Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yersem de iki tane yiyip kahvaltıda yemeliyim haklisin aslında abartmam ama ramazan kimyami bozdu
evet canım . tek gereken iradene sahip çıkmak.
bi kere hayır dediğin zaman gerisi gelir. öncelikle o ilk hayırı diyebilmek.

sabah kahvaltım.
2 haşlanmış yumurta
biraz pekmez
az peynir
1 dilim ekmek.

öğlen
kırmızı kapya biberli mercimek çorbası 2 kase kadar.
taze fasülye yemeği. 1 tabak
akşam için bi fikrim yok.

haşlanmış patateslerim var.
doğrayıp yağda kavurup yumurta kırabilirim.
çorba yaparım.
kavun keserim.
eşim oruçlu.

günaydın güzeller...:KK54::KK54::KK55:

kilo bildirim
rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:85.6 kg
geçen hafta:85.6 kg
bu hafta:84.9 kg
fark:700gr
yüzde:%0.817
spor:hergün 3 km işe geliş gidiş+2 gün 3 km yürüyüş..

bu hafta bu kadar dikkate bu kadar gitti..bayrama kadar devam..bence daha fazla gitti ama dün yediğim börek ve lahmacun bu sonuca dahil oldu bence..olsun..durmak yokEn Büyük KKEn Büyük KK

umarım sizler daha da çok kilo vermişsisizdir..:KK68:
vermişsin sersumcuğum. tebrik ederim.
Elhamdülillah bir güne daha sağlıkla uyandık.
İftar
Ciğer sote
Ayran
3 yk kuru fasulye
Çay ile fıstık

Sahur
3-4 dilim helva
Avuç içi pide içinde( çikolata gündüz oğlumdan kalan)
Salatalık Domates Peynir

Bildirim: cakmel
G.hafta: 72.5
Bu hafta:72.4
Fark: 100 gr
% fark:0,101
Beden:42
Spor: iki çocuk sırası mekik :)

Herkes kurtulsun şu fazlalıklardan...
hayırlı cumalar...
az yemene rağmen senden az gitmiş kilocuklar canım benim. inşallah haftaya daha hızlı gidersin

nasip olursa doğumdan sonra bende aranızda buluncağacım. kilo bildirimi yapacağım.

Merhaba kızlar
Nasılsınız
Genel olarak bu hafta gelemedim .. Il yeri vedası falan derken hafta bitti
Veda da çok yedim gerçi diğer Günler'de her gün tost yedim iş yerinde kendime göre bişey bulamayınca .. Az ekmekli çok çok Peynirli tost ..
Neyse buna rağmen .. Eğer tartı bey doğruysa -100 gram

Bildirim :

Kaneel
Gelen hafta 71.900
Bugün itibari ile : 71.800
Fark : -100 gram
Hedef : 65.000
Diyet : Karatay
Spor : bebek ile her gün bir saat yürüyüş

Günaydın kızlar bu ara giremedim pek yoğunluktan nasılsınız bakalım

Sersumcum ıyı vermıssın bu hafta tebrik ederim canım

Benım de yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım Napıcaz ya ah su mılletin lafları emziriyorsun aman ha ye tabi canım benim yediğim Yüzünden sonra ben mutsuz Olacağım yaz anne olan biziz herhalde hepinizden çok mınıklerı bız düşünüyoruz zaten sütümde bı azalma hıssetsem alırım onlemını di mi ama sonra :KK62:

Ebende bu hafta hep dıkkat ettım yaptıgım tek kaçamak 2 tane kombo Bisküvi yedim gecen bakalım Görcez yarın ak mı kara mı:KK48::KK51:ah hıc bır kıyafetım Üstüme olmuyor esofmanlarla geziyorum Eylül'e kadar 65 olsam bari yine hepsi olmaz ama en azından bı kısmını giyerim inat ettim biri de almıyorum bakalım ne kadar daha dayanırım :KK59:

Benım de yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım Napıcaz ya ah su mılletin lafları emziriyorsun aman ha ye tabi canım benim yediğim Yüzünden sonra ben mutsuz Olacağım yaz anne olan biziz herhalde hepinizden çok mınıklerı bız düşünüyoruz zaten sütümde bı azalma hıssetsem alırım onlemını di mi ama sonra :KK62:

Ebende bu hafta hep dıkkat ettım yaptıgım tek kaçamak 2 tane kombo Bisküvi yedim gecen bakalım Görcez yarın ak mı kara mı:KK48::KK51:ah hıc bır kıyafetım Üstüme olmuyor esofmanlarla geziyorum Eylül'e kadar 65 olsam bari yine hepsi olmaz ama en azından bı kısmını giyerim inat ettim biri de almıyorum bakalım ne kadar daha dayanırım :KK59:
canımcım .
azminin elinden kimse kurtulamaz.
eminim yaparsın eylül e kadar

ben de şu aralar özgün namall araştırcam.
dün gördüm kendi incecik . memeleri kocaman.
bi diyet yaptığı kesin.
süt verme diyeti süt arttırma diyeti mi bilemedim.
ama ben sütüm olsun diye ha bire yerim emzirme döneminde
hamilelikte almadığım kiloları emzirirken alırım.
sütüm de olur ama . yani bu hatunun ne yediğini merak ettim açıkcası

Canım o dıyenler banada çok dedıler ama ınan ıyıkı dınlememısım çünkü yemek yemeyı seven bı yapım var emzırıyorum dıyee ılk çocukta kılı aldım bunda ama emzirmenın guzellıgı ıle 4 ayda 10 kılo verdım 79 dan 69 düştüm ınan sımdı bıle kıloluyum o zaman demekkı baya baya kıloluymusum ama kendımı kandırıyormusum vazgecme ben bundan sonra evet zaman zaman 72 gorururm belkı ama asla ve asla onu gecmem çünkü kendımı sevıyorum kendı ruh saglıgım ıcın ıdeal görüntümu nefsim ıstıyor dıye bozamam ;) hep karnını sorgula sen mutlu ısen ve vıcdanın rahatsa salla görsün o gereksızlerı herkeste bı ben daha ıyı anneydım bılmıslıgı sankı hamur ısı yıyıp tıka basa yıyınce mı sut oluyor kalıtelınolsun sütun gerısı boş şükürler olsun oğlum hem kılosu yerındehemde saglıklı bende sısman olmayan bır anneyım ohh herkes mutlu:-)

Canım o dıyenler banada çok dedıler ama ınan ıyıkı dınlememısım çünkü yemek yemeyı seven bı yapım var emzırıyorum dıyee ılk çocukta kılı aldım bunda ama emzirmenın guzellıgı ıle 4 ayda 10 kılo verdım 79 dan 69 düştüm ınan sımdı bıle kıloluyum o zaman demekkı baya baya kıloluymusum ama kendımı kandırıyormusum vazgecme ben bundan sonra evet zaman zaman 72 gorururm belkı ama asla ve asla onu gecmem çünkü kendımı sevıyorum kendı ruh saglıgım ıcın ıdeal görüntümu nefsim ıstıyor dıye bozamam :KK66: hep karnını sorgula sen mutlu ısen ve vıcdanın rahatsa salla görsün o gereksızlerı herkeste bı ben daha ıyı anneydım bılmıslıgı sankı hamur ısı yıyıp tıka basa yıyınce mı sut oluyor kalıtelınolsun sütun gerısı boş şükürler olsun oğlum hem kılosu yerındehemde saglıklı bende sısman olmayan bır anneyım ohh herkes mutlu:-)
kızlar özgü ablamın emzirme ile ilgili okuduğu kitabı buldum.
3. çocukta uyguluycam inşallah
benim sütüm çoktu ama çok hoşaf içiyordum.
çok güzel besleniyordum. mamalar mamalar . oh gelsin mamalar.
53 kilo ideal kilom .
ben emzirirken 64 oluyordum. doğumdan hemen sonra 56 -57 ye düşmeme rağmen.

vermişsin sersumcuğum. tebrik ederim.

az yemene rağmen senden az gitmiş kilocuklar canım benim. inşallah haftaya daha hızlı gidersin

nasip olursa doğumdan sonra bende aranızda buluncağacım. kilo bildirimi yapacağım.

Evet canım ya gitmiyor,insülin direnci var malum.kilo almayım da aman az az gitsin.
Dr diyabet hapı verdi ama elevit ve calpol da malum domuz katkısı çıktı .Bundanda çıkar diye korkudan almıyorum.firmaya mesaj attım bakalım yanıtı bekliyorum
.

Evet canım ya gitmiyor,insülin direnci var malum.kilo almayım da aman az az gitsin.
Dr diyabet hapı verdi ama elevit ve calpol da malum domuz katkısı çıktı .Bundanda çıkar diye korkudan almıyorum.firmaya mesaj attım bakalım yanıtı bekliyorum
.
Hadi ya calpol dada mı var kızıma hala kullanıyorm elevıt hıc ıcmedım ama off calpol de çok ıyı düşürüyordu ateş dolven pedifen falan mı kullansak:KK51:

Hadi ya calpol dada mı var kızıma hala kullanıyorm elevıt hıc ıcmedım ama off calpol de çok ıyı düşürüyordu ateş dolven pedifen falan mı kullansak:KK51:
Canım eczaneye sordum eczacı dedi bana geçen hafta.calpol da da varmış,kremşanti,margarinler ve pudinlerde de var bizzat baktım

sersumcum ve çakmel sağolun canım bilgileriniz için
sersumcum kızım karar veremiyodu herkez tercih kullanınca etkileniyodu ama şimdi kararlı temel liseye kaydını yaptırdık hayırlısı olsun dolayısıyla tercih yapmadık

Canım eczaneye sordum eczacı dedi bana geçen hafta.calpol da da varmış,kremşanti,margarinler ve pudinlerde de var bizzat baktım
cnm adi var mi katki maddesinin çünkü ürünlerimizde katkı yoktur diyo ben helal sertifikalı almaya çalışıyorum ama herzaman heryerde olmuyo maalesef alıyoruz iste

.
canım bize doktor artık dacavitt yazıyor. vitamin olarak. elevite eş değer. onu yazdırabilirsin
ama o da kilo yapıyor diyorlar.
haberin olsun.

biz dolvenn k ullanıyoruz
ama calpool da uzun zaman kullanmıştım çocuklarda. gerekli durumlarda yani.

Back
X