Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım arada uğra özletmeNette sorun yaşıyorumsersum cum seni alıntılıyamadım bile arada bir gelirim olurmu bende dikkat etmeye başladım konsantre oldum ctesi söz var bir iki kilo versem iyi olucak
Çok sevindim canım inşallah bu istikrarda gider açlık durumun nasıl acıkıyormusun ben daha kahvaltı yapamadm ustalar geldi eve :) birazdan açlıktan bayılacağımSelam kızlar..Bugün diyetisyenimde tartı günümdü 1.2 kg vermişim 1 haftada..regl 3. günüm bu arada ona rağmen..
çok iyi dedi..devam
Kahvaltım
1 dilim tb.
mantarlı omlet
1 kk peynir
4 zeytin yeşillik
çay
![]()
Sağol canım inşallah..Çok sevindim canım inşallah bu istikrarda gider açlık durumun nasıl acıkıyormusun ben daha kahvaltı yapamadm ustalar geldi eve :) birazdan açlıktan bayılacağım![]()
Kışın burası soğuk oluyor diye çocuk odasındaki balkonu kapadık pencere takıldıSağol canım inşallah..
Hiç acıkmıyorum desem yeridir..sadece dondurmayı özledim..Belki 3. haftamda falan ödül verir
Hayırdır ne ustası kolay gelsin
Güle güle kullanın iyi düşünmüşsünüz..Kışın burası soğuk oluyor diye çocuk odasındaki balkonu kapadık pencere takıldı![]()
Balkon çocuklar için çok sakıncalı çok korkuyorum kapı pencere açamıyorumGüle güle kullanın iyi düşünmüşsünüz..
Haklısın Allah korusun çok dikkatli olmalıBalkon çocuklar için çok sakıncalı çok korkuyorum kapı pencere açamıyorum
Harika gidiyorsun canım tebrik ediyorum maşallah maşallah çok sevindimSelam kızlar..Bugün diyetisyenimde tartı günümdü 1.2 kg vermişim 1 haftada..regl 3. günüm bu arada ona rağmen..
çok iyi dedi..devam
Kahvaltım
1 dilim tb.
mantarlı omlet
1 kk peynir
4 zeytin yeşillik
çay
![]()
oy sersumm. altın tozlu nasıl oluyor kuzum . bi resim atıver . nereden buldun da aldınöğlen yemeğim aynı
3 dilim unsuz mücver
cacık
salata
akşam
6 kaşık yeşil mercimek yemeği
4 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt(Altın tozlu)
1 dilim tb
![]()
evet iyi yaptın kapattırmakla.Balkon çocuklar için çok sakıncalı çok korkuyorum kapı pencere açamıyorum
Sağol canım..İnşallah böyle devamHarika gidiyorsun canım tebrik ediyorum maşallah maşallah çok sevindim
Ken dim yaptım canım kolay 1/2 çay bardağı karabiber 1/2 çay bardağı toz zerdaçal 1/2 çay bardağı toz zencefil kavanozda karıştırılıp her akşam yoğurduma 1 tatlı kaşığı ekliyorumoy sersumm. altın tozlu nasıl oluyor kuzum . bi resim atıver . nereden buldun da aldın
Aman Allah korusun ben o yaşlarda aynı senin kız gibi alıp başımı eski mahalledeki komşularımıza gitmiştim polis falan ortalık ayağa kalkmıştı..Bıçaktan da bence yanında elini kesmiş gibi yap bir gün sar bantla ağlıyormuş gibi yap korkut bak parmağım çok acıdı falan diye o yaşlarda canları çok kıymetli olurevet iyi yaptın kapattırmakla.
benim de kapalı. işe gelirken üstten açıyorum . kız çok meraklı aşağıda oynayan çocuklara bakıyor . eğiliyor . en üst kattayım . 4. kat en son bizde. deprem bölgesi olduğundan daha yüksek yapılar yok .
dün sokağa çıkmış abileri dinlememiş . işe gelip giderken de malesef aklım onda. 5 yaşında. o tarafta dışarı çıkmıyor aslında. eski mahallem yakın . 3-4 blok ileride . orada oluyoruz her zaman . bazen ben giderim deyip gitme huyu da oluyor .
bıçakla uğraşmış dün . canım sıkılıyor bu ara . Allah a emanet.