Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar Merhaba uzun zamandır yoktum. Önce ben Sonra çocuklarım domuz gribi olduk. Kendimize gelmemiz Bayağı zaman aldı Şükür Artık iyiyiz. Hasta Geçen dönemde diyetime dikkat etmediğim den ilaçlardan baldan ve portakaldan verdiğimin bir kısmını geri aldım. Her şeyin başı sağlık, Yapacak bir şey yok Tekrar Diyete devam etmeye başladım. Yine ketojenikte devam edeceğim. Hatta bu sefer. Aradaki zaman kaybına tolere etmek için if yapmayı düşünüyorum. Keto artı if daha çabuk yanıt veriyor. Hepinize selamlar.
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda vermeyi de nasib eder inşallah

Akşam yemeği
Valla ne desem bilemedim kızılacak işler yaptım lahmacun yaptım :)))
Bahadır yapmıyordum eşimde sevindi yap annemler falan hep beraber yeriz dedik ben aramayı unuttum onları derken kapı çaldı onlar :) ben aramadan geldiler yardım ettiler ama bittim yav
İkitane lahmacun
Ve salata yedim
Çay içtim ayran yapamadm yoğurdum kalmamış

Karataya başlamadım henüz spora başladım düzenli olarak çok hantallaşmıştım zımba gibi oldum biraz biraz 🏋️‍♀️🤸‍♀️🤾‍♀️🚴‍♀️

@demirleke şalgam aldım 5 lt alırken sen geldin aklıma 😊boğaz enfeksiyonları ve ağız içi bakteri oluşumuna engel oluyormuş eşim içerdi çok ben yeni başladım kızımda oğlum içemedi acı🥵🤣birde sade lahana turşusu kurdum turşum bitmek üzereydi onuda probiyotik için 👌👍

Akşam yemeği
Valla ne desem bilemedim kızılacak işler yaptım lahmacun yaptım :)))
Bahadır yapmıyordum eşimde sevindi yap annemler falan hep beraber yeriz dedik ben aramayı unuttum onları derken kapı çaldı onlar :) ben aramadan geldiler yardım ettiler ama bittim yav
İkitane lahmacun
Ve salata yedim
Çay içtim ayran yapamadm yoğurdum kalmamış
Olsun canım sende bendensin bende yiyorum ara sıradan bişey olmaz hele evde yapılandan ne kattığını biliyon en azından afiyet olsun canım😋🤗

Bir tekrar daha yapınca neler değiştiğini anlatıcam brokoli kürü ile baya bir fark var her türlü detaylı anlatmayı düşünüyorum ikiyüne başlarım ama bu arada soğan kürü de uygulamak istiyorum ara verdim şuan brokoli kürüne zayıflama amaçlı yapmamıştım ama farklı etkileride oldu dayanamdm yazayım dedim

Karataya başlamadım henüz spora başladım düzenli olarak çok hantallaşmıştım zımba gibi oldum biraz biraz 🏋️‍♀️🤸‍♀️🤾‍♀️🚴‍♀️

@demirleke şalgam aldım 5 lt alırken sen geldin aklıma 😊boğaz enfeksiyonları ve ağız içi bakteri oluşumuna engel oluyormuş eşim içerdi çok ben yeni başladım kızımda oğlum içemedi acı🥵🤣birde sade lahana turşusu kurdum turşum bitmek üzereydi onuda probiyotik için 👌👍
canım afiyet olsun . ben de içiyorum her gün ama dikkat et . tuzlu bi içecek ve çok şişiriyor insan
davul gibi geziyorum desem yeridir .
yarı yarıya su ile seyreltiyorum ama yine de 2 bardak öyle içsem bile . yine de şişkinlik yapıyor hissediyorum.
bi de tahin pekmez benim iştahı açtı.
sürekli tatlı yiyorum .
bu sabah kahvaltıda 3 tulumba tatlısı . 1 havuç . 1 avuç fındık yedim .
tulumba tatlısını hiç yemem oysa . adet dönemine yakın olabilir ama şu an öyle bi durum da yok .

spor yapmana çoook ama çoook sevindim kuzum . hareket her şeydir . ama hareket derken ev işini kastetmiyorum .
ben de hep çok hareketli oldum . yaradılışım

Ama şunu unutma ki ev işi insanı yorarken . spor , plates , yoga insanı dinlendirir . yatıştırır . rahatlatır .

günaydın genç kızlar . :confused:

nasılsınız
benim işlerim biraz karışık . biraz yoğun . değişik .

evde de iki akşamdır çocuklar huysuzluk çıkarıyor .
ortanca beni sevmedin onu sevdin diye pürüz oluyor . onunla oynadın benimle oynamadın . kıskançlık krizlerinde şu aralar .
onun yüzünden akşam stresli geçiyor iki akşam .
çok da uzatıyor . hüngür hüngür ağlıyor .
oysa sarmaş dolaş oluyorduk .

akşam yemeğim . sürekli ağzıma bisküvi . çikolata, havuç . elma , smothiiii (ıspanak , su , muz )
yani iş çıkışı hep böyleyim . malesef
çok düzensiz yiyorum . çünkü aç oluyorum ve yemek de hazır olmayınca ne bulduysam mideye.
kv dem burdayken öyle değildim . çok düzenliydi yeme rutini . kimse yokken ben ben değilim . çok saçmalıyorum . düzene girmek için şuraya yazıyorum . bu akşamdan itibaren artık hanım hanımcık yiycem . düzgünce yiycem . oturup yemeğim hazır olana kadar bekleyeceğim . :rapci::rapci::rapci:

Kahvaltımı yazayım
3 zeytin
Yarım salatalık
Birtane çarliston biber
4 tane çubuk peynir
Kavurmalı yumurta
Bir dilim ekmek
Ve çay
Kızı yedirmekten domates salatalık yiyemedim çok tabakta duruyor muhtemelen gün içinde git gel yerim :) maksat ağz8m dolu olsun tatlıya yanaşmayım

Herkese merhabalar
Bu aralar heyheylerim uzerimde modum dusuk sorun sadece diyet degil her sey batıyor
Bu hafta listeye girmicem biraz ara vermek istiyorum
Kilo hedefimi tutturamadım bugün evlilik yildonumumuz
Aklımda bikac bisey var sağlık ve diyet için
Brezilya cevizi tüketmeyi düşünüyorum tiroide iyi geliyormuş
Diyet için vitamin takviyeli bisey var alabilir ve denersem size de söylerim biraz pahalı
Benden böyle işte...

canım afiyet olsun . ben de içiyorum her gün ama dikkat et . tuzlu bi içecek ve çok şişiriyor insan
davul gibi geziyorum desem yeridir .
yarı yarıya su ile seyreltiyorum ama yine de 2 bardak öyle içsem bile . yine de şişkinlik yapıyor hissediyorum.
bi de tahin pekmez benim iştahı açtı.
sürekli tatlı yiyorum .
bu sabah kahvaltıda 3 tulumba tatlısı . 1 havuç . 1 avuç fındık yedim .
tulumba tatlısını hiç yemem oysa . adet dönemine yakın olabilir ama şu an öyle bi durum da yok .

spor yapmana çoook ama çoook sevindim kuzum . hareket her şeydir . ama hareket derken ev işini kastetmiyorum .
ben de hep çok hareketli oldum . yaradılışım

Ama şunu unutma ki ev işi insanı yorarken . spor , plates , yoga insanı dinlendirir . yatıştırır . rahatlatır .
Günde 1 bardak içiyorum cnm acı ya çok içilmiyor
Spor olarak bacak squat koşu leslie karna birşeyler yapıyorum
Evet ev işi çok yoruyor

Günde 1 bardak içiyorum cnm acı ya çok içilmiyor
Spor olarak bacak squat koşu leslie karna birşeyler yapıyorum
Evet ev işi çok yoruyor
Bende hepsini kendime göre uyarladım çok komik hareketler oldu am napayım diz sakat kız küçük gün kısa bir düzgün mekiği yapıyorum ama onuda belimde doğuştan omurilikte açılm varmış ondan sorlyamıyorum halim vahim kilo vermem mucize sıkılaşma olağanüstü olarak görüyorum am oluyor yavaştan :)

Bir tekrar daha yapınca neler değiştiğini anlatıcam brokoli kürü ile baya bir fark var her türlü detaylı anlatmayı düşünüyorum ikiyüne başlarım ama bu arada soğan kürü de uygulamak istiyorum ara verdim şuan brokoli kürüne zayıflama amaçlı yapmamıştım ama farklı etkileride oldu dayanamdm yazayım dedim
Yazarsan cok sevinirim canım🤗

20200213_110946.webp

İyı günler kızlar
Sabah 11.00
Aç karna 2 bardak limonlu su
Haşlanmış yumurta üzeri tereyağ zeytinyağlı
Zeytin
Peynir
Avokado
Ceviz fıstık
Muz
Maydanoz tere
Tarçınlı süt

Eki Görüntüle 2589773
İyı günler kızlar
Sabah 11.00
Aç karna 2 bardak limonlu su
Haşlanmış yumurta üzeri tereyağ zeytinyağlı
Zeytin
Peynir
Avokado
Ceviz fıstık
Muz
Maydanoz tere
Tarçınlı süt
çoook güzel yine .renkli bir tabak olmuş . afiyet olsun
Merhaba arkadaşlar.acaba bende katilabilirmiyim araniza.
tabi hoş geldin . biraz kendinden bahsedebilir misin .
yaş . çocuk . kilo boy vs .

Back
X