Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim benim kilo verme ortalamam ayda 1 kilo 😄 @demirleke yi yakalamam ne mümkün. Aramızda 10 cm boy var. Onun ölçülerinde olmam için benim 43 kilo felan olmam gerek 🤣 benim hedef 55 inşallah.

Dün eşim motivasyonumu düşürdü. Verdiğin kilo hiç belli olmuyor, ne gerek var uğraşmaya, zaten diyeti bırakınca alacaksın felan diyor 😡

Normalde diyetisyene gitmek isteyince böyle söylerdi, şimdi kendim veriyorum yine böyle diyor. Neyse Allah'tan bu grup varda, burada takdir görüyorum 😊
Boşver sen erkeklerin ne dediğini ben eskiden gaza geliyordum artık o etkide gitti sen neticeye bak bir haftada vücut ağırlığının %1,2sini kaybetmişsin ohh ne güzel eşin bile olsa başkalarının ne söylediğinden çok senin ne hissettiğin önemli. Ben bu aralar önce ben modundayım😘 bencil değil sadece kendimi önemsiyorum yanlış anlaşılmasın🤣

Ayyy nee guzel sekerimm eskiden kahvenin yanina kasik seklinde cikolalatalardan yerdim uzun zamandir yemiyorum diyet cikolata olsada yesek.
Ben eskiden franchise veren bir cafenin bayilerinden sorumluydum. İşimiz gücümüz kahve idi. Akşama kadar. Türk kahvesi, filtre kahve, americano, cappucino.... Günde 4-5 fincan içiyordum 😄

Ben üniversite sitajimi bir çikolata fabrikasında yaparım tüm yaz.

Yani zamanında hem çikolata hem kahve şelaleleride bulundum 😄

Sonra eşimin doğu görevi icabı onun yanına geldim, 9 senedir çalışmıyorum. Küçük bir yerdeyiz iş imkanı pek yok.

Boşver sen erkeklerin ne dediğini ben eskiden gaza geliyordum artık o etkide gitti sen neticeye bak bir haftada vücut ağırlığının %1,2sini kaybetmişsin ohh ne güzel eşin bile olsa başkalarının ne söylediğinden çok senin ne hissettiğin önemli. Ben bu aralar önce ben modundayım😘 bencil değil sadece kendimi önemsiyorum yanlış anlaşılmasın🤣
Evet canim bende o moddayim artık. Aynalarla barışık olduğum kilo mutlu hissetigim kilodur.

Kilo bildirimim
Rumuz : zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.2
Bu haftaki kilom: 60.8
Aradaki fark: --- 400 gr

Canım cok sıkıldı 1 kilo veririm diyordum 3 gündür açım resmen dun en son kahvaltı yaptim arada kahve ve ayran ictim az önce kahvaltı yaptim dr daydık başkası olsa kilo kilo verir ama olmuyor işte inanın zorluyoum kendimi

Rumuz: okuyucuu
boy: 1.62 cm
ilk hedef: 60
geçen hafta : 64.5 kg
bu hafta : 65,6 kg
fark: +++ 1.100 gr

görseli de ekledim yine ben böyle in çık devam ediyorum :)

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 25
Ben eskiden franchise veren bir cafenin bayilerinden sorumluydum. İşimiz gücümüz kahve idi. Akşama kadar. Türk kahvesi, filtre kahve, americano, cappucino.... Günde 4-5 fincan içiyordum 😄

Sonra eşimin doğu görevi icabı onun yanına geldim, 9 senedir çalışmıyorum. Küçük bir yerdeyiz iş imkanı pek yok.
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Kilo bildirimim

Canım cok sıkıldı 1 kilo veririm diyordum 3 gündür açım resmen dun en son kahvaltı yaptim arada kahve ve ayran ictim az önce kahvaltı yaptim dr daydık başkası olsa kilo kilo verir ama olmuyor işte inanın zorluyoum kendimi
Hayatım ac kaldigin için kilo vErmiyorsundur ac kalma asiri tok bile hissetsen canin bisey istemese bile biseyler yee ben en aci tecrube olarak yasadim kendimi ac birakarak zayiflayacagimi dusunerek ogunlerimi atlamistim bir ara kilom oynamadi bile 1 gram bile 25 gun veremedim megerse doktorum dediki metabolizman durmus ogun atlayarak kendini zorla tokta olsan zorla bir kac oarca bisey at agzina

Ilerde başka bir ile gittiğinizde oralarda bulursun canim iş. 😉😉😉😉😉

Hayatım ac kaldigin için kilo vErmiyorsundur ac kalma asiri tok bile hissetsen canin bisey istemese bile biseyler yee ben en aci tecrube olarak yasadim kendimi ac birakarak zayiflayacagimi dusunerek ogunlerimi atlamistim bir ara kilom oynamadi bile 1 gram bile 25 gun veremedim megerse doktorum dediki metabolizman durmus ogun atlayarak kendini zorla tokta olsan zorla bir kac oarca bisey at agzina
Canım yiyorum olmuyor yemiyorum yine olmuyor olmuyorrr

safran cım
eşinin söylediklerine bakma sen . erkekler böyle dümdüz konuşur .
boş ver . sen bize bak . devam vermeye . eşine gıcıklık olsun ,ver kiloları .
Canim benim kilo verme ortalamam ayda 1 kilo 😄 @demirleke yi yakalamam ne mümkün. Aramızda 10 cm boy var. Onun ölçülerinde olmam için benim 43 kilo felan olmam gerek 🤣 benim hedef 55 inşallah.

Dün eşim motivasyonumu düşürdü. Verdiğin kilo hiç belli olmuyor, ne gerek var uğraşmaya, zaten diyeti bırakınca alacaksın felan diyor 😡

Normalde diyetisyene gitmek isteyince böyle söylerdi, şimdi kendim veriyorum yine böyle diyor. Neyse Allah'tan bu grup varda, burada takdir görüyorum 😊

o şelaleler gözümün önüne geliyor da.
yemedin mi şelaleden çikolata :KK53: :KK53:

yiyor muydunuz . yasak mıydı

Canım yiyorum olmuyor yemiyorum yine olmuyor olmuyorrr
bir yerde bi hata oluyor diye düşünüyorum zeze cim .
yediğin yemeğin yağ miktarı . kalori miktarı da önemli. porsiyon da aynı şekilde.
tabağın büyüklüğü vs de öyle.
yeme alışkanlıkları ile ilgili olabilir . farklı bi mutfak menülerini dene.
sebze pişir daha çok olmaz mı.
salata . meyve vs .
mutlaka bi yerde bi şey vardır farketmediğin.
kan değerlerin normal mi. inüsilin direncin var mı.

kan verdim hastaneye . dahiliye.
bakalım sonuç ya öğlenden sonra ya pazartesi.
şeker ile ilgili istenmişti.
fakat ekşın yaşadım .
hastanede doktorun kapısında 1 saat bekledikten sonra doktorun daha uzak bi polikilinkte olduğunu öğrendim . randevuyu hastaneden (merkez ) diye almıştım .
ama aldıktan sonra yazmış aşağıda . ona dikkat etmemişim .
o kadar zor park yeri bulmuştum ki.
çıktım gittim 20 km yaklaşık .
kan verdim eve döndüm .
boş yere bekledim hastanede.:kızgın::kızgın:

Kilo bildirimim

Canim sıkma canını
400 Gr hiç az değil.
Bak benim listeme tam 1 ayda 800 Gr verebildim. Biz 70-80 kilolarda olsak haftada 1-2 kilo verilebilinir ama ideal kilomuza çok uzak olmadığımız için Gr Gr gidiyor.

nadallll . hoş geldin . kaçak seni.

önce sen . her zaman önce kendin . doğrusunu yapıyorsun . sen iyi olursan , mutlu olursun . mutlu olursan da iyi bi eş ve anne olursun .
başka türlüsü olmaz . sana yük ,eve stres , çocuklara sopa olarak döner . :KK57: :KK57:
aman hiç gerek yok bunlara. önce sen . sonra çocuklar . en son koca. koca dış kapının dış mandalı . :KK9::KK9:

ne yedim .
aç kaldım saat 11 e kadar . kan vercem diye.

eve gidince 2 kaşık taze lor , 3 büyük dilim yumuşak peynir . tavada pişirdim . üstüne 2 yumurta.
ve 1 dilim yağlı ekmek . margarinli . çüş bana. margarin çok severim . sağlıklı olsa günde yarım paket süpür yerdim . :KK53: :KK53:

ama arada şimdi .

Back
X