Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oh oh maşallah.
Kocişim hala çok hasta ama en azından ilaç almaya başladı inşallah yarına biraz hafifler diye umuyorum.

Aynen güzelim artık baya inceyim zaten çok dert etmiyorum acelede etmiyorum. Yavaş vermek çok daha sağlıklı benim için zaten kalıcı olur.:KK39:

Harika herkese maşallah çok süper bir hafta olmuş gerçekten. :nazar:

Aldım canım çok şükür. Christmas sonrası indirim günüymüş bilmiyordum çok sevindim. Çarşı çok kalabalıktı denemek için ayrı ödemek için ayrı sıra bekledim bütün gün. Ama insan zayıflayınca kıyafetleri deneyip deneyip çıkarmak çok eğlenceli. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile. Darısı sizlerin başına İnşallah.
Bütün gün hiç bişey yemedim. Çarşıdaki yemekler korkunç. Starbucks'tan kahve ve su alayım dedim sırayı görünce ondanda vazgeçtim. Aç susuz dolaştım bütün gün. Sonra eve gelip makarna yaptım yoğurtla yedim. Ardındanda giyinme odamı düzenledim büyük gelen kıyafetlerimi kaldırdım. Yer açıldı iyi oldu.:KK9:

Yakın çok şükür evimizle aynı mahallede 10 dk da gidiyoruz. :KK39:

Ben şu anda öyleyim gram gram veriyorum ama en iyisi de böyle olması. kilo sabitlenir kolay kolay geri alınmaz inşallah.:dua:
ay işte kilo gidince de böyle kendi kendine düşüyor benim de öyle olur çünkü. sonra makarnaları yersin tabi.
biz de çocuklara cips çikolata bisküvi günü yaptık yılbaşı akşamı.
normalde eve öyle alınmaz .
ben de yedim tabi. kurabiye yedim bolca. cips ve çikolata.
zaten böyle şeylerin dibine düşerim.
yine düştüm.
pazar sabahı eşimin arkadaşları ile kahvaltıya gittik . kendi evlerinde ağırladılar .
çok güzel amamalar börekler vardı.
tabi kaçırmadım.
kahvaltı sonrası tekrar çay demlendi. 2 saatin içinde 3 aile 3 demlik çay içtik.
çayın yanında da kurabiye yapmışlar . mantar kurabiye.
onu yedim. dayanamadım.
sonra evde de kurabiye yedim.
tuzluydu bizdekiler.
neyse çok şükür işe geldim.
sabah sahurda 2 yumurta .
peynir
3-4 dal dereotu
1 avuç taze fındık
1 adet yeşil ekşi elma

iftarda ne yerim bilmiyorum. mercimek çorba var . pırasa var biraz da

Eşim ve ailesi Amerikalı. Yemek kültürleri hiç yok. Herhangi bir Türk'ün bunların yemeklerini beğenmesi ve yemesi söz konusu bile değil. Belki 40 gün aç kalırsam olabilir. Ama kadın davet edince eşimin hatırına mecbur gidiyorum Allahtan saygılı bir kadın domuz falan yapmıyor. Yinede çok yiyemiyorum. Eşim benimle evlenince Müslüman oldu ama ailesi Müslüman değil. Aslında hıristiyan bile değiller dinsiz desem daha uygun olur sanırım. İlk zamanlar sadece yemekleri değil aile yapıları falanda tuhafıma gidiyordu ama alıştım şimdi. Bir çok şeyi görmezden geliyorum yoksa midem bulanıyor. Zaten çok sıkı fıkı görüşmüyoruz. Öyle samimi değiller. Uzak duruyorlar. Benimde işime geliyor.
canım eşin de müslüman olmuş . çok sevindim.
nasıl yemekleri yenmeyecek gibi seyla.
hani japonlar olsa anlarım. onların çok ilginç yemekleri var. at eti yiyorlar. çiğ tüketiyorlar üstelik.
takip ettiğim bi blog sahibi var .
belki benim gibi onu takip edenler vardır. geçen yıl kızını kaybetti 8.5 aylık .
türk , aydın söke li kendisi.
onun eşinin yediği yemekleri görüyorum da bazen. midem allak bullak oluyor.
amerikalıların da böyle yemekleri mi var yoksa.
Çocuklar karate okulunda pijama partisinde kaldılar. Sabaha kadar orda olacaklar. Ben hasta olunca evde yemek yapamadım dışarda sushi yedik eşimle sonrada espresso kahve içtik uykum gelmedi bir türlü. Birde İstanbul'da olanlara üzüldüm hala uyuyamadım.
Şimdi uyumaya gidiyorum size hayırlı günler olsun bende bir kaç saat uyumayı deniycem.
canım biz de 31 Aralık gecesi ancak 2 de yatabildik.
olayları sabah öğrendik yalnız .
çocuklar ile çocuk filmi izledik o gece. geç yattılar ilk kez çocuklar.
11 gibi.
biz de oyalanırken saat 2 olmuş.
sabah erkenci bizim çocuklar . 7 oldumu ayaktalar. çok yorgundum pazar sabahı. bi de kahvaltıya gittik 10 gibi. akşam da erken yatamadım yine. bugün yorgunluğum paçamdan akıyor .

yine de çok şükür bugünümüze.
sabah çok soğuktu arkadaşlar burası. -7 şu an. dondum . heryer buz tutmuş . duraktan iş yerime gelirken 2-3 kez kaydım. ama düşmedim şükür. çanağı kıracaktım sabah sabah

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu ben de hikayeni bekliyorum . kısa zamanda yazarsın umarım.
eşine maşallah . ne güzel . sen de cennetlik olmuşsun . çünkü ayetlerde de eşini müslüman etme şartı ile müslüman olmayan başka dinden olan biri ile evlilik yapılabilir diyor. ki sen de zorlamadan sevdirerek onu dolaylı şekilde müslüman yapmışsın .

Amerika da yaşayan hocalarımız var. Türkiye ye dönmüşler ama kesin olarak . orada 15 yıl kadar kalmışlar. anladığım kadarıyla amerikalı kadınlar ve erkekler de aslında çocuklarına çok düşkün. insan olunca zaten evlat sevgisi de aynı olabiliyor. yani acaba kayınvalidenin kendi yapısı ile kaynaklı olabilir mi böyle oğluna düşkün olmayışı

Canim benim.kaynanam da temizdir, o konuda.cok sukur sorun yasamiyorum. Ye.ekleri ise gidince ben yapiyorum sorun halloluyor. Zaten benim ailemde esimin ailesi de ayni sehirde, 3 gun orda 3 gun annemlerde kaliyorum ikiye bolununce zaman cabuk geciyor.

Canim hayattan umutsuz gibi bir mesaj yazmis. Senin alinacagin birsey yok bence, uzerinde durma
benim kaynanam da temzilik hastası diyebilirim. bi de simerti hastası kendisi .

selam kızlar...
akşam yemekte kuru fasulye yaptım..Günlerdir susuz yemek yemekten kurudum:KK70::KK70:bi iyi geldi sormayın:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:kk77::kk77::kk77:
1 tabak kuru fasulye
yarım kase şehriye çorbası
2 tane içli köfte
salata yoğurt
:kk77::kk77::kk77:

bu birkaç gün yürüyüş yapamadım..Yürüyüş yolum karlı ve buzlu.spor ayakkabılarla zaten yürünmez botlarla da ayağım ağrıyor..regl de eklenince 2-3 gün evde olucam artık..:KK51::KK51:

şimdi de sade sodam:KK50:
fazla kaçmış akşam yemeği sanki sersum.
2 çeşit ve az alsan bu menuden iyiydi. yarım kuru , 2 köfte gibi
ya da yarım şehriye , 2 köfte gibi.
dikkat et . yürüyüş yapcam diye karlı havada. Allah koruun.

kızlar size birşey sormak istiyorum diyetle alakası yok ama nasılsa burada aile gibi olduk hepimiz

dün akşamüstü bir arkadaşıma yeni yıl mesajı yazdım. kullandığım cümleler çok klasikti.

''Yeni yılın; sana, ailene ve sevdiklerine mutluluk, huzur sağlık getirmesi dileğimle. Mutlu yıllar...''

kendisi bana gecenin 4.37'sinde mesaj atmış aynen şunu yazmış.

''Sabada ama çok zor olacak o''

sabaha karşıdan beri düşünüyorum ama tam olarak ne demek istediğini çözemedim. tarafsız düşünemediğim için kendi işime gelen yana çekiyorum gibi geldi bana
canım belki arkadaşın olan olaylardan etkilenmiş ve Türkiye nin durumu hakkında karamsar düşünmüş .
ona istinaden yazmıştır. ama sabaha karşı da mesaj yazmasa iyiymiş. ben cıcık olurum belli saatten sonra telefonun ciklemesine. ki tuşlu telefonum. watsahp falan yok içinde.

Bakayım canım pcye geçtiğimde link bulursam atarım sana :)

Uyuyamıyorum gece :KK43: hele bir de garip bir alışkanlık edindim sevdiğim kişi nette ise elimde telefon olmasa dahi uyanıp duruyorum yatakta dönüyorum sabah bir bakıyorum benm uyku ile cebellestigim sırada adam uyanikmis. Garip bir huy oldu bende

Geçmiş olsun canım şu durumda iyileşmek daha önemli zaten 2-3 kg daha versen yeter sana eh onu da zamana bolsen De olur

Geçmiş olsun canım

Bir adet oğlak burcu inadı ile yükselen akrep kararlılığı :KK70:

Şaka bir yana canım bende bilmiyorum ama hissetmiyorum kendimi ama daha önce kaç kere bugün başlayıp ertesi gün bozduğum diyetim oldu bu sefer iradem tam demek ki zamanı bu zamanmis benim için
bnde de koc burcu inadi var kizz bnde diyetteyim ama seninki tabi basks cok az yedgin icin bide ask yasiosun cnm ya ondandir :))

bnde de koc burcu inadi var kizz bnde diyetteyim ama seninki tabi basks cok az yedgin icin bide ask yasiosun cnm ya ondandir :))
ben de koç burcuyum.
özelliklerini taşıyorum.
normalde ve genelde muhlis biriyim. ama sabrım taştığında da gözüm malesef bi şey görmüyor:duduk::duduk:

Bir formülü varsa canım ben de isterim ben çok acikinca elim ayağım titriyor resmen

zamanla midenin kapasitesi de azalıyor canım

canım belki arkadaşın olan olaylardan etkilenmiş ve Türkiye nin durumu hakkında karamsar düşünmüş .
ona istinaden yazmıştır. ama sabaha karşı da mesaj yazmasa iyiymiş. ben cıcık olurum belli saatten sonra telefonun ciklemesine. ki tuşlu telefonum. watsahp falan yok içinde.

arkadaş ne zaman sarhoş olsa benm bir sürü durumlarımı beğeniyor genelde gece yarısı oluyor buda 3-4 falan

aşığım ama hapı yutmuş bir şekilde.

aşık olduğum adam evli ve gururum asla ona yaklaşmaya izin vermiyor. arkadaşım ama önemli gün dışında attğım mesaj sadece 2. daha fazlasına içim el vermiyor. başkası olsa benim yerimde adamla konuşmak için kırk takla atardı diye dşünüyorum ama ben yapamıyorum yakışmıyor. ona aşık olduğumda evli olduğunu bilmiyordum. kendisi de kandırma yöntemine gitmedi beni. rüyalarımda görüyorum deli gibi haftanın 3-4 günü abartısız ama yasak olduğunu da biliyorum :(

zamanla midenin kapasitesi de azalıyor canım

arkadaş ne zaman sarhoş olsa benm bir sürü durumlarımı beğeniyor genelde gece yarısı oluyor buda 3-4 falan

aşığım ama hapı yutmuş bir şekilde.
kız kime aşıksın.
sevğilin mi var.

aşık olduğum adam evli ve gururum asla ona yaklaşmaya izin vermiyor. arkadaşım ama önemli gün dışında attğım mesaj sadece 2. daha fazlasına içim el vermiyor. başkası olsa benim yerimde adamla konuşmak için kırk takla atardı diye dşünüyorum ama ben yapamıyorum yakışmıyor. ona aşık olduğumda evli olduğunu bilmiyordum. kendisi de kandırma yöntemine gitmedi beni. rüyalarımda görüyorum deli gibi haftanın 3-4 günü abartısız ama yasak olduğunu da biliyorum :KK43:
ay kız Allah iyiliğini versin
yaşın genç ve sen evli adama aşık olmuşsun şekerim ya.
nolcak şimdi.
olmaz ama.
adamın çocuğu var mı
sana meyillendi mi aşık mi etti.

kız kime aşıksın.
sevğilin mi var.

sevgilim yok canım

ay kız Allah iyiliğini versin
yaşın genç ve sen evli adama aşık olmuşsun şekerim ya.
nolcak şimdi.
olmaz ama.
adamın çocuğu var mı
sana meyillendi mi aşık mi etti.

aramızda en fazla 10 yaş falan vardır canım 2 çocuğu var dünyalar tatlısı ikisi de.
yok tatlım bana karşı bir meyili olmadı allah için düzgün adam karakterli bodurhan. biz kaza ile tanıştık sayılır görür görmez aşk benimkisi. sonradan öğrendim evli olduğunu. ama aşık olmuştum tabi. blmiyor kendisi olmayacak birşey benle ölene kadr gidecek bu sır mezara girecek .

sevgilim yok canım

aramızda en fazla 10 yaş falan vardır canım 2 çocuğu var dünyalar tatlısı ikisi de.
yok tatlım bana karşı bir meyili olmadı allah için düzgün adam karakterli bodurhan. biz kaza ile tanıştık sayılır görür görmez aşk benimkisi. sonradan öğrendim evli olduğunu. ama aşık olmuştum tabi. blmiyor kendisi olmayacak birşey benle ölene kadr gidecek bu sır mezara girecek .
ah kuzum ya.
platonik olmuş seninki.
sen bu şeyi unut en iyisi. takibi vs bırak face den vs den. görüşme . konuşma. sonu yok .

sana da yazık .

Canim
sevgilim yok canım

canin iinsallah karsina oyle biri cikar ki onu unuttursun
Ayaklarini yerden kessin

ah kuzum ya.
platonik olmuş seninki.
sen bu şeyi unut en iyisi. takibi vs bırak face den vs den. görüşme . konuşma. sonu yok .

sana da yazık .

yok kuzum kesinlikle mesajlaşma vs yok aramızda ama ne zaman sarhoş olsa o gece benim durumlarımı beğeniyor gecenin bir köründe hemde ümüğünü sıkasım geliyor o zaman

Canim

canin iinsallah karsina oyle biri cikar ki onu unuttursun
Ayaklarini yerden kessin

amin canım inşallah.

Back
X