Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun kızlar
ben de dün akşam karalahana
haşlanmış mısır
şeftali
az da börek yedim .

bu sabah yine 2 küçük haşlanmış mısır .
1 ceviz
evden çıktım
şimdi kuşburnu çayı içiyoum. sallama çaylardan
eve geçince 3 yumurtalı bi şey yiycem . ama ne . menemen olabilir . evde neler var bilmiyorum .
akşam eve gidince biber dolması yaptım . kıymalı tava böreği yaptım .
yoğurtlu çorba yapmıştım öğlen eve gittiğimde.
bunlar yeter diye düşünüyorum .
akşam eşim balık getirmiş . ayıklanmıştı. yıkadı tuzladı. mecbur bu akşam onlar da kızartılacak .
yemeklerin bi kısmı öğlende yenir zaten . ancak yeter bunlar da bize . kalan bi sonraki güne kalır artık .

Selam kızlar..Bugün diyetisyenimde tartı günümdü 1.2 kg vermişim 1 haftada..regl 3. günüm bu arada ona rağmen..
çok iyi dedi..devamEn Büyük KKEn Büyük KK
Kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
1 dilim tb.
mantarlı omlet
1 kk peynir
4 zeytin yeşillik
çay
Çok sevindim canım inşallah bu istikrarda gider açlık durumun nasıl acıkıyormusun ben daha kahvaltı yapamadm ustalar geldi eve :) birazdan açlıktan bayılacağım 😅

Çok sevindim canım inşallah bu istikrarda gider açlık durumun nasıl acıkıyormusun ben daha kahvaltı yapamadm ustalar geldi eve :) birazdan açlıktan bayılacağım 😅
Sağol canım inşallah..
Hiç acıkmıyorum desem yeridir..sadece dondurmayı özledim..Belki 3. haftamda falan ödül verir:KK53:
Hayırdır ne ustası kolay gelsin

Bugün kü menüm
İki adet haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
Birtane yerli muz
Çay
Bir dilim ekmek
Kahvaltı saat 2 deydi

Akşam yemeği
Yeni yedim sayılır 😏
3 adet köfte
6 adet patates
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Ve çay

Bal kürünü sabh akşam aç karnına yapıyorum onlarda var
Baya yoruldum bugün pazarada gittim salata malzemesi aldm salata olmazsa olmuyor maalesef

Selam kızlar..Bugün diyetisyenimde tartı günümdü 1.2 kg vermişim 1 haftada..regl 3. günüm bu arada ona rağmen..
çok iyi dedi..devamEn Büyük KKEn Büyük KK
Kahvaltım
1 dilim tb.
mantarlı omlet
1 kk peynir
4 zeytin yeşillik
çay
Harika gidiyorsun canım tebrik ediyorum maşallah maşallah çok sevindim

öğlen yemeğim aynı
3 dilim unsuz mücver
cacık
salata

akşam
6 kaşık yeşil mercimek yemeği
4 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt(Altın tozlu)
1 dilim tb
oy sersumm. altın tozlu nasıl oluyor kuzum . bi resim atıver . nereden buldun da aldın

Balkon çocuklar için çok sakıncalı çok korkuyorum kapı pencere açamıyorum
evet iyi yaptın kapattırmakla.
benim de kapalı. işe gelirken üstten açıyorum . kız çok meraklı aşağıda oynayan çocuklara bakıyor . eğiliyor . en üst kattayım . 4. kat en son bizde. deprem bölgesi olduğundan daha yüksek yapılar yok .

dün sokağa çıkmış abileri dinlememiş . işe gelip giderken de malesef aklım onda. 5 yaşında. o tarafta dışarı çıkmıyor aslında. eski mahallem yakın . 3-4 blok ileride . orada oluyoruz her zaman . bazen ben giderim deyip gitme huyu da oluyor .
bıçakla uğraşmış dün . canım sıkılıyor bu ara . Allah a emanet.

kilom 50.2 bu sabah. üç aşağı beş yukarı aynı .
dün yediklerim .
2 haşlanmış mısır
2 yumurtalı ekmek . üzerine 2 büyük domatesten sos
10 üçgen dilim kadar karpuz

eve gelince de yine 1 mısır
4-5 üçgen dilim karpuz
bir küçük kasecik yoğurtlu çorba

parka çıktım saat 5 buçukta.
akşam 8 de gelince yine karpuz . :confused:

Harika gidiyorsun canım tebrik ediyorum maşallah maşallah çok sevindim
Sağol canım..İnşallah böyle devam En Büyük KK En Büyük KK
oy sersumm. altın tozlu nasıl oluyor kuzum . bi resim atıver . nereden buldun da aldın
Ken dim yaptım canım kolay 1/2 çay bardağı karabiber 1/2 çay bardağı toz zerdaçal 1/2 çay bardağı toz zencefil kavanozda karıştırılıp her akşam yoğurduma 1 tatlı kaşığı ekliyorum
evet iyi yaptın kapattırmakla.
benim de kapalı. işe gelirken üstten açıyorum . kız çok meraklı aşağıda oynayan çocuklara bakıyor . eğiliyor . en üst kattayım . 4. kat en son bizde. deprem bölgesi olduğundan daha yüksek yapılar yok .

dün sokağa çıkmış abileri dinlememiş . işe gelip giderken de malesef aklım onda. 5 yaşında. o tarafta dışarı çıkmıyor aslında. eski mahallem yakın . 3-4 blok ileride . orada oluyoruz her zaman . bazen ben giderim deyip gitme huyu da oluyor .
bıçakla uğraşmış dün . canım sıkılıyor bu ara . Allah a emanet.
Aman Allah korusun ben o yaşlarda aynı senin kız gibi alıp başımı eski mahalledeki komşularımıza gitmiştim polis falan ortalık ayağa kalkmıştı..Bıçaktan da bence yanında elini kesmiş gibi yap bir gün sar bantla ağlıyormuş gibi yap korkut bak parmağım çok acıdı falan diye o yaşlarda canları çok kıymetli olur:KK66:

Back
X