Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah kuzum.
sanıyorum spor ile sıkılaşınca memnunun kaldım kendimden
spor yapmasaydım. karnım ve yanlarım lık lık oluyordu. o yüzden daha da zayıflamak istiyordum. ama şimdi memnunum böyle.
ramazanda kilo veriyorum 3-4 kilo kadar . o oluyor her yıl .
Merak etmeyin kızlar sizin giden kilolar ramazanda bana geliyor hersene ramazanda 5-6 kilo alıyorum bu sene yapmayacağım inşallah ben yemeyeceğim kocamda yemesin iyi alıştı o da alıyor ikimizde almayalımBende ramazanda 1-2kilo veriyorum
Ramazana 56 ile girmek istiyorum ki bayramda 54 olayım.
canım benim . teşekkür ederim.harika canm tek kelimeyle
canımcım. aslında mideni dinlendirmek önemli.Merak etmeyin kızlar sizin giden kilolar ramazanda bana geliyor hersene ramazanda 5-6 kilo alıyorum bu sene yapmayacağım inşallah ben yemeyeceğim kocamda yemesin iyi alıştı o da alıyor ikimizde almayalım![]()
Harika gorunuyorsun, bu fiziği korumaya calis
Maşallah sana canım
afiyet olsun diyelim canım. yemişsin . öğlene bari yoğurt yesen . meyve ile . sen seviyorsun öyle şeyleri benim gibi.Sabah toplantı vardı kızlar kahvaltılıydı son anda gönderdi beni müdür, ekmeği fazla kaçırmadan orda güzel bir kahvaltı yaptım 9 buçuk gibi
Şimdi acıktım evden de yaptığım simitlerden falan getirdim öğlen uğrayıp onları yerim heralde çayla dışardan bişey yemek istemiyorum
kuzum yanımda yoğurt yok aslında fırsat bulursam aşada bim var ordan alabilirm bir meyveli yoğurt, kendimi öyle yorgun hissediyorum sana anlatamam, iş te hiç bitmiyorafiyet olsun diyelim canım. yemişsin . öğlene bari yoğurt yesen . meyve ile . sen seviyorsun öyle şeyleri benim gibi.
canım ya.kuzum yanımda yoğurt yok aslında fırsat bulursam aşada bim var ordan alabilirm bir meyveli yoğurt, kendimi öyle yorgun hissediyorum sana anlatamam, iş te hiç bitmiyorAllah başka sıkıntı vermesin
Ben de kilo bildirip menü bildirmesem keşke:))ben girmiyorum kilo bildirimine .
sadece menü bildiriyorum.
kendimi böyle kabul ettirdim şükür ki. .![]()
Demirleke sanırım ideal, k ilosunda
1.70 boy, 55 kilo bir manken kendisi![]()
hahahahBen de kilo bildirip menü bildirmesem keşke:))
Hadi hep beraber onu dışlayalım
Şaka yapıyorum tabii ki![]()
insallah cnim bnde hep hayal ediyorum zayif kisilere bakiyorumcanım benim . teşekkür ederim.
sen de inşallah istediğin kiloya , vucuda kavuşacaksın az kaldı. devam .
Aminn canım..Allah böyle ayrılık versin ne diyelimAllah yardımcın olsun canım sen geldin zaten aklımaaRabbim kimseyi anasız babasız bırakmasın
Canım alıyoruz da veriyoruzz da sıkma canını, haftaya verirsin inşallah![]()
ondandır tabii canım hem wc sorunu hem regl..Günaydın, kandiliniz mübarek olsun
Rumuz sarfansari
Başlangıç 60
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57.3
Fark ++200
Hedef 54
3 gundur tuvalete çıkamadım ve 2 gün sonra regl olacağım. Onun mu sıslığı var anlamadim. Bu hafta baya dikkat etmistim.
O fasulyeden canım@demirleke vardı bir de
Bir pil alıp göndereceğim ona:))
kızlar beni biraz da gaza getiren şeyler .
nedense bi kaç gündür sosyal medya da .
fıstık gibi mankenleri gördüm.
yani karşıma çıktı çıktı durdu.
dedim yani bu işte bi iş var .
bu gacılardan neyim eksik.
ben de fit olcam .
öyle yani . tamamen kıskançlık sonucu olmuş bi şey
mumkünse biraz daha squat. plates. yaparak daha da fit olmak istiyorum.
suyunu çıkarmadan daha fit ...![]()
Listeye girmek istemiyorsan zorunlu değil tabiikideBen de kilo bildirip menü bildirmesem keşke:))
Listeye girmek istemiyorsan zorunlu değil tabiikide..Ama cuma yarışına gircem ben de varım diyorsan yazıcaksıınnn
![]()