- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aralarda soda, türk kahvesi iciyor musun ?Eki Görüntüle 2587616
Iyi aksamlar kızlar
Akşam 18.00
3 kaşık bulgur pilavı
1.5 kepçe nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Acıbiber
Evet canım türk kahvesi çay bitki çayı maden suyu gibi canım istediğimde misafir olduğunda eşlik ediyorumCanım aralarda soda, türk kahvesi iciyor musun ?
Menüme ileveKahvaltı
2 yumurtalı peynirli omlet
1 salam
Çeyrek simit
Ara
2 dilim portakal
2 dilim.elma
Yarım havuç
Öğlen
1 kase ayran aşı
Ara
Filtre kahve
Kuru meyve
Akşam
Yarım palamut
Salata
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Ben de akupunktura başladım, haftada 1 gideceğim, ilk haftanın bitiminde gittim ve kilom aynı çıktı, dr galiba çok istemiyorsunuz, ara verelim dedi. Bu hafta da devam ediyorum cuma günü tekrar gideceğim bakalım...
canim belki istemiyor olablirsin kendini diyet diye kasma ben hem yemek hem zayiflamak istiyorum mesela cok zor bir durum cikiuor ortayaMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Ben de akupunktura başladım, haftada 1 gideceğim, ilk haftanın bitiminde gittim ve kilom aynı çıktı, dr galiba çok istemiyorsunuz, ara verelim dedi. Bu hafta da devam ediyorum cuma günü tekrar gideceğim bakalım...
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Nasıl oldu sende etkisi iştah azaltma felan var mı ?
Diyetine uyabiliyor musun ?
canim belki istemiyor olablirsin kendini diyet diye kasma ben hem yemek hem zayiflamak istiyorum mesela cok zor bir durum cikiuor ortayasanirim bu isler icin cok istek gerekiyor blemiyorum ama sen kendini uzme. Beslenmenden dolayi mi verememissin neden ayni kalmis bisey dedi mi