Peyniri unuttum yağsız lor peyniri yeşillik salatasının icindeGÜnaydın kizlar şabah limonlu su içtim 2 bardak .sabah yesillik salatası ve 1 yumurta ara öğün 3 badem 2 cup nescafe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peyniri unuttum yağsız lor peyniri yeşillik salatasının icindeGÜnaydın kizlar şabah limonlu su içtim 2 bardak .sabah yesillik salatası ve 1 yumurta ara öğün 3 badem 2 cup nescafe
Zeze sevdin sen bu yulafiKahvaltım
2 yumurta
1 yulaflı krep ( yumurtasiz)
Peynir, zeytin, 2 çeri
Ekmek yerine alternatif oldu benim için karışımı aksamdan yaptığım icin mi ne şişip çoğalıyor sanki 2 gün yetiyor.Zeze sevdin sen bu yulafi![]()
Büyük marketlerde glutensiz unlar satılıyor nohut unu mercimek unları ben bunları internetten aldım canim.Ekmek yerine alternatif oldu benim için karışımı aksamdan yaptığım icin mi ne şişip çoğalıyor sanki 2 gün yetiyor.
Nohut unu vb. glutensiz un bulsam ondan ekmek yapicam ilerleyen günlerde olabilir
Zezecim yumurtasiz nasil yapiyorsun?Kahvaltım
2 yumurta
1 yulaflı krep ( yumurtasiz)
Peynir, zeytin, 2 çeri
6 kaşık yulaf koyuyorum icine 1 su bardağına yakin süt ile su derken kıvamını alistim artik ayarlıyorum geceden koyuyorum şişiyor biraz icine de azicik tuz koyuyorum normalde cocuklara yaparken az seker de koyardim ama kendime koymuyorum.Zezecim yumurtasiz nasil yapiyorsun?
Geçmiş olsun canım biraz vitamin takviyesi al istersenmerhaba kızlar
nasılsınız
öğlende işe geldim . burun akıntısı ve boğaz gıcıklanması nedeiyle evde kaldım öğlene kadar .
çocuklar geçen hafta öyleydi . o mu bulaştı . yoksa başka bi şey mi bilemidim . tıpkı faranjit gibiyim .
ateş ve ağrım yok .
sabah 1 krep . sarellieeli.
1 avuç fıstık .
yarım ayva
1 elma
1 greyfurt suyu.
az patatesli omletten kaldıydı çocuklardan . onu yedim . 3 dilim peynir .
şimdi işe süt getirdim 1 bardak içine az şeker ve kahve koydum .
sabah dereotlu bakla pişirdim . onu yerim akşam gidince . yoğurtlu yerim sanırım.
Ahh be canim bu havalar hastalık havası mart ayı dengesizdir .yorgunluktanda böyle olmus olabilir çok geçmiş olsun canim.dikkat et kendineevde dinleneyim diye kaldım öğlene kadar . ama hiç oturmadım yahu
bu nasıl bi şeydir . kahvaltı hazırla. öğlene bi şeyler pişir .
çamaşır as.
sabahtan işe gelseydim otururdum iş yerinde ama öğlen olunca eve gitmek . o ara koşturmak ve tekrar mesaiye yetişmek de çok yorucu. gözüm korktu arabada git gel yapmaktan.
Gecmis olsun canim.merhaba kızlar
nasılsınız
öğlende işe geldim . burun akıntısı ve boğaz gıcıklanması nedeiyle evde kaldım öğlene kadar .
çocuklar geçen hafta öyleydi . o mu bulaştı . yoksa başka bi şey mi bilemidim . tıpkı faranjit gibiyim .
ateş ve ağrım yok .
sabah 1 krep . sarellieeli.
1 avuç fıstık .
yarım ayva
1 elma
1 greyfurt suyu.
az patatesli omletten kaldıydı çocuklardan . onu yedim . 3 dilim peynir .
şimdi işe süt getirdim 1 bardak içine az şeker ve kahve koydum .
sabah dereotlu bakla pişirdim . onu yerim akşam gidince . yoğurtlu yerim sanırım.
İş yerin uzakken öğle tatillerinde güzel dinleniyordun.evde dinleneyim diye kaldım öğlene kadar . ama hiç oturmadım yahu
bu nasıl bi şeydir . kahvaltı hazırla. öğlene bi şeyler pişir .
çamaşır as.
sabahtan işe gelseydim otururdum iş yerinde ama öğlen olunca eve gitmek . o ara koşturmak ve tekrar mesaiye yetişmek de çok yorucu. gözüm korktu arabada git gel yapmaktan.
evet canım . çok doğru . eve yakın olmak çok iyi. her zaman gitmem ilerleyen zamanlarda . kız az daha büyüse . ya da okullar tam açılsa mesela.İş yerin uzakken öğle tatillerinde güzel dinleniyordun.
Ama iyiki bak eski iş yerinde o olayi yaşayıp, değişiklik yapmışsın, her şerde bir hayır vardir. Ardından pandemi patladı, çocukların okulları kapandı, yakında olup öğle tatillerinde gitmen büyük avantaj oldu.
güzel günlerde kullan safran . merak ettim ben de.Eki Görüntüle 2803961
Blerder setin bozuldu demiştim ya, bu markanın setini aldım. 4 bıçaklı olmasi ve 2000w olması hoşuma gitti. Eskisi 700w idi. Dün magazalari gezdim 700 lira dediler hep bu sete. Biri pazarlıkla 660 a düştü ancak. İnternette ise fiyatı 400-500 arası.
Eşim nasıl bu kadar fiyat farkı olabilir sahte ürün mu yoksa diyoradidas ayakkabı değil ya sahte ürün olsun dedim. İnternette en uygun fiyatlı yerden sipariş ettim akşam.
İnşallah memnun kalırım. Ben haftada 3-4 kez ayran, 2 kez krep, diyer yemeklere dograyici derken yılın 365 gününun 250 günü kullaniyorumdur. Bir onceki arzum'dur. 8.5 yıl idare etti. Bunun da ömrü o kadar olur inşallah.