Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eki Görüntüle 2589074

bugün işe getirdiğim mamalar .
1 de muz eklemeyi düşünüyorum bunlara . bakalım . eğer bunlar fazla gelirse eklemem muz . markete gidip alacağım öğlende

sabah kahvaltım .
2 yağlı gevrek
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta ve biraz bal

Çok güzel mamalar afiyet olsun, bayağı da kar varmış, buraya doğru düzgün hiç yağmadı

Eki Görüntüle 2589074

bugün işe getirdiğim mamalar .
1 de muz eklemeyi düşünüyorum bunlara . bakalım . eğer bunlar fazla gelirse eklemem muz . markete gidip alacağım öğlende

sabah kahvaltım .
2 yağlı gevrek
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta ve biraz bal
Afiyet olsun canım saglıklı besinler😋

20200212_102551.webp

Iyi günler kızlar
Sabah 10.30
2 bardak limonlu su
Tereyağlı omlet
Zeytin
Peynir
Ceviz fıstık
Elma armut mandalina
2 kaşık yoğurt
Tere

Kızlar Merhaba uzun zamandır yoktum. Önce ben Sonra çocuklarım domuz gribi olduk. Kendimize gelmemiz Bayağı zaman aldı Şükür Artık iyiyiz. Hasta Geçen dönemde diyetime dikkat etmediğim den ilaçlardan baldan ve portakaldan verdiğimin bir kısmını geri aldım. Her şeyin başı sağlık, Yapacak bir şey yok Tekrar Diyete devam etmeye başladım. Yine ketojenikte devam edeceğim. Hatta bu sefer. Aradaki zaman kaybına tolere etmek için if yapmayı düşünüyorum. Keto artı if daha çabuk yanıt veriyor. Hepinize selamlar.

Kızlar Merhaba uzun zamandır yoktum. Önce ben Sonra çocuklarım domuz gribi olduk. Kendimize gelmemiz Bayağı zaman aldı Şükür Artık iyiyiz. Hasta Geçen dönemde diyetime dikkat etmediğim den ilaçlardan baldan ve portakaldan verdiğimin bir kısmını geri aldım. Her şeyin başı sağlık, Yapacak bir şey yok Tekrar Diyete devam etmeye başladım. Yine ketojenikte devam edeceğim. Hatta bu sefer. Aradaki zaman kaybına tolere etmek için if yapmayı düşünüyorum. Keto artı if daha çabuk yanıt veriyor. Hepinize selamlar.
Çok geçmiş olsun canım sağlık başta gelir tabi tekrar verirsin olsun canım

Back
X