Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

30697956_10156341108178057_995517088067364894_n.jpg

ah kuzum.
sanıyorum spor ile sıkılaşınca memnunun kaldım kendimden
spor yapmasaydım. karnım ve yanlarım lık lık oluyordu. o yüzden daha da zayıflamak istiyordum. ama şimdi memnunum böyle.
ramazanda kilo veriyorum 3-4 kilo kadar . o oluyor her yıl .

Bende ramazanda 1-2kilo veriyorum
Ramazana 56 ile girmek istiyorum ki bayramda 54 olayım.
Merak etmeyin kızlar sizin giden kilolar ramazanda bana geliyor hersene ramazanda 5-6 kilo alıyorum bu sene yapmayacağım inşallah ben yemeyeceğim kocamda yemesin iyi alıştı o da alıyor ikimizde almayalım :KK48:

Merak etmeyin kızlar sizin giden kilolar ramazanda bana geliyor hersene ramazanda 5-6 kilo alıyorum bu sene yapmayacağım inşallah ben yemeyeceğim kocamda yemesin iyi alıştı o da alıyor ikimizde almayalım :KK48:
canımcım. aslında mideni dinlendirmek önemli.
ramazanın bence özelliği bi . mide ve tüm vucut bi dinginliğe giriyor.
o dönemde iftar ve sahurda çok yüklenmeden yemek lazım.
yağlı , hamurlu yemekler yerine. genelde ikram sofraları böyle oluyor ramazanda.

biz gitmiyoruz bi yere. ya okulumuzun ya da eşimin arkadaşları topluca yapıyor böyle. o da restorant gibi yerlerde oluyor .

evde çorba , taze fasülye
çorba , bamya.
çorba , çorba.

çok fazla yüklenmez eşim de kendine.
ama mutlaka kahvaltılık olur . ben bazen yemek yemek istemem kahvaltı yerim daha çok iftarda. sahurda zaten yemek yemez eşim de.
kahvaltı arar .

bir de sahur ve iftar yemeklerinde mutlaka meyve doğrarım sofraya. karpuz , şeftali. bunlar bizim standadımız oldu artık.

kızlar beni biraz da gaza getiren şeyler .
nedense bi kaç gündür sosyal medya da .
fıstık gibi mankenleri gördüm.
yani karşıma çıktı çıktı durdu.
dedim yani bu işte bi iş var .
bu gacılardan neyim eksik.
ben de fit olcam .
öyle yani . tamamen kıskançlık sonucu olmuş bi şey
mumkünse biraz daha squat. plates. yaparak daha da fit olmak istiyorum.

suyunu çıkarmadan daha fit ...:KK53::KK53:

Sabah toplantı vardı kızlar kahvaltılıydı son anda gönderdi beni müdür, ekmeği fazla kaçırmadan orda güzel bir kahvaltı yaptım 9 buçuk gibi
Şimdi acıktım evden de yaptığım simitlerden falan getirdim öğlen uğrayıp onları yerim heralde çayla dışardan bişey yemek istemiyorum

Sabah toplantı vardı kızlar kahvaltılıydı son anda gönderdi beni müdür, ekmeği fazla kaçırmadan orda güzel bir kahvaltı yaptım 9 buçuk gibi
Şimdi acıktım evden de yaptığım simitlerden falan getirdim öğlen uğrayıp onları yerim heralde çayla dışardan bişey yemek istemiyorum
afiyet olsun diyelim canım. yemişsin . öğlene bari yoğurt yesen . meyve ile . sen seviyorsun öyle şeyleri benim gibi.

afiyet olsun diyelim canım. yemişsin . öğlene bari yoğurt yesen . meyve ile . sen seviyorsun öyle şeyleri benim gibi.
kuzum yanımda yoğurt yok aslında fırsat bulursam aşada bim var ordan alabilirm bir meyveli yoğurt, kendimi öyle yorgun hissediyorum sana anlatamam, iş te hiç bitmiyor :( Allah başka sıkıntı vermesin

kuzum yanımda yoğurt yok aslında fırsat bulursam aşada bim var ordan alabilirm bir meyveli yoğurt, kendimi öyle yorgun hissediyorum sana anlatamam, iş te hiç bitmiyor :KK43: Allah başka sıkıntı vermesin
canım ya.
havalar düzeldi artık . belki daha iyi hissedersin bi kaç güne.

Allah yardımcın olsun canım sen geldin zaten aklımaa :cry: Rabbim kimseyi anasız babasız bırakmasın
Aminn canım..Allah böyle ayrılık versin ne diyelim:dua::dua::dua:
Canım alıyoruz da veriyoruzz da sıkma canını, haftaya verirsin inşallah :KK66:
:KK5::KK5:

Günaydın, kandiliniz mübarek olsun

Rumuz sarfansari
Başlangıç 60
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57.3
Fark ++200

Hedef 54

3 gundur tuvalete çıkamadım ve 2 gün sonra regl olacağım. Onun mu sıslığı var anlamadim. Bu hafta baya dikkat etmistim.
ondandır tabii canım hem wc sorunu hem regl..:KK66:

@demirleke vardı bir de
Bir pil alıp göndereceğim ona:))
O fasulyeden canım:KK66:kızın ihtiyacı yok ki. :KK70::KK70::KK70: @demirleke bizim muhabbet ortağımız:KK36::KK36:

kızlar beni biraz da gaza getiren şeyler .
nedense bi kaç gündür sosyal medya da .
fıstık gibi mankenleri gördüm.
yani karşıma çıktı çıktı durdu.
dedim yani bu işte bi iş var .
bu gacılardan neyim eksik.
ben de fit olcam .
öyle yani . tamamen kıskançlık sonucu olmuş bi şey
mumkünse biraz daha squat. plates. yaparak daha da fit olmak istiyorum.

suyunu çıkarmadan daha fit ...:KK53::KK53:
:KK8::KK8::KK9::KK9:

Ben de kilo bildirip menü bildirmesem keşke:))
Listeye girmek istemiyorsan zorunlu değil tabiikide:KK66:..Ama cuma yarışına gircem ben de varım diyorsan yazıcaksıınnn:KK20::confused:

selam kızlar...ayy bugün çok yorucu ve stresliydi..belim yüzünden bu ağır cihazları kullanamıyordum ya ben,onun için heyet raporu almak için başvurmuştum..Vermezler uğraştırırlar diye çok stresliydim ..Ama boşuna stres yapmışım..heyetteki dr dedi zaten ortada bunun için heyet raporuna ne gerek şefiin bile insiyatif gösterir..Ama gel gör ki ben de elimde resmi bir şey olsun istedim kimse laf söyleyemesin..Ohh çok şükür kızlar aldım...1 yıl rahatım..seneye kim öle kim kala:confused::confused::confused:

6 km yürümüşüm..ayakta bekle sert zeminde otur bayaa yoruldum..Ama deydi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sabah
:kk77::kk77::kk77:
1 elma
yarım dilim ekmek arası zeytin

öğlen
kabak yemeği
yoğurt
mercimek çorbası

akşam
1 karnıyarık
3-4kaşık bulgurlu sulu köfte
yoğurt
turşu

çay demledim şimdi onun yanında da avuç içim kadar tatlandırıcılı yaptığım sütlü muhallebi..

13.04.2018 TARİHLİ LİSTEMİZ

1. HAYALLPERİSİ % 1.565 :nazar::nazar::nazar::KK200:

2.AAADDDAAA % 0.31:KK200:

3.FİCANS 0,27:KK200:

4.NADALVANOS %0,266:KK200:

AYNI KALANLAR

SVLTR:KK200:

OKUYUCU:KK200:

KİLO ALANLAR

SERSUM 0.721:KK200:

SARFANSARİ 0.35:KK200:

Önce 1. mizi sonra burda olduğunuz için hepinizi tebrik ederim kızlar haftaya bol eksili bir liste olur inşallah

Back
X