Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun canım tahin pekmeze devam et soğanın içine bal koy bi de tereyağı az erit soğuyunca içine pekmez koyabilirsin canım
Safransari Safransari canım sana da tavsiye ederim
Tahin pekmezi bilmiyordum.
Ama ona bir bulaşıkçı tabağın dibini görmeden birakamiyirum :( çok seviyorum

Tereyağ pekmez bizim kucuken annemin yaptığı ilaç. Ben de kızıma çok yaparım kendime de yaparım öksürük başlayınca. Bugün onu da yapayim

Tahin pekmezi bilmiyordum.
Ama ona bir bulaşıkçı tabağın dibini görmeden birakamiyirum :( çok seviyorum

Tereyağ pekmez bizim kucuken annemin yaptığı ilaç. Ben de kızıma çok yaparım kendime de yaparım öksürük başlayınca. Bugün onu da yapayim
Tahin pekmezi demirleke çok seviyor diye yazmıştım içinde pekmez var diye iyi gelir diye

akşama ne pişirceksiniz kızlar
Dün yazmışsın ama ben bugün yazayım
Yeşil mercimek yemeği renkli makarna yoğurtlu havuç mor lahana koca tencere buğday haslayıp buzluğa attım yeşil mercimek tende 1 poşet salata fln yapmak için 2 tane kırmızı pancar hasladım 15 20 dk gazı gitsin diye yarın rendeleyip salata yapıcam

Bugün kü yediklerim.menü denmez ama :))
Sabah yarım salatalık
Yarım havuç
Yarım domates
Azıcık kaymak
Birtane pooğaça

Az önce de
Aç karnına brokoli suyu
Yarım saat sonra aç dereotu

bir kase çorba
Bir kase brokoli yorğurtlaması
Bir porsiyon ekmek kadayıfı :(
Birtane simit gece simit poğaça gördüm rüyamda eşimde bir dünya getirmiş ekmekçi :))

Pırasa da pişirdim ama yetişmedi çok acıkınca yedim yemeği

Aç yine brokoli suyu içmem lazım birazdan da tok karnına aynısefa çayı yapıcam propolis te aldı eşim inşallah şifa olur bugün daha iyiyim

Bir kaç saat sonra da pırasa yerim

Dün yazmışsın ama ben bugün yazayım
Yeşil mercimek yemeği renkli makarna yoğurtlu havuç mor lahana koca tencere buğday haslayıp buzluğa attım yeşil mercimek tende 1 poşet salata fln yapmak için 2 tane kırmızı pancar hasladım 15 20 dk gazı gitsin diye yarın rendeleyip salata yapıcam
oooff amma şey yapmışsın bugün . yoruldun canım .
ellerine sağlık .
ben de akşam nohut ıslamıştım onu pişireceğim . bulgur pilavı olabilir yanına.
dün gidince hamburger yaptım . resim atayım dur .

1580999765892.webp

Kahvaltı

Tereyağlı omlet
1 dilim ekmek
1 Macar salam
Acı sos
Yarım.kasik peynir

Ara
Kahve küçük bir avuç kuru meyve
Yarım elma

1 kuru dolma
Yarım dilim ekmek tatlısı muhallebili (misafirlikteydim)

Akşam
IMG_20200206_183005.webp

Bugünkü menüm
Sabah 10.30 da
2 yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Az köy peyniri 5 zeytin

13.30 da
Sütlü nescafe
2 kucuk hurma

15.30 da
Yarim kase haşlanmış tavuk üzerine 2 kaşık yoğurt

18.30 da
1.5 kase tavuklu kereviz çorbası
4 5 kaşık yumurtalı ispanak pırasa kavurması

oooff amma şey yapmışsın bugün . yoruldun canım .
ellerine sağlık .
ben de akşam nohut ıslamıştım onu pişireceğim . bulgur pilavı olabilir yanına.
dün gidince hamburger yaptım . resim atayım dur .
Valla bugün yoruldum akşam üstü uyudum 1 saat oğlan geldi gitti başıma anne kalk canım sıkılıyor diye kalktım yemek yedirdim çay demledim eşime yemek verdim dünya kadar bulaşık vardı mutfağı toparlayıp çıktım yemek planı tapmıcam yarına yoruldum çünkü kaynım binada odun kesti eltimle paylaşıp temizledik şuan kahve içip dinleniyorum

Akşam iki kaşık mantı ile pırasa yemeği yedim aç karnına brokoli suyu içtim ardından dereotu midem mide olalı bukadar yorulması am ne hikmetse mide ağrısı karın ağrısı yok bugün hafif sızı vardı oda kayboldu inşallah tamamen geçer karnım hep şiş geziyorum kaç gündür detox kürü yaptım am içmeye yer kalmadı midede

Kızlar ben kilo almışım ya midem ve bağırsak sistemim daha düzelemedi buda kilo olarak kendini gösterdi detoxta yapamadm mideden dolayı içtiğim şeylerle karışmasın diye bağırsağın bildiğiniz kitlendi şuanda bakteri baya sarmış beni ikigünde geçer inşallah da rahatlatın azıcık midem karnım şiş duruyor hala birgün de tamamen geçirecek değil ya beni artılara yazın 61.8 geçen hafta 60.1 müydü unuttum hafızamda zayıfladı ya bu emzirme iyice saflaştırdı beni

Back
X