Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım bende fırın yemeği düşünüyorum bezelyeli top köfteli türlüye benziyor kendim pratik uydurduğum bişey eşim ondan istedi patlıcanımda var karnıyarıkta düşündüm aslında, kıyma çıkardım öğlen eve gideyim bakalım ayarlarım :KK66: yanına da pilav muhtemelen firik pilavı yaparım
şimdiden afiyet olsun canım.
firik pilavı hiç yemedim. bizim buralarda pek yapılmayan bi şey . güzeldir eminim.
sen nasıl yapıyorsun . sade mi.
sen yazınca netten baktım da bi kaç çeşit yapıyorlar

şimdiden afiyet olsun canım.
firik pilavı hiç yemedim. bizim buralarda pek yapılmayan bi şey . güzeldir eminim.
sen nasıl yapıyorsun . sade mi.
sen yazınca netten baktım da bi kaç çeşit yapıyorlar
Canım ben az bulgurla yapıyorum, bol tereyağlı şehriyeli, çok güzel olur, hatta az da et suyu koyarım harika olur

Canım ben az bulgurla yapıyorum, bol tereyağlı şehriyeli, çok güzel olur, hatta az da et suyu koyarım harika olur
ben de bulgur ile şehriyeli yapıyorum. öyle güzel oluyor bulgur pilavı . ama firiğ bulguru başka bi şeymiş. kendinin aroması varmış .

ben de bulgur ile şehriyeli yapıyorum. öyle güzel oluyor bulgur pilavı . ama firiğ bulguru başka bi şeymiş. kendinin aroması varmış .
Evet canım böyle yanık gibi sanki ama çok güzel bir aroma, bence seversin, akşam çekeyim foto atayım size inşallah

selam kızlar...eşimi yolladım geldim..Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...
sabah
:kk77::kk77::kk77:
1 kuru pasta tuzlu
çayy

öğlen
ton balıklı salata
yoğurt

şimdi gelince acıktım 2 dilim peynir zeytin

selam kızlar...eşimi yolladım geldim..Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...
sabah
1 kuru pasta tuzlu
çayy

öğlen
ton balıklı salata
yoğurt

Allah kavuştursun canım en kısa zamandan tekrar canım

Selam kizlar 4 gundur Fort Lauderdale deydim. doguma yardim ettim cok guzeldi. kac cocuk dogurdum hic bu kadar yakindan gormemistim. tam bir mucize. oyle korkunc falanda degildi. tertemizdi kanli falan degildi bebekde cok guzel masallah.
4 gundur evde olmadigim icin yediklerime dikkat edemedim ne buldumsa duzensiz bir sekilde yedim. kilo almamisim gerci ama spor falanda yapamadim. hayirlisi artik.
bu sabahda hafif bir kahvalti yapip ciktim evden.
gecmis mesajlari okuyamadim kilo verenleri tebrik ederim. ben ayniyim halaa

Allah kavuştursun canım en kısa zamandan tekrar canım

canım Allah kavuştursun inşaallah :)
Amin kızlar....:dua::dua::dua::dua::dua:
Selam kizlar 4 gundur Fort Lauderdale deydim. doguma yardim ettim cok guzeldi. kac cocuk dogurdum hic bu kadar yakindan gormemistim. tam bir mucize. oyle korkunc falanda degildi. tertemizdi kanli falan degildi bebekde cok guzel masallah.
4 gundur evde olmadigim icin yediklerime dikkat edemedim ne buldumsa duzensiz bir sekilde yedim. kilo almamisim gerci ama spor falanda yapamadim. hayirlisi artik.
bu sabahda hafif bir kahvalti yapip ciktim evden.
gecmis mesajlari okuyamadim kilo verenleri tebrik ederim. ben ayniyim halaa
Mucizeye tanık olmak apayrı bir güzelliktir ne mutlu sana:KK68:

Sabah
2 kayısı
Çeyrek kaşarlı sucuklu pide
Limonlu çay

Öğlen birşey yiyemedim, mide bulantıları baş etmeye çalıştım

Akşam
Bir kase yoğurtlu makarna, modemi bastırması için yemeğe çalışacağım

Biraz da meyve yerim. Yarım.muz yarım elma

sabah
1 kuru pasta tuzlu
çayy

öğlen
ton balıklı salata
yoğurt

allah kavustursun cnimcim

Kizlar bnde sabah 2 dilim hindi fumeye coklek sarmistim 2 ceviz bikax bademle yedum
Oglen
Azcikk tavuk doner yedim
Ara
Nescafe ictim
2 kare bitter yuzde 85 ve islenmemis seker kamisindan yapilan seker var icinde azcik
Aksam
2 dilim.tam bugday ekmek arasi hindi fumeli lorlu sandvic bir kase yogurt bioac badem

akşam yemeği yemedim..geldiğimde acıkmıştım taze ekmeğin ucundan kopardım içine peynir zeytin koyup yedim(çok küçük bir parça)
3 tane de mercimek köftesi
sonrasında tıkandım..az önce de kızım kahve yaptı onu içtik yanında 1 kare bitter..

İyi akşamlar kızlar..ara ara gelip okuyorun sizleri ama iş yazmaya gelince vazgeçtim.çünkü hep sabah diyete başlayıp akşama bıraktım.o kadar çok kilo aldım ki.diyet yok,hareket yok bir de panik atak yüzünden ilaç alınca kilo üzerine kilo ekledim.tüm vücudum ağrıyor kilom yüzünden.bir yerden başlamam gerek artık.çok üzgünüm ama böyle devam ederse daha kötü olucam.en azından menülerimi paylaşsam kendime çekidüzen vermiş olurum.yarın görüşmek üzere...

ara

yeşilçay
sade Nescafe

Akşam

Screenshot_2018-04-02-23-17-36-474.webp

Ara

Screenshot_2018-04-02-23-17-28-490.webp

Screenshot_2018-04-02-23-17-22-393.webp

Back
X