyor bir türlü..
yarın listeyi yapacak arkadaşa kolay gelsin ve herkese de bol şans.. bu hafta yine benden ümit yok yani. inş siz muradınıza erersiniz.
Selam kısslarBugün ani bi kararla ablamın yanına gidiyorum haftasonuna kadar yokum..inşallah yarın tartı hepinizin yüzünüzü güldürür.bende durum ne bilmiyorum bu hafta da tartılmıycam iyi olacak benim için Haftaya kadar regl de geçmiş olur kilomu öğrenirim artık
mrb kızlar...eğlenerek zayıflıyoruz başlığı çekti dikkatimi..çünkü zayıflarken eğlenmek pek de kolay olmuyor.
ben dün diyetisyene gittim 1600 kalorilik bir diyet verdi..inşallah uygulayabilirim.en az 10 kg vermem lazım.
tartı gününüz cuma sanırım..ben bugün başladım.kilomu yazayım bi de haftayav yazarım inşallah..
boy--160 cm
yaş--28
kilo--81
:26:
yavlummm çok yorma kendiniiii...kıyamam sağaaaa...
iyi akşamlar yavrucuklar
nasilsiniz ??
Benim bugün işte son günümdü şimdi iki gün izin .. Azcik uyuyacağım .. Cok yoruldum bu son 3 günde ..
Şimdi face falan bakıyordum .. Firat im adamım benim ya cok güldürdü beni ..
Sonra dedim tembellik yapma gir mobiel den yaz kızçelere de .. ☺️ Bugun cok yürüdüm iki saate yakın sonra cok yoruldum tabi simdi uzandım soyle tv kapalı face , instigram , Twitter bakıyorum ..neyse birazda siZe bakam ������
geçmiş olsun neslihanımm..merhaba kızlar kötü bir hafta çekiriyorum..
hadi hayırlısı kardelenimSelam kızlar gelemedim yogunduk kaçamak falan yok sadece 100 grcık gitmiş sabah tartıldım dayanamadım birde regl oldum buda iyi galiba haftaya bakalım 60 lı rakamlı görecem
güle güle git gel balımmmSelam kısslarBugün ani bi kararla ablamın yanına gidiyorum haftasonuna kadar yokum..inşallah yarın tartı hepinizin yüzünüzü güldürür.bende durum ne bilmiyorum bu hafta da tartılmıycam iyi olacak benim için Haftaya kadar regl de geçmiş olur kilomu öğrenirim artık
hadi hayırlısı canım..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra liste yapma sırasına da girmeyi kabul edersen cuma yarışmamıza da girebilirsin..ya da istemezsen sadece sohbet eder menü de paylaşabilirsin.mrb kızlar...eğlenerek zayıflıyoruz başlığı çekti dikkatimi..çünkü zayıflarken eğlenmek pek de kolay olmuyor.
ben dün diyetisyene gittim 1600 kalorilik bir diyet verdi..inşallah uygulayabilirim.en az 10 kg vermem lazım.
tartı gününüz cuma sanırım..ben bugün başladım.kilomu yazayım bi de haftayav yazarım inşallah..
boy--160 cm
yaş--28
kilo--81
:26:
tam diyete başlıyorum bi hafta süper gidiyo sonra doğum günü yada kutlama dışarda mecbur yiyosun yada misafirliğe gidiyosun diyet altüst oluyo artık kimsenin diyet yaptığımıda bilmesini istemiyorummm offf sıkıldım kimseyle görüşmeden nasıl yapıcam off ya(((
kızlaaar nabeer topiğin adını değiştirmişiniz bende size karşı mahcup hissediyordum yaa karatay yapamıyorum diye
yoksam diğer diyetleri yapanları karataya mı çekmek amaç
ahanda geldim bende bi diyetisyene başladım haftada yarım kilo verebiliyorum online bi diyetisyen her an arayabiliyorum kafama bişi takılınca sorabiliyorum iyi oluyor ayy bu çok iyi oldu sizinle diyet yapmak çok keyifli yaaselam makbuşum..yok yaaa ne çekmesii.artık karatayla kilo veremeyen arkadaşlar vardı ve burada başka paylaşım yapınca kafa karışıklığı oluyordu..sonra böyle bir karar aldım..herkes istediği diyeti yapsın ama biz ayrılmayalım dedim. .sen de gel kıss..:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?