Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım da genel olarak ben evliyim ya ondan:))Evliler falan içinmiydi canım bu kür brokoli suyu zayıflatıyor diye biliyordum sogan suyuda pko lular falan kullanıyordu duymuştum her gün bir konuya denk geliyom valla bilmediğim onca seyler duydum buralarda![]()
Elbette bunalıyoruz psikolojimizde bozuluyor ama millete inat kendine bakmalısın zaten başkası için zayıflamay çalışmıyoruz herşey kendimiz için olmalı başkası için olursa hata olur başkası yüzinden veremiyorsakta hata olur kadın dimdik ayakta durur istediğini yapabilir unutma çocuklarımızda bizi kahraman olarak görmüyorlar mı saf kalpleriyle ozaman biz yapabiliriz ayrıca testeredişliyi içsem bir ay göreceksin hormonal dengeni iki ay sonunda sende pko falan kalmaz inşallahDogum kontrol hapi daha cok kilo aldirir diye vermedi doktor.onun yerine tarlusal kullaniyorum .doktor swnin tek caten kilo vermek dedi.ben veriyorum ama cokta kolay alıyorum malesef.dengede tutamiyorum.hayatimda olan kötü olaylar nedeniyle bunalim takılıyorum cogu zaman .buda bana kilo olarak dönüyor.![]()
Anladım canımYok canım da genel olarak ben evliyim ya ondan:))
Saol canim 2.5 3 litre arası içiyorum kilo olunca malumellerine saglik canim
suyu da kilona gore ne kadar içmen gerektigini hesaplayarak ic canim.
benim kiloma gore gunluk 1.250 lt icmem ueterliymis
Dur sen sabredemiycen anlatayım bari gözlerimi kapatarak anlatayım am ozamanda yazamam neyse durEvliler falan içinmiydi canım bu kür brokoli suyu zayıflatıyor diye biliyordum sogan suyuda pko lular falan kullanıyordu duymuştum her gün bir konuya denk geliyom valla bilmediğim onca seyler duydum buralarda![]()
Oyle guzel soyledin ki yarin ilk işim testere disli aslan pençesi almak olacak.en azindan deneyeceğim.Elbette bunalıyoruz psikolojimizde bozuluyor ama millete inat kendine bakmalısın zaten başkası için zayıflamay çalışmıyoruz herşey kendimiz için olmalı başkası için olursa hata olur başkası yüzinden veremiyorsakta hata olur kadın dimdik ayakta durur istediğini yapabilir unutma çocuklarımızda bizi kahraman olarak görmüyorlar mı saf kalpleriyle ozaman biz yapabiliriz ayrıca testeredişliyi içsem bir ay göreceksin hormonal dengeni iki ay sonunda sende pko falan kalmaz inşallah
Saol canım anlattığın için anne olmak ne kadar zor allah'ım herkesi evlatlarından güldürsün inş kürün işe yaramasına sevindim ilerde lazım olursa aklımda bulunsun bilgiler teşekkür ederimDur sen sabredemiycen anlatayım bari gözlerimi kapatarak anlatayım am ozamanda yazamam neyse dur
Şimdi ben normal doğum yaptım ya bağırsağın da genişleme oldu biraz büyük idrar yaparken dışarı çıkıyordu ama açılmıyordu bunun adına prostatta denebiliyor neyse damarlarda genişleme tıpta açıklaması kür aslında buna da iyi geliyor öyle hatırlıyorum da idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünüp başladm idrar söktürdü baya farkındayım iki sorununda geçti ayrıca tahmin etmediğim biraeyede iyi geldi normal doğumda vajina tahriş olup hissizleşir yada hassaslaşır ama benim o hissiyatım geçti birden üç günde akıntım çoktu oda düzelmişti ama troidlerimde nodül olduğu için bıraktım birkaç gün devam edicem bildiğin damarları sıkılaştırma kuvveti çok fazla sarkan rahmi ağzınıd abur okadar hızlı toparladı inanamadı :))
Tabiki katilablirsin cnm.hoageldinMerhaba hanımlar
Bende katılabilirmiyim
Canım testere dişli aslan pençesi nasıl.kullanilacak ?Dur sen sabredemiycen anlatayım bari gözlerimi kapatarak anlatayım am ozamanda yazamam neyse dur
Şimdi ben normal doğum yaptım ya bağırsağın da genişleme oldu biraz büyük idrar yaparken dışarı çıkıyordu ama açılmıyordu bunun adına prostatta denebiliyor neyse damarlarda genişleme tıpta açıklaması kür aslında buna da iyi geliyor öyle hatırlıyorum da idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünüp başladm idrar söktürdü baya farkındayım iki sorununda geçti ayrıca tahmin etmediğim biraeyede iyi geldi normal doğumda vajina tahriş olup hissizleşir yada hassaslaşır ama benim o hissiyatım geçti birden üç günde akıntım çoktu oda düzelmişti ama troidlerimde nodül olduğu için bıraktım birkaç gün devam edicem bildiğin damarları sıkılaştırma kuvveti çok fazla sarkan rahmi ağzınıd abur okadar hızlı toparladı inanamadı :))
Nerelerdesin canım ?Tabiki katilablirsin cnm.hoageldin
canim. 3 kez normal dogum yaptim ama şu yaşadıklarinın hic birini yasamadım.Dur sen sabredemiycen anlatayım bari gözlerimi kapatarak anlatayım am ozamanda yazamam neyse dur
hos geldin. sen de tanitabilir misin kendini.Merhaba hanımlar
Bende katılabilirmiyim
Canım valla ikiz kardeşime tüp bebekten başka tutmaz dediler hormonları dan dolayı yaşlanmış yumurtalıkların demişler bir ay kullandı bir ay soğan kürü ile yaptı şimdi değerleri yarı yarıya inmiş mucize gibi birşey sende soğanda yap :)) sonra testeredişli inşallah şifa olacakOyle guzel soyledin ki yarin ilk işim testere disli aslan pençesi almak olacak.en azindan deneyeceğim.
Maşallah sana canım bünyem zayıf galiba birde kız 3800 doğdu hep önden giderdi gelişimi iyiydicanim. 3 kez normal dogum yaptim ama şu yaşadıklarinın hic birini yasamadım.
gelmiş geçmiş olsun canım benim.
Sen ne için kullanılan canım ona göre diyimCanım testere dişli aslan pençesi nasıl.kullanilacak ?
Ikisini birliktemi yapti .ayri ayri miCanım valla ikiz kardeşime tüp bebekten başka tutmaz dediler hormonları dan dolayı yaşlanmış yumurtalıkların demişler bir ay kullandı bir ay soğan kürü ile yaptı şimdi değerleri yarı yarıya inmiş mucize gibi birşey sende soğanda yap :)) sonra testeredişli inşallah şifa olacak