Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kız erkeklere kalsa kilo iyidir diyor bizimkide verme ann diyor ben kendimi iyi hissetmediktwn sonra neye yarar bak dizlerim beni taşımıyor sağlık için vermem lazım yoksa hepten kalıcam böyle diyorum kendini iyi hissedeceksen tamam diyor 😅😂😂😂
Canim benim kilo verme ortalamam ayda 1 kilo 😄 @demirleke yi yakalamam ne mümkün. Aramızda 10 cm boy var. Onun ölçülerinde olmam için benim 43 kilo felan olmam gerek 🤣 benim hedef 55 inşallah.

Dün eşim motivasyonumu düşürdü. Verdiğin kilo hiç belli olmuyor, ne gerek var uğraşmaya, zaten diyeti bırakınca alacaksın felan diyor 😡

Normalde diyetisyene gitmek isteyince böyle söylerdi, şimdi kendim veriyorum yine böyle diyor. Neyse Allah'tan bu grup varda, burada takdir görüyorum 😊

Raamzanda o nedenle kilo vermek yerine kilo alınıyor ya 🙂😂
Evet canim ramazanda çoğu insan kilo alır kilo vermek için iftarda unsuz yağsız hafif beslenirsen ekstra kardiyo hareketleri yaparsan öyle verirsin oda yanabilen olursa ramazanda bütün gün ac olup akşam kuş gibi yiyen iki lokma alıp doyan ve kilo veren kişi tanıyorum. Oda benim kociskom 😁😁😁😁😁😁😁

Evet canim ramazanda çoğu insan kilo alır kilo vermek için iftarda unsuz yağsız hafif beslenirsen ekstra kardiyo hareketleri yaparsan öyle verirsin oda yanabilen olursa ramazanda bütün gün ac olup akşam kuş gibi yiyen iki lokma alıp doyan ve kilo veren kişi tanıyorum. Oda benim kociskom 😁😁😁😁😁😁😁
Kız benim.kocam ramazan boyuna tarllarda ziraat mühendisi kendisi ya yeminle aç susuz sıcakta sulama Ekim dikim biçim perişan oluyor yazık ramazan fena vuruyor bizimkini 🙂🤗

aaada ya katılıyorum .
Safransari Safransari cım . eşin seni kıskandı. yağlı lahmacun , pide börek . mantı . bunları yemediğinden . hepsi kıskançlıktan . :KK53: :KK53:
Canim az once sana yazdim saniyirdum bu arada demiri halledersin, olmadi takviye alirsin ilac gibi degil de daha bitkisel, birsey cikmamasina cok sevindim ayrica

yok d vitaminim normal değerler içinde.
ferritin yani demir düşük .
ldl evet . dikkat etmek lazım . o kötü kolestrol diyorlar .
Screenshot_2021-03-19-14-50-59-24.webp
Screenshot_2021-03-19-14-51-29-78.webp
Screenshot_2021-03-19-14-51-53-95.webp
Screenshot_2021-03-19-14-51-53-95.webp
Screenshot_2021-03-19-14-52-10-08.webp
Screenshot_2021-03-19-14-52-35-05.webp

ramazanda ben de kilo veririm . 3-4 kilo gider bende de.

Enginarlı ıspanak kürü var çok iyi geliyormuş bak istersen Saraçoğlu diyor belkide bir ayda düzelir baya bir
oysa ıspanak çok yerim . enginar da var evde. dün akşam bitti. bu akşam yine pişireceğim .
çiğden muz ıspanak smothi yapayım bari.
hamilelikte 11 e düştüydü de . pekmez e limon sıktım içtim . hemen düzeldiydi.
hiç bu kadar düşmemişti demircaağğğzım. :confused: :confused:

gördüm canım . çok anlamadım . ben de bazı şeyleri nette yazdım ne anlama geliyor .
demir senin normal değerler içinde. düşük değilmiş .
iyi bari.
güneşe hiç çıkmıyor musun kuzum sen . çok düşük d vitaminin
Hiç çıkamıyorum güneş yok😅😂 Erzurum da güneşsizlikten ölen tek ben olucam galiba kız memelekete iken Ağustos sıcağında bile benim d vitaminin 1 di doktor sen nasıl ayakta kalıyorsun dedi ban demekki kolesterol düşük olunca d vitaminine dönüsememis İbrahim Saraçoğlundan duydum yeni öğrendim ama belimden aşağısı sızım sızım sızlıyordu

oysa ıspanak çok yerim . enginar da var evde. dün akşam bitti. bu akşam yine pişireceğim .
çiğden muz ıspanak smothi yapayım bari.
hamilelikte 11 e düştüydü de . pekmez e limon sıktım içtim . hemen düzeldiydi.
hiç bu kadar düşmemişti demircaağğğzım. :confused: :confused:
Birde demir içeren gıdalarla calsiyum alma ben buna dikkat ettikçe normale döndü ısoanakla yoğurt yemem oysa çok severim 😅😂

Birde demir içeren gıdalarla calsiyum alma ben buna dikkat ettikçe normale döndü ısoanakla yoğurt yemem oysa çok severim 😅😂
yok ıspanakla yoğurt sevmem.

baktım da demir eksikliği ile ilgili.
alıntı yapıyorum.
Vegan ya da vejetaryen beslenme şekli tercih ediliyorsa, besin takviyesine başvurulmalıdır.

kan sonuçlarım e nabıza düşmüş
her şey normal .
bir tek demir düşmüş . ferrinit yani. 8,62 bunun için ilaç kullanmaya gerek yok sanıyorum . beslenmede pekmez. siyah üzüm kurusu .
bakalım . bu da çarpıntı yapmış olabilir bende . kardiyoloğa ondan gittiydim .
bir de hdl (iyi kolestrol ) yüksek çıkmış 35-70 referans aralığı . bende 74 çıkmış . bu kötü bi şey mi bilmiyorum .
Canım sen doktora yorumlat yine de tahlil sonuçlarını.
Safrancim sanirim en son hayal ettigin kismi da gectin bu kiloyla degil mi, en sin bikac yil once 57 li birdeylerdi ama gectin sanirim onu

Vegan veya sekersiz cikolatalar var canim cok istersen ondan yiyebilirsin stevia ile.yapiliyor sanirim

Canim bence esin artik onunla borekleri manyilari gömmüyorsun diye öyle yapıyor😅kilo verdigin cok bariz resimlerden gorduk ustelik durduk yere boyle soyluyorsa bilki kiskanmistir😅
Cikolata olayini seninle ko usmustuk ben de turkiyedeki nutellanin farkli oldugunu soyledigimde sen de bizzat anlatmistin durumu hatirliyorum😊

Ohhh iyi yapmissin arkadasim once kendin mutlaka kendin

Zezecim 400.gram troidi olan biri icin harika bir rakam, bak diger arkadasimizin da var o da vermis cok kilo, ustelik safranin dedigi de dogru ayda ortalama 1 kg gitti ondan ama gitti dusunsene bir yilda 12 kg olur, lutfen canini sikıp da yemege vurma kendini ne guzel gitmis, vok da ac kalma meto durur o zaman hic gitmez
Geçenlerde geçmiş fotoları hatırlatan tel uygulamasinda 2018 57.5 olmuşum, onun fotosunu görmüştüm. Şükür ondan aşağı düştüm bu hafta 😊

Eşim akşam yemeklerini bol kalorili yapmadığım için öyle diyor, pasta börek bekliyor benden durmadan dediğin gibi 😊 dün akşam yemeğine pırasa ve barbunya salatası yediği için mutsuz oldu 🤣 onun üzerine bu konuşma geçti.

Bende hiç yaapmiyorum değil ama daha sağlıklı yemekler yapıyorum daha çok.

yok ıspanakla yoğurt sevmem.

baktım da demir eksikliği ile ilgili.
alıntı yapıyorum.
Vegan ya da vejetaryen beslenme şekli tercih ediliyorsa, besin takviyesine başvurulmalıdır.
Aynen zaten sana diyim yesende bazen yerine kıyamıyorum eskisi gibi herşey doğal değil ve uzmanlara göre de içeriğinde ki vitaminler yarı yarıya azalmış yedekte yerine koyamıyoruz bunu fonksiyonel tıp uzmanından duydum takip ediyorum isterseniz sizde takip edebilirsiniz pınar balcı

Geçenlerde geçmiş fotoları hatırlatan tel uygulamasinda 2018 57.5 olmuşum, onun fotosunu görmüştüm. Şükür ondan aşağı düştüm bu hafta 😊

Eşim akşam yemeklerini bol kalorili yapmadığım için öyle diyor, pasta börek bekliyor benden durmadan dediğin gibi 😊 dün akşam yemeğine pırasa ve barbunya salatası yediği için mutsuz oldu 🤣 onun üzerine bu konuşma geçti.

hahah safran cım .
eşinin dert etmiyor kilo falan .
sen uyma kocana. kendine en azından sağlıklı şeyler pişir . ona ve kızçene yine arada yaparsın . mecbur . ben de öyle yapıyorum . onlar benim yediğim yemeklerden hoşlanmıyor . yemiyorlar. kızçem yer bi ıspanak , brokoli falan.

hahah safran cım .
eşinin dert etmiyor kilo falan .
sen uyma kocana. kendine en azından sağlıklı şeyler pişir . ona ve kızçene yine arada yaparsın . mecbur . ben de öyle yapıyorum . onlar benim yediğim yemeklerden hoşlanmıyor . yemiyorlar. kızçem yer bi ıspanak , brokoli falan.
Öyle yapıyorum. Her gün değil de haftada bir kaç gün. Mesela geçen akşam yemegim olarak yaptığım tavuklu yoğurtlu lahana salatası, eşim yemeğin yanına salata olarak yedi 😊

Esine ayrı kendine ayrı yap canim sen de o zaman 5 kilo civarı verdin farkı olmaz mı hic bu adamlar destek olacak yerde köstek oluyorlar bakma se eşine

Back
X