• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

galiba faydası var çiğdemim...bir kaç gündür azıcık kaçamağım:17:olmasına rağmen kilo veriyorum...
daha önce bende denemiştim bunu ama marketten aldığım sirkeyle.onu içememiştim.şimdi doğalını buldum aktardan onu içiyorum.tadı ve keskinliği diğerine göre daha az ve daha hafif
:34:

Hadi ya iyi bari bende isteyim. İçersen haber ver dedi kayın pederim de bana getirtecek bi yerlerden o "alıç sirkesi" içiyor. Kalp ve damar sağlığı için... Sağol canım :16:

Iyi dilekleriniz icin Teşekkürler kizlar inşallah en kisa zamanda toparlar diyoruz. Ben kizkardesimin bekar evinde kaliyoruz safranbolu da o da es durumunda atama bekliyor.annemlerde dugun hazirliklari icin gelecekler bu hafta.kayinvalidemin durumu ise doktorlar kirmizi alarm diyorlar biraz daha toparlamis diyor esim ama beklemedeyiz yogun bakimda daha servise inmedi.ne zaman eve donus belirsiz bakalim hayirlisi öptüm yine haberdar ederim sizleri

Yazın sıcakta kilo verilir deniliyor ama işler tersine gidiyor bırdyciğim :43::43: Şimdiye çoktan hedefime ulaşacaktım çenemi tutsaydım. :4:

Her şeyde bir hayır vardır şer olduğu gibi canım. Umarım en güzeli olur hakkınızda...Dualarımız seninle olacak. Geçmiş olsun.

:37::37: Ben kendime küstüm ceza veriyorum listeden çıkarın beni 2 hafta bildirim yapmadan listeye de almayın. Yoksa akıllanacağım yok :37::37:

Vay anası süpermişşşşş :52:

Bu karışımı sürekli okuyorum ya. Acaba gerçekten faydası oluyor mudur kilo vermeye :44: hepsinden önemlisi de kokusu falan oluyor mu mide bulanmıyor mu? :53: Ben normalde sirkeyi hiç sevmem de :120:

Fıstık falan değil. Tam 5 kilo daha vermem lazım bırdy :37: Ben aynada giysilerle kamuflajdan sonra değil çiğdem halimdeyken güzel hisssetmek istiyorum :23:

Hoşgeldiiiinnnn :52::52: Ne yedin ne içtin senin olsun nereleri gezdin diyecem :27::27: ama sende almışsın ne yedin ne içtin :4:
hosbuldummm canımm sorma canım yaa memleketteydım hava temız ortam guzel olunca ıstah tavan yaptı yedımde yedım:14:

selam bebişim:3:
afiyet olsun canım:16:
:16::16::16:

Iyi dilekleriniz icin Teşekkürler kizlar inşallah en kisa zamanda toparlar diyoruz. Ben kizkardesimin bekar evinde kaliyoruz safranbolu da o da es durumunda atama bekliyor.annemlerde dugun hazirliklari icin gelecekler bu hafta.kayinvalidemin durumu ise doktorlar kirmizi alarm diyorlar biraz daha toparlamis diyor esim ama beklemedeyiz yogun bakimda daha servise inmedi.ne zaman eve donus belirsiz bakalim hayirlisi öptüm yine haberdar ederim sizleri

Yoğun bakıma çıkabilmesi bile bişey canım. Sıkıntı hissetme çooğu gitmiş azı kalmış.Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda toparanır inşallah :16:

hosbuldummm canımm sorma canım yaa memleketteydım hava temız ortam guzel olunca ıstah tavan yaptı yedımde yedım:14:

:16::16::16:

Ben kime diyosam :30::30: :17::17: Bende aynı valla kaynanam başlattı diyetimi bozdurdu. Annem devam ettirdi. :37: Tabi yinede toplamıştım ama en son misafir olarak kaynım gelince buraya saldım :37::37::37:

Yoğun bakıma çıkabilmesi bile bişey canım. Sıkıntı hissetme çooğu gitmiş azı kalmış.Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda toparanır inşallah :16:

Ben kime diyosam :30::30: :17::17: Bende aynı valla kaynanam başlattı diyetimi bozdurdu. Annem devam ettirdi. :37: Tabi yinede toplamıştım ama en son misafir olarak kaynım gelince buraya saldım :37::37::37:

ah cıgdemcım ah sen hedefıne baya yakınsın nasılsa toparlarsın canım.

sersumcuuummmmm, hosgeldııııınnnnnn :16:
:13::13::38::38::38:
:37::37: Ben kendime küstüm ceza veriyorum listeden çıkarın beni 2 hafta bildirim yapmadan listeye de almayın. Yoksa akıllanacağım yok :37::37:
:27::27::27:akılanacaksan yaparız tabee..ama listede motive ediyor insanı..düzelticez kendimizi başka yolu yok:kkk::kkk::kkk:
dünkü menümü hiç yazmayayım berbattı
aslında yemekte kaçamak yoktu ama çerez meyve zamansız tabi
böle şeyler ama bugün dediğim gibi çok dikkat ediyorum
69 u görmem lzaım kilo verince sanırım biraz şımarıyoruz:37::37:
bugünkü kahvaltım
2 yumurta zeytin peynir domates
1 tane incir arası ceviz
devamında fındık
akşamı şu an bilmiyorum
sersum hoşgeldin daha sonra yorumlarımı yazıcam arkadaşlar
şu an iş çok biraz evle ilgileneyim dönerim öpüyorum:54:
evet filizcim haklısın kilo verince şımarıklık yapıyoruz..:31::31::31:
umarım herşey yolunda gider canım:5::5:

ah cıgdemcım ah sen hedefıne baya yakınsın nasılsa toparlarsın canım.

İnşallah canım inşallah :5:

Bu arada ben artık pazara gidebiliyorum :46::46:

Heyooo :21:

Geçen hafta biber dolması aldım 2 kilo kurutmayı denemek için kurumaya başladılar :18:

Bu hafta baya çok alıp denemek istiyorum

Bu hafta elime ne geçse kurutasım var yani :27: Domates, fasülye konservesi yapmak istiyorum.

Acaba meyve falan da mı kurutsam kış için. MEsela elma falan ne dersiniz kızlar fikir verin çok acemiyim:17: ama hevesliyim :27:

Neler kurur :53::53::53:

:13::13::38::38::38:

:27::27::27:akılanacaksan yaparız tabee..ama listede motive ediyor insanı..düzelticez kendimizi başka yolu yok:kkk::kkk::kkk:

:37: Kndimi işe vurup kaçamağı önlemeyi düşünüyorum. Sağlıklı beslenme bilincini ancak kışlık sağlıklı hazırlıklar yaparak yakalayabilirim tekrar :27::27:

çamaşır yıkamaya devam.:36::36::36:.ev süprüldü silindi..iş iş iş bıktım beyaaa...:37::37::37:

sabah
:56::56::56:
pastırmalı omlet
biber kavurması
peynir zeytin
yoğurt
2 gün kurusu ceviz
şeftali

İnşallah canım inşallah :5:

Bu arada ben artık pazara gidebiliyorum :46::46:

Heyooo :21:

Geçen hafta biber dolması aldım 2 kilo kurutmayı denemek için kurumaya başladılar :18:

Bu hafta baya çok alıp denemek istiyorum

Bu hafta elime ne geçse kurutasım var yani :27: Domates, fasülye konservesi yapmak istiyorum.

Acaba meyve falan da mı kurutsam kış için. MEsela elma falan ne dersiniz kızlar fikir verin çok acemiyim:17: ama hevesliyim :27:

Neler kurur :53::53::53:
:52::52::52:
pazara gitmek ne güzel canım..kurut kurutabildiğini..:32::32::32:

:37: Kndimi işe vurup kaçamağı önlemeyi düşünüyorum. Sağlıklı beslenme bilincini ancak kışlık sağlıklı hazırlıklar yaparak yakalayabilirim tekrar :27::27:

:27::27::27:evet iyi fikir..:23::23::23:

sabak klasik kahvaltı sonra ev süpürmece yemek yapma birazdan yürüyüş yürümeliyim yoksa olmayacak böle gitmiyo yapıştı bu 74 kilo resmen almıyorumda vermiyorumda :52::52::52::52:

çamaşır yıkamaya devam.:36::36::36:.ev süprüldü silindi..iş iş iş bıktım beyaaa...:37::37::37:

sabah
pastırmalı omlet
biber kavurması
peynir zeytin
yoğurt
2 gün kurusu ceviz
şeftali
hoşgeldin canım ama temizlik seni yormuş artık dip köşe temizlik yapmış oldun ter attın inş kilocuklarda terle gider
artık düzene girersin bende 70 lerde takıldım kaldım inş vericez tekrar hoşgeldin safa geldin:54::54:

canım bu ara girememiştim bugün gördüm
çok geçmiş olsun allah sağlık şifa versin hayırlı haberlerle dön:16:

inşallah herşey yolunda gider ve buraya güzel haberlerle dönersin güleryüzcüm....

selam canlarım:3:
Bugün yediklerimi yazayım:56:
sabah erkenden sirkeli suyumu içip 5 km yürüdüm:32::32:

kahvaltıda
:56:
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık
1 lokma ekmekle bal-kaymak
:20:

2.öğünde de
:56:
mercimek çorbası
bulgurlu yaprak sarma
yoğurt

3 km yürüdüm 5 hızda totodan terler aktı duşumuda aldım yeşilçay yaptım sırada dinlenmece artık akşama mercimek çorbası zeytinyağlı barbunya közlenmiş kırmızı biber yogurtlu bu adama ne yedireceğimi şaşırdım kaldım ilaçlardan dolayı onu yemem bunu yemem diyo :52::52::52::52:

Back
X