Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

20200209_181219.webp

Iyi aksamlar kızlar
Akşam 18.00
3 kaşık bulgur pilavı
1.5 kepçe nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Acıbiber

Sabahtan sonra birtane poğaça yedim

Akşam yemeği
Bir porsiyon salata yanında 3 kaşık makarna
İkitane but haşlama
Bir kase brokoli başlaması üzerine 4 kaşık yoğurt

Çay yanında Birtane etipuf
iki tane küp gofret

eşim almışta almış abur cubur ısrarla yediriyor kendisi sigarayı bırakmaya çabalıyor da
Bu arada termal taytımı giydim karnımın ağrısına iyi geldi herzaman rahat yerlerden bu defa zor terliyorum sorun ne acaba suyumu az ictiğimden ki brokoli suları yüzünden normal su içmeye midemde yer kalmıyor 3 gün sonra ara vericem bakalım nasıl olacak

Merhaba arkadaşlar nasılsınız

Ben de akupunktura başladım, haftada 1 gideceğim, ilk haftanın bitiminde gittim ve kilom aynı çıktı, dr galiba çok istemiyorsunuz, ara verelim dedi. Bu hafta da devam ediyorum cuma günü tekrar gideceğim bakalım...
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Nasıl oldu sende etkisi iştah azaltma felan var mı ?
Diyetine uyabiliyor musun ?

Kahvaltı
1 tam buğday unlu krep
Tulum peyniri

Ara
Kahve 1 gün kurusu

Öğle
1 dilim.cavdat ekmeği
Süt kaymağı
1 cay kaşığı bal

Ara
Bitki çayı.
Yari elma

Akşam
2 kepçe kuru bamya çorbası
Yoğurtlu Karnıbahar
1 dilim ekmek

1 bardak sütlü kahve
4-5 badem ceviz

Merhaba arkadaşlar nasılsınız

Ben de akupunktura başladım, haftada 1 gideceğim, ilk haftanın bitiminde gittim ve kilom aynı çıktı, dr galiba çok istemiyorsunuz, ara verelim dedi. Bu hafta da devam ediyorum cuma günü tekrar gideceğim bakalım...
canim belki istemiyor olablirsin kendini diyet diye kasma ben hem yemek hem zayiflamak istiyorum mesela cok zor bir durum cikiuor ortaya😊 sanirim bu isler icin cok istek gerekiyor blemiyorum ama sen kendini uzme. Beslenmenden dolayi mi verememissin neden ayni kalmis bisey dedi mi

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Nasıl oldu sende etkisi iştah azaltma felan var mı ?
Diyetine uyabiliyor musun ?
canim belki istemiyor olablirsin kendini diyet diye kasma ben hem yemek hem zayiflamak istiyorum mesela cok zor bir durum cikiuor ortaya😊 sanirim bu isler icin cok istek gerekiyor blemiyorum ama sen kendini uzme. Beslenmenden dolayi mi verememissin neden ayni kalmis bisey dedi mi

Akupunktura rağmen motivasyonu yakalayamadım,dikkat de etmedim,iştahımı da çok etkilemedi, ilk kez yaptırıyorum, stres mi yaptın dedi Dr, belki de çok istemiyorsun dedi, sen istedikten sonra akupunktur sana yardımcı olacak dedi, olumsuz düşünceler de ödem yapar, kiloyu tutar dedi. Diyet kelimesini kullanmayacağız bakalım, yemeği de tek bir tabakta toplu yememi önerdi, 1 tabakta al ve 2. sefer alma dedi, yemek araları 5 saat olsun falan dedi. Zaten ne yapılması gerektiğini biliyorum ama uygulayamıyorum sorun orada, zamanla olur inşallah

Ben de menümü yazayım
Cumartesi
Sabah pastırmalı yumurta peynir zeytin avuç içi bazlama az tereyağı
Öğlen yarım peynirli gözleme portakal 1 lokma baklava
Akşam fırında domates soslu sebze, pancar salatası yoğurtlu, salçalı makarna
Pazar
Sabah menemen, peynir, zeytin, ceviz, az bazlama tereyağlı, 1 lokma ayva reçeli
Akşam tarhana çorbası, ekşili kabak, salata
Pazartesi
Sabah menemen, peynir, zeytin, yarım avuç içi pankek meyveli az çikolatalı
Akşam kavurma, bulgur pilavı, az turşu, 1 er lokma tatlı, börek

Bende menümü yazayım da bugün
Sabah kavurmalı yumurta çok az yedim midem almadı
Çay içtim

Sonra tabiki acıktım ve helva yedim yiyecek hiçbir şey yoktu malesef kızımın damak ağrısından ağladı durdu dünden beri durup dururken ağlamaya başlıyor
Sonra
İki kaşık salata
Yarım kase çorba
3 kaşık yoğurt yedim

Back
X