Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ekmek yerine alternatif oldu benim için karışımı aksamdan yaptığım icin mi ne şişip çoğalıyor sanki 2 gün yetiyor.
Nohut unu vb. glutensiz un bulsam ondan ekmek yapicam ilerleyen günlerde olabilir
Büyük marketlerde glutensiz unlar satılıyor nohut unu mercimek unları ben bunları internetten aldım canim.

Selam kizlar sababh yarim muzdan fazla muz, bir c.k.tahin ve 2 dolu kasik suzme yogurt
Oglen yarim porsiyon kuru fasulye, yarim bardak ayran, 1 kepce mercimek corbasi
Kizlar iyiki kuru fasulye dediniz bugun hemen yedim

merhaba kızlar
nasılsınız
öğlende işe geldim . burun akıntısı ve boğaz gıcıklanması nedeiyle evde kaldım öğlene kadar .
çocuklar geçen hafta öyleydi . o mu bulaştı . yoksa başka bi şey mi bilemidim . tıpkı faranjit gibiyim .
ateş ve ağrım yok .
sabah 1 krep . sarellieeli.
1 avuç fıstık .
yarım ayva
1 elma
1 greyfurt suyu.
az patatesli omletten kaldıydı çocuklardan . onu yedim . 3 dilim peynir .
şimdi işe süt getirdim 1 bardak içine az şeker ve kahve koydum .
sabah dereotlu bakla pişirdim . onu yerim akşam gidince . yoğurtlu yerim sanırım.

evde dinleneyim diye kaldım öğlene kadar . ama hiç oturmadım yahu
bu nasıl bi şeydir . kahvaltı hazırla. öğlene bi şeyler pişir .
çamaşır as.

sabahtan işe gelseydim otururdum iş yerinde ama öğlen olunca eve gitmek . o ara koşturmak ve tekrar mesaiye yetişmek de çok yorucu. gözüm korktu arabada git gel yapmaktan.

Zezecim yumurtasiz nasil yapiyorsun?
6 kaşık yulaf koyuyorum icine 1 su bardağına yakin süt ile su derken kıvamını alistim artik ayarlıyorum geceden koyuyorum şişiyor biraz icine de azicik tuz koyuyorum normalde cocuklara yaparken az seker de koyardim ama kendime koymuyorum.
Yağsız tavaya 1 kepce karisimdan koyup kısık ateste agir ağır pisiriyorum

merhaba kızlar
nasılsınız
öğlende işe geldim . burun akıntısı ve boğaz gıcıklanması nedeiyle evde kaldım öğlene kadar .
çocuklar geçen hafta öyleydi . o mu bulaştı . yoksa başka bi şey mi bilemidim . tıpkı faranjit gibiyim .
ateş ve ağrım yok .
1 avuç fıstık .
yarım ayva
1 elma
1 greyfurt suyu.
sabah dereotlu bakla pişirdim . onu yerim akşam gidince . yoğurtlu yerim sanırım.
Geçmiş olsun canım biraz vitamin takviyesi al istersen

çamaşır as.

sabahtan işe gelseydim otururdum iş yerinde ama öğlen olunca eve gitmek . o ara koşturmak ve tekrar mesaiye yetişmek de çok yorucu. gözüm korktu arabada git gel yapmaktan.
Ahh be canim bu havalar hastalık havası mart ayı dengesizdir .yorgunluktanda böyle olmus olabilir çok geçmiş olsun canim.dikkat et kendine

merhaba kızlar
nasılsınız
ateş ve ağrım yok .
1 avuç fıstık .
yarım ayva
1 elma
1 greyfurt suyu.
Gecmis olsun canim.
İse gelsen vücudun oturarak daha çok dinlenirmis 😊
Boğaz ağrısına varsa ada çayı iyi geliyor.

Akşama bende pırasa yemeği yapacağım.

Dün internette meyhane pilavina denk geldim, uzun süredir yapmıyordum. Canim istedi. Ama malum yarın tarti günü bulgur şişirip tartıda + çıkarak moral bozmasın şimdi dedim 😄
Zaten 2 haftadır sabit kilom. Bu hafta - göreyim artık.

Marketten barbunya aldım. Pilakesini değil, salatasını yapacağım pırasa yemeğinin yanına.

çamaşır as.

İş yerin uzakken öğle tatillerinde güzel dinleniyordun.

Ama iyiki bak eski iş yerinde o olayi yaşayıp, değişiklik yapmışsın, her şerde bir hayır vardir. Ardından pandemi patladı, çocukların okulları kapandı, yakında olup öğle tatillerinde gitmen büyük avantaj oldu.

İş yerin uzakken öğle tatillerinde güzel dinleniyordun.

Ama iyiki bak eski iş yerinde o olayi yaşayıp, değişiklik yapmışsın, her şerde bir hayır vardir. Ardından pandemi patladı, çocukların okulları kapandı, yakında olup öğle tatillerinde gitmen büyük avantaj oldu.
evet canım . çok doğru . eve yakın olmak çok iyi. her zaman gitmem ilerleyen zamanlarda . kız az daha büyüse . ya da okullar tam açılsa mesela.
şimdilik böyle.

eski iş yeri çok karışmıştı artık . iflah olmazdı. benden sonra 3 kişi daha yer değişikliği yaptı. 4 kişi ayrıldı 1 buçuk sene içinde
Allah herkese iyilik versin inşallah . gönül ferahlığı versin inşallah

Screenshot_2021-03-17-17-45-50-086_com.android.chrome.webp

Blerder setin bozuldu demiştim ya, bu markanın setini aldım. 4 bıçaklı olmasi ve 2000w olması hoşuma gitti. Eskisi 700w idi. Dün magazalari gezdim 700 lira dediler hep bu sete. Biri pazarlıkla 660 a düştü ancak. İnternette ise fiyatı 400-500 arası.

Eşim nasıl bu kadar fiyat farkı olabilir sahte ürün mu yoksa diyor 😄 adidas ayakkabı değil ya sahte ürün olsun dedim. İnternette en uygun fiyatlı yerden sipariş ettim akşam.

İnşallah memnun kalırım. Ben haftada 3-4 kez ayran, 2 kez krep, diyer yemeklere dograyici derken yılın 365 gününun 250 günü kullaniyorumdur. Bir onceki arzum'dur. 8.5 yıl idare etti. Bunun da ömrü o kadar olur inşallah.

Eki Görüntüle 2803961

Blerder setin bozuldu demiştim ya, bu markanın setini aldım. 4 bıçaklı olmasi ve 2000w olması hoşuma gitti. Eskisi 700w idi. Dün magazalari gezdim 700 lira dediler hep bu sete. Biri pazarlıkla 660 a düştü ancak. İnternette ise fiyatı 400-500 arası.

Eşim nasıl bu kadar fiyat farkı olabilir sahte ürün mu yoksa diyor 😄 adidas ayakkabı değil ya sahte ürün olsun dedim. İnternette en uygun fiyatlı yerden sipariş ettim akşam.

İnşallah memnun kalırım. Ben haftada 3-4 kez ayran, 2 kez krep, diyer yemeklere dograyici derken yılın 365 gününun 250 günü kullaniyorumdur. Bir onceki arzum'dur. 8.5 yıl idare etti. Bunun da ömrü o kadar olur inşallah.
güzel günlerde kullan safran . merak ettim ben de.
benim de ihtiyacık olan bi ürün böyle bi şey .
çok sık bi şeyler yapılıyor .
yazın donmuş meyvelerden dondurma yapıyorum falan . bana hediye gelen smoothi mak. yüksek devirli değil . ve içine attğım meyve zor giriyor . küçük ağzı. çıkartırken de zor oluyor .bunlar problem mi bilmiyorum ama böyle büyük makinalar ben de beğeniyorum . sanıyorum buzlu meyveyi de çekme olayı oluyordur bu makinanın .
havuç salatası . mücver falan . rende olayı hiç sevmediğim şey . bi de köfteye soğan rendelemek .
neyse bi kullan canım . yorumlarsın bize de.
yıkama olayı nasıldır . merakla bekilyorum .

images (2).webp

Benim mutfak şefinin böyle blender parçası var. Buzlu icecek, smootie için çok güzel kullanışlı ürün.

Yeni aldığım ise blender set ise, eski kullandığım arzum modelle aynı model. Ben 700w olanı kullanıyordum, ondan bile çok memnundum. Parçaları makineye atılabilir, kolay sokmesi takması. Set içeriği bu şekilde.
images (3).webp

Back
X