Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Iyi günler kızlar herkesi tebrik ederim:nazar:
Başlangıç kilom:70
Geçen haftaki kilom:63.7
Bu hafta:63.5
Fark:-200
Yüzde=%0.31
Fazla verememişim bu hafta havalarda kötü dışarı çıkarmadım avm lerde gezmek dışında 🤪😁

20200214_101956.webp

Sabah 10.30
Haşlanmış yumurta
3 tane mücver üzeri yogurtlu un kullanmadım
Zeytin
Peynir
Ceviz fıstık
Portakal mandalina
Maydanoz dereotu
Çay

Öğlen ve akşam yemeği
Yaprak sarma zeytinyağlı
7 tane falan yanında patates altında pisirmiştim ziyan olmasına razı olmadm akşam
Lahmacun içinden kalmıştı biraz kavurdum konserve yeşil fasulyyile kavurdum üzerine birtane yumurta kırdım
Yanında abur kase yoğurt
İki dilim ekmek
Bu arada galiba adet oluyorum lekelenmem oldu ama inşallah devam eder

İyi geceler kızlar bende katılmak istiyorum zayıflamam lazım bebeğim 11 aylık emziriyorum 30 kilo fazlam var 😭 ne olur yardımcı olun bana da bildiklerinizi paylaşırmısınız çünkü özgüvenim çok kırıldı hiç Bi kıyafetim olmuyor ortamlara girmek istemiyorum

İyi geceler kızlar bende katılmak istiyorum zayıflamam lazım bebeğim 11 aylık emziriyorum 30 kilo fazlam var 😭 ne olur yardımcı olun bana da bildiklerinizi paylaşırmısınız çünkü özgüvenim çok kırıldı hiç Bi kıyafetim olmuyor ortamlara girmek istemiyorum
Gel canım gel buyur hepimizin derdi kilo am önce kendine güvenmelisin üzülmeyle kendini paralamayla olmaz sakin ol ve dikkat et kilon kaç çocuk kaçtane kendinden bahset ve kilonu bildir başlayalım :) bende emziriyorum haftad iki defa falan detox yapmaya çalışıyorum sende deneyebilirsin ama bana maydanoz kullanma sakın sütün kesilebilir günde kaç öğün besleniyorsun beslenme tarzından bahsetsene biraz tatlı yiyormusun ne sıklıkla ne aralıkla yemek yiyorsun bunlardan bahsedebilirsin

Sağol sarfancım

Maşallah canım ne güzel kilo vermişsin:KK9::nazar:

Teşekkür ederim canım

14 Şubat listemiz

1. Miz @ficans:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. Miz M Maridraw :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
3. Muz M mochachocolate :sampiyon::sampiyon:
4. Muz Aytanesii Aytanesii :sampiyon:

kilo alanlar
Safransari Safransari
O okuyucu

baslangic yapanlar

Z Zeyytiin 73.4

korumada olanlar
A aaadddaaa
@demirleke

Eline sağlık canım ne güzel 1.olmuşum

yok kuzum bizde tatil olmadi yogunluk vardi bu ara o nedenle bakamadim, nasilsin sarfamcim

Masallah canım bu hafta gitmiş

Çok şükür gitti bu hafta adacım

Back
X