Gecmis olsun canim yorgunluk da tetiklemis olabilir hastakigimerhaba kızlar
nasılsınız
öğlende işe geldim . burun akıntısı ve boğaz gıcıklanması nedeiyle evde kaldım öğlene kadar .
çocuklar geçen hafta öyleydi . o mu bulaştı . yoksa başka bi şey mi bilemidim . tıpkı faranjit gibiyim .
ateş ve ağrım yok .
sabah 1 krep . sarellieeli.
1 avuç fıstık .
yarım ayva
1 elma
1 greyfurt suyu.
az patatesli omletten kaldıydı çocuklardan . onu yedim . 3 dilim peynir .
şimdi işe süt getirdim 1 bardak içine az şeker ve kahve koydum .
sabah dereotlu bakla pişirdim . onu yerim akşam gidince . yoğurtlu yerim sanırım.
Safrancim gule gule kullan inan benim esim de aynisini der fiyat farki coksa hemen bu sahte olmasinEki Görüntüle 2803961
Blerder setin bozuldu demiştim ya, bu markanın setini aldım. 4 bıçaklı olmasi ve 2000w olması hoşuma gitti. Eskisi 700w idi. Dün magazalari gezdim 700 lira dediler hep bu sete. Biri pazarlıkla 660 a düştü ancak. İnternette ise fiyatı 400-500 arası.
Eşim nasıl bu kadar fiyat farkı olabilir sahte ürün mu yoksa diyoradidas ayakkabı değil ya sahte ürün olsun dedim. İnternette en uygun fiyatlı yerden sipariş ettim akşam.
İnşallah memnun kalırım. Ben haftada 3-4 kez ayran, 2 kez krep, diyer yemeklere dograyici derken yılın 365 gününun 250 günü kullaniyorumdur. Bir onceki arzum'dur. 8.5 yıl idare etti. Bunun da ömrü o kadar olur inşallah.