Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok çok geçmiş olsun arkidişim diş çok zor çok

yolun acik olsuunn canim .. bol bol eglenceli bir hafta gecirmen dilegi ile .. saglicakla kal

neslihansltn kullanıcısından alıntı
merhaba kızlar kötü bir hafta çekiriyorum..
haftasonu bel fığım tuttu ve 4 tane iğne yedim dünyanın kas gevşeticisini içtim ama pek baanamasın demedi yanii spor yok.. dün de dişciye gittim ve 3 tane kök dişi çektirdim fenalardayım.. 4 tne ağrı kesici içtim yok ağrı geçmiyor bir türlü..

yarın listeyi yapacak arkadaşa kolay gelsin ve herkese de bol şans.. bu hafta yine benden ümit yok yani. inş siz muradınıza erersiniz.

ahh canimmm .. dis gercekten cok zor .. cok iyi bilirim .. her turlusunu tecrube etmisve en sonunda saglikli dislere kavusmus bir insanim .. cok cok kolayliklar versin allah .. insallah en kisa zamanda dis islerin biter ve mutlu ve saglikli guluslere kavusursunn

mrb kızlar...eğlenerek zayıflıyoruz başlığı çekti dikkatimi..çünkü zayıflarken eğlenmek pek de kolay olmuyor.
ben dün diyetisyene gittim 1600 kalorilik bir diyet verdi..inşallah uygulayabilirim.en az 10 kg vermem lazım.
tartı gününüz cuma sanırım..ben bugün başladım.kilomu yazayım bi de haftayav yazarım inşallah..
boy--160 cm
yaş--28
kilo--81
:26:

çok geçmiş olsun canım hepsi üstüste gelmiş geçmiş gitmiş olsun inşallah

hayırlı yolculuklar canım rahatlamaya ihtiyacın vardı seningüle güle git gel öpüyoruz seni

sabah
karabuğdaylı elmalı tarçın denedim 4-5 kaşık yiyebildim
en iyisi yoğurtla yemek
öğlen
yumurta salatası
artan minik kızartma
fındık,ceviz
çayyy
şu anda sütlü kahve içiyorum
akşama
bagla yemeği yoğurtlu
1 çay bardağı şalgam suyu
şimdide leslie 3 mil

hosgeldın canım dıyetınde basarılar dılerım bızımlede paylasırsan lıstenı sevınırız..bu topık karatay dıyetını eglenerek uygulayan bır topıktı kısa bır suredır ısım degıstırdık herkes kendı bıldıgı dogruları uygulayarak ve eglenerek sohbet ederek kılo vermeye calısıyor sende katıl aramıza bırlıkten kuvvet dogar

yavlummm çok yorma kendiniiii...kıyamam sağaaaa...
geçmiş olsun neslihanımm....ikisi de üstüste gelmiş beee...:26::26:
Selam kızlar gelemedim yogunduk kaçamak falan yok sadece 100 grcık gitmiş sabah tartıldım dayanamadım birde regl oldum buda iyi galiba haftaya bakalım 60 lı rakamlı görecem
hadi hayırlısı kardelenim..yarın listeyi yapamıyosun değil mi.:44:.kaneele rica edicem bakalım..
güle güle git gel balımmm
hadi hayırlısı canım..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra liste yapma sırasına da girmeyi kabul edersen cuma yarışmamıza da girebilirsin..ya da istemezsen sadece sohbet eder menü de paylaşabilirsin...tekrar başarılar..

bugünü de kaçamaksız atlattım..3. pro günüm de az sonra akşam yemeğiyle bitecek

sabah

2 dukan krepi
arasında peynir
çayy

öğlen

1 kase cacık
karnıyarığın içi 2 kaşık kadar

iş dönüşü 2 mil leslie

az sonra da akşam yemeğimi yemece...

2-3 kaşık tavuk ciğeri sote
2 kaşık tavuk sote
yoğurt
roka,soğan ve maydanoz
1 bardak şalgam suyu

SLM HANIMLAR...

sabah
11 zeytin
2 haşlama yumurta
marul
peynir
3 hurma
türk kahvesi avuç içi kuru üzüm

akşam

yayla çorbası 2 kepçe
2 porsiyon fasulye piyazı
2 kase yoğurt
1 kase kabuklu fıstık

2 lt su

neslihancım geçmiş olsun canım,leylakcım hafifleyip gelirsin inş. filizcim gidecek kilolar takılma sen kilo takılmışsa bile bir sonraki hafta fazlasıyla gidecek inş.

yarın herkesin yüzü beklemediği kadar gülsün inşallah

kızlaaar nabeer topiğin adını değiştirmişiniz bende size karşı mahcup hissediyordum yaa karatay yapamıyorum diye

yoksam diğer diyetleri yapanları karataya mı çekmek amaç

şöyle bakıyordum da canım bu dertten bende çok muzdariptim ve bi yol buldum kimseye diyetteyim demiycen gittiğin yerlerde alcan tabağına bişiler sonra sohbet edecen en son da ayhh vallahi çok doydum falan diycn sana uygun olanlardan yiycen sadece hiç yiycek bişi yoksa yaa midem kötü maalesef ya da son günlerde iştahım kesik diycen azıcık yiycen tabi o kadar şey tabakta dururken dayanmak ne kadar kolay olur bilmiyorum orası sana kalmış

şaka maka bir yana bende kendime diyet günlüğü açtım sizin böyle herkesleri aldığınızı bilsem açmazdım yav menüleri burda paylaşırdım paylaşım mi bende

kızlaaar nabeer topiğin adını değiştirmişiniz bende size karşı mahcup hissediyordum yaa karatay yapamıyorum diye

yoksam diğer diyetleri yapanları karataya mı çekmek amaç

selam makbuşum..yok yaaa ne çekmesii.artık karatayla kilo veremeyen arkadaşlar vardı ve burada başka paylaşım yapınca kafa karışıklığı oluyordu..sonra böyle bir karar aldım..herkes istediği diyeti yapsın ama biz ayrılmayalım dedim..sen de gel kıss..:13::13::13:

ahanda geldim bende bi diyetisyene başladım haftada yarım kilo verebiliyorum online bi diyetisyen her an arayabiliyorum kafama bişi takılınca sorabiliyorum iyi oluyor ayy bu çok iyi oldu sizinle diyet yapmak çok keyifli yaa çok seviyorum ben bu topiği eee ne de olsa ilk göz ağrım

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek labne peyniri roka

ara: yok

öğlen: 120 gr hamsi 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 mandalina 10 gr sarı leblebi

akşam: 3 dilim tam tahıllı ekmek 50 gr yağsız lor 30 gr beyaz peynir birazcık labne roka maydanoz 7-8 zeytin azıcık diyabetik reçel 1 tatlı kşığı kadarcık

kaptancım liste yapmayı kabul ediyorum deneme sürem başlasınnn

bende 14. takım cuma zayıflama yarışması grubuna da yazıyorum zaten orası pek bi boş ikisini de idare etcez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…