Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoşgeldin canım..Senin başlangıçlar da bitmedi gitti:confused::KK70:
Safransari Safransari katılıyorum burada :))))))))) ama sana katılmamak ta elde değil doğru söze ne hacet :)
Burda başlangıcı bitirenler sadece demirleke ve ada sanırım.

Kalanimiz dönüp dolasip başlıyoruz :confused:
ben hep öyleyimmm aynen :)
Canım ben 2 yıldır ilk defa 59 u gördüm. İnsallah son 4 kilo. Ama benim yaza gebelik planım var. Yani korumaya geçmeden + olmaya baslayabilirim. Sağlık olsun.
bende bir 4 kilo verip gebelik planı yapmak istiyorum :))))))))))))))) ama ya nasip tabii

Ayy demirlekeyi etkietledim bnde bu ara yok isleri mi var acaba

Offf boyoz ben de izmirden getirttim cnm oldu baya dondurulmus cok severim

Demirleke masallah bir kere yapti ve verdi yillardir koruyor ben gec verdim baya😊

Aaaa safrancim bebis dusundugunu blmiyordum cnm bnce de bu kez cokkkk bilincli bir hamis olursun
Canım eşimle daha bu konuyu hiç konuşmadık ama ben kafamda planladim :) bakalım nasip.

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Tulum peyniri

Ara
1 gün kurusu
1 mandalina

Akşam
3 köfte
3 dilim patates
Karnıbahar
Yarım dilim ekmek ( yemek doyurucu gelmeyince ekmekte yedim )
1 bardak ayran

Bugün kek yaptım. Tadına baktım sadece. Dün mozaik pasta yaptım hiç tadına bakmadim. gecen de sütlaç yapmıştım bunun da tadına baktım sadece. Evde bunlarla imtihan çok zor :KK43:

Ben de yazayim menuyu
Sabah 1 dilim ekmek, 8 amtane zeyyin, kuri domatesli yesillkk, 1 yemek kasigi tahin ve bir cay kasigi lotus
Oglen starbukctan kahve ile browni aldik ben yarim browni yedim
Aksam 1.5 tane vegan kofte, 4 ader sarma 2 kasik bulgir komsu getirdi

Misafirim gelecek az sonra öğünlerimi yazıp kaçayım 😅
Sabah:
1 su bardağı süt

4 kaşık yulaf

Yarım muz

1 çay kaşığı tarçın ve

2 tam ceviz yedim

Ara öğün yapamadım acil çıkmam gerekti

Öğlen: 5 kaşık ev yapımı yoğurt az zeytinyağı ve semizotu + 1 dilim etimek

Ara öğün : 2 grisini ve bir probiyotik yoğurt

Akşam : 7 kaşık ıspanak yemeği ve 4 kaşık yoğurt

Safransari Safransari canım bebek düşünmekle iyi ediyorsun kızın zaten okullu oldu kardeş candır olsun tabi 😘😍 hayırlısı olsun

Ben kızıma hamileyken 10 ,ogluma hamileyken 11 kilo aldım. Ayrica ic karnim mi genis ne 6., 7.aydan sonra karnım belirginlesmisti. O zamanlar cok hareketliydim, cok yürürdüm, calisiyordum da .Isten gelir yürüyüş yapardım. Faydasını cok gördüm ikisini de normal doğurdum ve cok zor olmadı .
Nerden geldim ben dogum maceralarima 😂😂

Bugünkü menüm:

öğlen
1,5 lahmacun

akşam
1 kepçe susuz kuru fasülye
1 parça balık
Tere

yarım ayva yedim akşam otururken, şimdi de yeşil çay içeceğim. Açlık hissetmediğim için çok yedim psikolojisindeyim🥴
Cnim kahvaltida ne vardi yokmuydu yoksa yazdin da ben mi goremedim😊

Safransari Safransari canım bebek düşünmekle iyi ediyorsun kızın zaten okullu oldu kardeş candır olsun tabi 😘😍 hayırlısı olsun

Ben kızıma hamileyken 10 ,ogluma hamileyken 11 kilo aldım. Ayrica ic karnim mi genis ne 6., 7.aydan sonra karnım belirginlesmisti. O zamanlar cok hareketliydim, cok yürürdüm, calisiyordum da .Isten gelir yürüyüş yapardım. Faydasını cok gördüm ikisini de normal doğurdum ve cok zor olmadı .
Nerden geldim ben dogum maceralarima 😂😂

senin gibi hamilelik geçirenlere bayılıyorum ne kısmetlisin bence :)

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Tulum peyniri

Ara
1 gün kurusu
1 mandalina

Akşam
3 köfte
3 dilim patates
Karnıbahar
Yarım dilim ekmek ( yemek doyurucu gelmeyince ekmekte yedim )
1 bardak ayran

Bugün kek yaptım. Tadına baktım sadece. Dün mozaik pasta yaptım hiç tadına bakmadim. gecen de sütlaç yapmıştım bunun da tadına baktım sadece. Evde bunlarla imtihan çok zor :KK43:
Aferin sana:KK9::KK9:..İmtihanımız zorr
Sabah
Poğaça
Cay

Cay
500ml su

Oglen
Peynirli makarna

Cay tuzsuz fıstık
Yesil cay

Turk kahvesi

Aksam
Corba
Pazı sarması
Ayran

Bugunu diyetten saymıyorum yarin baslicam ilk isim akşamları az yemek abur cuburu hayatimdan çıkarmak
Yeni yine bir başlangıç:confused::KK70:

sabah ;

07010196-07f5ae-1650x1650.webp bunun üzerine labne peynir sürüp yedim çay ile

250ml su
kuşburnu içiyorum şimdi

Günaydın canlarım...

Dün akşam

2.webp

Kahvaltım

3.webp

Bugün belimin ve boynumun kontrol Mr ı çekilecek saat 7 gibi işten 4 de çıkıyorum trafik çok oluyor ben de eve gitmemeyi hastanede beklemeyi tercih ettim..Çeken kişiye de rica edeceğim bakalım az öne alabilirse beni ballı kaymak olur..Umarım ikisinde de ilerleme yoktur..Boynumun covidden sonra ağrısı arttı bakalım nasıl gelecek rapor..:KK51:

Back
X